Vízivárosban nappali + 3 szobás nagy teraszos lakás kiadó

137 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr egyik legújabb városrészében, Vízivárosban kiadó egy 3. emeleti nappali + 3 szobás nagy teraszos lakás. Új városrész, modern épületek, elegáns lakások.
A társasházat 2018-ban építették.
Lifttel lehet feljutni a 3. emeletre. A lépcsőház tiszta, rendezett.
A lakás 91 m2. A konyha+ étkező gépesített /mosogatógép, hűtő/. A tágas, világos nappalihoz 59 m2-es terasz kapcsolódik. A három hálószoba külön bejáratú.
A fűtése központi gáz, a radiátorok szabályozhatók.
A közös költség 24000 forint, amely a rezsit már tartalmazza / víz, fűtés, szemétdíj/, csak a villanyt kell külön fizetni.
Bérleti díj: 200 ezer forint. Minimum 1 évre, kéthavi kaucióval bérelhető max. 4 fő részére. Garázs és tároló bérelhető hozzá ( 30 ezer forint / hó) vagy udvari beálló (10 ezer Ft / hó) . Az udvar közös használatú.
Szeretne ennek a barátságos, jó elosztásű lakásnak az ELSŐ lakója lenni? Ahogy a képeken is látszik, az "utolsó simítások" vannak hátra. Október elején költözhető.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánk bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel és ügyvédi szolgáltatással áll ügyfeleink rendelkezésére.

Adorján Éva

Adorján Éva

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 408 8348
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.