Vidéken újrakezdők figyelem!

8302 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Vidéken újrakezdők figyelem!

Vecsés egyetlen eladó tanyája kiváló lehetőségeket tartogat azok számára, akik állattartással szeretnének foglalkozni, és azoknak is akik nagy helyet keresnek vállalkozásuk számára.

Itt minden lehetőség adott, beleértve a bővítést is. De nézzük sorban!
- A várostól az ingatlanig aszfaltozott út vezet.
- Adott egy 1957 m2-es telek (egy része szántó), amin helyet kapott egy 141 m2-es főépület. A telek osztatlan közös tulajdonban áll egy szántó besorolású területtel.
- Az épület beton sávalappal, tégla falazattal, beton födémmel és egy hatalmas cserépfedésű tetőtérrel rendelkezik, melynek beépítésével hatalmas hasznos teret lehet nyerni.
- A házban található egy nagy beépített terasz, konyha, étkező, fürdő, és két hatalmas szoba.
- A fűtésről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik radiátoros kiépítéssel, valamint egy cserépkályha is helyet kapott. A vízellátást fúrt kút, a meleg vizet villanybojler biztosítja. Az elektromos hálózat 220V-tal és 380V-tal is rendelkezik, külön mérőórákkal szerelve. Vezetékes telefon is van, de jelenleg nincs használatban.
- A telken található még egy garázs, egy külön álló lakható kisház, egy nagyméretű kemence, egy szénatároló, galambház és több különböző méretű ól és tároló.

A költözés rövid időn belül megoldható, megbeszélés szerint.
Az ingatlan per- és tehermentes, egy tulajdonossal rendelkezik, nincs haszonélvező bejegyezve.

Ha felkeltettem érdeklődését és többet szeretne megtudni az ingatlanról, hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Dávid Gábor

Dávid Gábor

Irodavezető, értékesítési vezető
Budapest
+36 (70) 395 9545
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.