XI. krületi erkélyes panel lakás jó áron eladó!

1822 Nyomtatás Ajánlás Facebook

XI-k kerületi erkélyes panellakás eladó!

A környéket a jó infrastruktúra és a parkosított környezet jellemzi. Bevásárlóhelyek-közintézmények a közelben, ténylegesen néhány perc alatt elérhetőek. A kondorosi uszoda, illetve futópálya 2 sarokra található, akik viszont étterembe vágynak szinte csak ki kell sétálni a lépcsőházból. Az épület állaga jó, folyamatosan karbantartott. A tető már felújítva, lift korszerűsítve, csatornahálózat cserélve, ahogy a lépcsőházi nyílászárók is. Az eladásra szánt ingatlanon végzett munkálatok 2012-ben kezdődtek el a nyílászárók cseréjével az Andor utca felől. Ezt követte a biztonsági ajtó és a nappali ablakainak lecserélése 2015-ben. Ugyan ebben az évben a konyha, illetve a vizesblokkok burkolatai is frissítésre kerültek, míg a konyhabútorzat 2017-ben került beépítésre. Közösköltség: 13000 Ft, előtakarékosság: 7300 Ft.
Helységleltár az alaprajzon szemléltetve. Amennyiben ön szeretne jó környéken egy ténylegesen világos és jó elosztású lakást jelzem megtalálta.
Ne habozzon, hívjon mihamarabb bátran! Hétvégén is!

Zsámbok Levente

Zsámbok Levente

Ingatlanértékesítő
Budapest 2. kerület
+36 (30) 860 8446
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.