Vidéki, stabil téglaház keresi új tulajdonosát

5737 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Vidéki téglaház keresi elégedett, új tulajdonosát

Szeghalom egyik főutcáján eladó az 1970-ben épült 81,5 m²-es lakóterű, stabil tégla falazatú családi ház.
Az épület átlagos állapotban van, tisztasági festés után beköltözhető, helyiségei 2 szoba, nappali, étkező, konyha, kamra, fürdőszoba WC-vel.

2015-ben kisebb felújítás keretében az épület új vegyes tüzelésű kazánt kapott, valamint újra húzták a vízvezetékeket.
Tetőszerkezete jó állapotú. A régi hideg burkolatok modernebbre cserélése és kifestés után fiatalok számára is ideális otthonná varázsolható ez a kiváló adottságú családi ház. Megjegyzem, hogy az alaprajzon nappali nevezetű helyiség hálószobává könnyen átalakítható, így kényelmes 3 szobás házat kaphatunk a csupán 81,5m2-en.

A lakóház hátsó kijáratán kilépve a szintén tégla falazatú melléképület üveges zárt verandájára érkezünk, ahol először a kazánház található, benne gáz-cirkó, és az újszerű vegyes tüzelésű kazánnal. Mellette az alsókonyha víz és gáz bekötéssel, majd egy jó szellőzésű, tiszta, hűvös kamra.

A tágas, 937m2-es telek kertjében fúrtkút és kerticsap is van, szilvafák, diófa és szőlőlugas lett egykor telepítve, valamint hátul használható ólak nyújtanak további lehetőségeket.

A közeli belváros miatt az ingatlan jól frekventáltnak mondható, üzletek, posta, orvosi rendelők, óvoda, iskola stb 5 perces sétával elérhetőek.

Az ingatlan per- és tehermentes, kettő tulajdonosa van, hitelezhető és azonnal birtokba vehető.

Jó szívvel ajánlom ezt a hangulatos nagy kerttel rendelkező házat több gyermekes családok részére, akiknek igazi álomotthona lehet, mert fontos nekik a ház optimális elosztása és a méretei miatti alacsonyabb fenntarthatósága.

Amennyiben érdeklődik az ingatlan iránt, kérdései lennének, kérem, keressen elérhetőségeimen. Köszönöm.

Tóth Brigitta

Tóth Brigitta

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (30) 956 3560
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban