Velencei retró nyaraló nagyon olcsón

203 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Olcsó Velencei nyaralót keres, ami, ha kell kis kompromisszumokkal, de máris használható és később akár családi ház is épülhet a helyére? Vagy gyorsan szeretné befektetni a pénzét valami értékálló ingatlanba? Mindkét kérdésre jó választás lehet ez a Velencén, a számozott utcákban elhelyezkedő, bitumenes úton megközelíthető, faházas nyaraló, ami most telekáron az Öné lehet.

A 70-es években, részben alápincézett betonalapra épült faházban 1 szoba, 1 félszoba, nappali + konyha, fürdőszoba és egy fedett terasz található. Az udvarban található még egy 15 négyzetméteres lemezgarázs is, ami a jármű vagy egyéb kerti eszközök tárolására is alkalmas.

A ház műszaki színvonala nem a mai kornak megfelelő, de az állapota jó, tehát szükség esetén hamar költözhető állapotba lehet hozni. Aztán a később is el lehet kezdeni a felújítását. De akár családi ház építésére is alkalmas az 538 négyzetméteres telek. Az udvar is tartogat még lehetőségeket. Van még hely medencének, játszótérnek, kerti kiülőnek stb. Ideális, akár kerti partiknak vagy a család kedvenceinek, akik kedvükre szaladgálhatnak majd rajta. Parkolni az udvaron vagy a ház előtt is lehetséges.

A ház csendes környéken található. A Velencei tó húsz perces sétával megközelíthető, de ugyanez mondható el minden közintézményről is. Óvoda, iskola, orvosi rendelő, boltok, vasútállomás, autóbuszállomás minden 20 perces sétán belül. Érdemes megemlíteni, hogy Gárdonyból 20-30 percenként indul vonat Budapestre, ami fél órán belül ott van. Gyorsabb, mint a reggeli dugóban autóval. De az autópálya közelsége az autóval ingázók számára is ideálissá teszi. Ezért sokan választják állandó lakhelyül ezt a tóparti várost. A fővárosi nyüzsgés után jól esik a pihenés egy nyugodt tóparti kis házban.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban