Vízparti családi ház eladó Bácsán

1892 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ha ön szeret horgászni, vagy élvezi a vízpart nyújtotta békét és harmóniát, akkor ne habozzon! Jöjjön és tekintse meg velem ezt a kivételes lehetőséget!

Győr-Bácsa egyik legkedveltebb utcájában eladó, közvetlen vízparti elhelyezkedésű, 255 m2-es, két- vagy akár három generáció számára is ideális családi ház 712 m2-es telken.

Az ingatlan 1989-90-ben épült 38 cm-es téglából, mely 7 cm külső szigetelést és hőszigetelő vakolatot kapott. 2010-ben felújították, ekkor egy kis garzon részt alakítottak ki a földszinten, a teraszt hangulatos télikertté alakították, a földszinti fürdőszobát újra álmodták, valamint a nyílászárókat fehér műanyag kétrétegű hőszigetelőre cserélték.

A háromszintes ház elrendezése:
Földszint:
- előszoba külön bejárattal a 32 m2-es garzon részbe, ahol konyha, nappali cserépkályhával valamint fallal leválasztott hálórész található, közvetlen kapcsolattal a földszinti fürdőszobához
- az előszoba másik bejárata a földszinti részbe vezet, ahol nappali cseréphályhával, étkező, konyha, kamra, télikert, lépcsőfeljáró és a garzonrésszel közös használatú fürdőszoba található
A fürdőszobában zuhanykabin, WC, mosdó és infraszauna került kialakításra, ebben a helyiségben a meleget padlófűtés és törölközőszárítók biztosítják.

Tetőtér: lépcsőfeljáró, közlekedő, három hálószoba, fürdő zuhannyal

Pince: üzletrész alaprajz szerint több helyiséggel, gépkocsibeálló
A pincerész teljes belmagasságú, külön bejáratú, így ez igény esetén külön lakrésszé is átalakítható.

Az ingatlan fűtése gázkazánnal és lapradiátoros hőleadókkal megoldott, a nyári időszakban a hűtésért a földszinten található klímaberendezés felel.

A teraszból kialakított télikert varázslatos hangulatú, üvegablakos, tolóajtóval és árnyékolóval felszerelt!

A parkosított udvarban ásott kút és a kert szerszámok, gépek tárolására épített melléképület található. Ipari áram is az új lakók rendelkezésére áll!

A ház mellett több gépkocsi számára alkalmas murvás beálló került kialakításra.

Az ingatlan tehermentes!

Elhelyezkedése kifejezetten előnyös és egyedi: az utcában található egyik legnagyobb telken fekszik, saroktelek, közvetlen vízparti fekvéssel!

Az ingatlan értékesítése során kisebb győri lakás beszámítására is van lehetőség!

Bácsa Győr egyik legkedveltebb városrésze, ahol jó élni! Kiválóan megközelíthető, amelyet az új elkerülő még egyszerűbbé tesz! A Belváros mindössze 5 km, az Audi gyár sem több 5-10 percnél!

A városrész infrastruktúrája fejlett. Az ingatlan 500 m-es körzetében óvoda, iskola, buszmegálló, orvosi rendelő, vegyes bolt egyaránt megtalálható!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Az adásvétel során teljeskörű lebonyolítást vállalunk díjmentes jogi tanácsadással, bankfüggetlen hitelügyintézéssel!

Dr. Benke Hedvig

Dr. Benke Hedvig

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 426 4792
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban