Zalacsányban panorámás birtok eladó

4010 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

KIHAGYHATATLAN LEHETŐSÉG, FOLYAMATOS FEJLESZTÉSSEL.

Szeretnék bemutatni Önnek 1 hektáron elterülő 4 darab területből álló birtokot, ami egyben eladó. Kellemes egyedi panoráma nyílik a zalacsányi golfpályára. Ha valaki ki szeretne kapcsolódni és mellette kihasználná a természet, turizmus adta lehetőségket, apartmanozással foglalkozna, akkor most ezt megteheti. Valamennyi terület zártkeri ingatlan és külön-külön 60m2-es alapterületű gazdasági épületeket lehet építeni külön-külön a területekre.
Jelenleg 2 db ház van kész. Az egyik egy 95m2-es kétszintes magastetős, cseréptetővel. Alsó szint 50-es tömésfalból és a felújítás során a felső szint már téglából készült. Itt 1 nappali 4 hálószoba és 2 fürdő toalettel található.
Az épület délnyugati fekvésű és jó elosztású, rendkívűli szép kilátással.

A másik épületben már kiadás folyik a nyári szezonban, ami külön 2 bejáratú kis galáriás ízléses 2 db apartman. Ennek az alapterülete apartmanonként 38 m2 galéria alapterületével együtt. Minden apartmanban van egy nappli-konyha fürdő és a galérián a hálórész.
Ez az épület 2017-ben épült a mai szabályoknak, elvárásoknak megfelelően. 30cm/es Porotherm téglákból épült 10 cm-es szigeteléssel.
Villany van, hidrofor segítségével kútból megfelelő minőségű vizet kapnak. Szennyvíz 25m3-es derítő tartály segítségével lett engedélyezve.

A kertrendezés folyamatban van és egy medence is kialakításra került.
Folyamatosan gondozzák a területet, de még sok kiaknázatlan lehetőség vár a leendő vevőre.
Csodaszép kilátásról van szó fent ezen a dombon és a szomszédos Örvényeshegyen, ami egy rendkívűl kedvelt hely sokak számára, piknik és egyéb más lehetőségekre. Idén is megrendezésre kerül közel ehhez a birtokhoz az Őrvényeshegyi Piknik, ahol erdőszéli színpadai idén is összművészeti hétvégére hívja a színház, irodalom és könnyűzene rajongóit.

E kulturális rendezvényeket kihasználva kedvelt nagyobb üdülési helyként forrhatná ki magát ez a hatalmas ingatlan folytatva a már kialakított üdültetési tevékenységét.

Békés környezetben van, átmenő forgalomtól mentes.
Tudni kell, hogy 25km-re van Zalaegerszegtől, 23 km-re Keszthelytől, valamint Hévíz 10 percre van. Zalacsányról turisztikai szemszögből megemlítendő, hogy itt található a Batthyányi kastély, Zalacsányi tó és a golfpálya. Kehidakustány termálfürdőjéről emlegetett és sokak által kihasznált hely.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Kérem nézze meg feltétlen a rajzokat, képeket és bővebb tájékoztatásért forduljon hozzám bizalommal.

Üdvözlettel: Kuti AndreaKuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.