Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Zala megye legmagasabb pontján élne és vállalkozna?

6525 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Családi ház, üzleti lehetőséggel!

Zala megye Milejszeg településén kínálom megvételre ezt a vendéglátó egységként üzemeltetett, de már lakóházzá nyilvánított ingatlant.

A ház 1261 m2, gondozott területen található, amely 1990-ben épült. Tégla falazattal, fafödémmel és pala tető bitumenes lemezfedéssel rendelkezik.

Ház helyiségei alaprajz szerinti elrendezésben: 3 üzlethelyiség, 1 szoba, 1 konyha, 1 zuhanyzó, WC + 2 vendég WC és 2x18 m2 pince helyiség.

A fűtés gázkonvektor és fa tüzelésű kályha adja. Meleg vízről gázbojler gondoskodik. Szennyvíz elvezetésére derítő áll rendelkezésre.
Fa nyílászárók 2000-ben lettek beépítve a többi felújítással egy időben. A villanyvezetékek csak a bolti helyiségben lettek cserélve.
Működő riasztó és kamera rendszer van kiépítve.

A terület gondozott, és nincs körbekerítve. A telken fúrt kút és egy régi teke pálya található.

Otthon alakítaná ki üzlethelyiségét? Itt ez lehetséges! Akár helyi termelők kisboltjában, akár élelmiszer boltban illetve presszóban gondolkodik? Itt lenne rá igény és lehetőség.

Vidéki közösségi élet centruma lehet, mivel minden adott egy jó kis rendezvény megtartására. Foci pálya, templom és a polgármesteri hivatal szomszédságában központi helyet tölthet be a falu életében.

Azonban ha nem üzletben gondolkodik, családi házzá, igazi otthonná is alakíthatja.

További kérdésével hívjon bizalommal!
0670/420-6829

Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Ingatlanértékesítő
Zalaegerszeg
+36 (70) 420 6829
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban