Vízpartól 40 méterre, saját stéges nyaraló alkalmi áron!

971 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ráckeve varázslatos "kis" szigetén a Kerekzátony szigeten ajánlom figyelmébe, az alábbi nyaralót, mely a vízparttól kb. 40 méter távolságra helyezkedik el. Az ingatlanhoz saját stég tartozik, mely nem rég lett felújítva.


A 300 nm területű telken jutott hely a kerti kiülőrésznek, egy kis konyhakertnek és természetesen több virágos szigetnek is. A nyaraló a 70's évek vége felé épült, típusát tekintve "cseh faház". A folyamatos karbantartási munkálatok mellett kb 2-3 éve történt nagyobb felújítás. Ekkor a vizesblokk teljes átépítésre került, külön helyiségben lett kialakítva a zuhanyzó és egy mosogatórész, ekkor történt a tető teljes felújítása- cseréje és az összes faszerkezet lekezelve, átkenve.

Az ingatlan télen- nyáron használható, fűtése lehet elektromosan illetve a jól bevált kandalló biztosítja az ott tartózkodók melegét.

Elrendezése: Két bejárattal rendelkezik, fedett teraszról a nappali helyiségbe érkezünk, ezen kívül konyha helyiség került kialakításra. A tetőtérben két hálórész található.

További kérdés esetén állok rendelkezésére.

Pintér Rita

Pintér Rita

Prémium ingatlanértékesítő
Dunaharaszti
+36 (20) 566 2999
Pintér Rita

Pintér Rita

Prémium ingatlanértékesítő
Dunaharaszti
+36 (20) 566 2999

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.