Wekerlei emeleti lakás saját kertrésszel

223 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A XIX. kerület legzöldebb részén, Wekerletelepen kínálunk egy 47 m2-es, emeleti, tégla építésű lakást, 80 m2 saját kertrésszel.

A lakás átlagos állapotú, 10 éve történt a fűtés korszerűsítése, fűtése gáz-cirkó, ekkor újították fel a régi fa ablakokat, lecsiszolták, átfestették és a külső üveget hőálló, thermo üvegre cserélték. A kisebb szobában, faparkettát, a nappaliban hajópadlót találunk.

A lakás kiváló elrendezésű, közvetlen a bejárat mellet kapott helyet egy gardrób/kamra helyiség, az előszobából nyílik a kisebb szoba, a konyhából a nappali, ami igény szerint egy falbontással egybenyitható.
A szobák és a fürdő ablakai kelet felé néznek, ezért egész délelőtt, napfelkeltétől besüt ide a nap, a konyhai, előszobai ablakok nyugati fekvésűek, kora délutántól érik a napsugarak.

Rezsije rendkívül kedvező, közös költsége: 9.900 Ft, a víz és az áram egyedi mérés alapján fizetendő, a villanyszámlára kedvezően hat az éjszakai áram, ami be van vezetve.
A ház pénzügyileg rendezett, tiszta, jó állapotú, folyamatosan karbantartott, a közös képviselő feladatkörét, a ház egy lakója végzi. A tavalyi évben tisztasági festés történt a lépcsőházban.

A lakáshoz tartozik egy 80 m2 nagyságú kert, ami a ház közös udvarán található, a kertben helyet kapott egy tároló, ahova ki van vezetve az áram.

Tömegközlekedés szempontjából frekventált helyen található a lakás, közel a 194, 99 buszok megállója, ahonnan 5 perc alatt a Határ út metró állomáson lehetünk.

Wekerlét vidéki hangulat jellemzi, hatalmas ősfákkal tarkított utcák szelik át, kis parkokkal, terekkel, központi tere a Kós Károly tér a háztól néhány perc séta. Találunk itt több kisboltot, éttermet, fagyizót, bioboltot, kispiacot. Wekerlén 4 általános iskola és több óvoda található. A belváros közelsége miatt nagyon élhető, szerethető.

Berraies-Rózsa Magdolna

Berraies-Rózsa Magdolna

Ingatlanértékesítő
Budapest 19. kerület
+36 (70) 606 2067
Berraies-Rózsa Magdolna

Berraies-Rózsa Magdolna

Ingatlanértékesítő
Budapest 19. kerület
+36 (70) 606 2067