Zalaegerszeg-Erzsébethegy:Alpok örök panorámájával eladó

1038 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zalaegerszegen eladó a festői szépségű, örök panoráma kilátást biztosító, akár az Alpok látványát felkínáló ,zöldövezet szélén található, nyugalom szigete, és természet közelsége !
Zalaegerszeg-Erzsébethegy-kápolna városában, egy nagyszerű lehetőség egy új otthonra! Ez a családi ház egy csendes utcában található, ideális helyen, közel a belvároshoz és a kiváló közlekedési lehetőségekhez. A 60 négyzetméteres, 2szobás lakótér, a konvektor fűtésnek, műanyag nyílás-záróknak, száraz, vastag, vegyes falazatnak ,padlás, és oldalfalazat szigetelésének köszönhetően, könnyen kifűthető, tökéletes választás egy fiatal, vagy épp egy idősebb család számára is kényelmet, biztonságot nyújt!
A 2024 négyzetméteres telekméret ,20 gyümölcsfa, és a szőlőkordonok, rengeteg lehetőséget kínálnak a kertészkedésre, vagy akár az állattartásra is.

Fenntartási költségei alacsonyak, így nagyszerű befektetés is lehet a jövőben. A nagy méretű földpince, és az udvari gépjárműbeálló lehetőség, óriási előnyt jelentenek a tulajdonosok számára. Az ingatlan a zöld övezet szélén található, csodás örök panoráma, izgalmas napfelkelte, romantikus napnyugta, ez garantálja a természet közelségét és nyugalmát.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és légy te az első, aki megtalálja álmai otthonát ebben a gyönyörű részen! Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma! +36707775138 mihalytoth74@gmail.com

For sale in Zalaegerszeg is an island of tranquility and closeness to nature, located on the edge of a green belt, providing an eternal panoramic view, even offering a view of the Alps!
In the town of Zalaegerszeg-Erzsébethegy-kapolna, a great opportunity for a new home! This family home is located in a quiet street in an ideal location, close to the city center and excellent transport links. The 60 square meter, 2-room living space can be easily heated thanks to the convector heating, plastic doors and windows, thick, mixed masonry, floor and side wall insulation, it is a perfect choice for a young or even an older family, it is comfortable and safe!
The plot size of 2,024 square meters, 20 fruit trees and plenty of grapes are offered for gardening or even animal husbandry.

Maintenance costs are low, so it can be a great investment in the future. The large basement and the parking space in the yard are a huge advantage for the owners. The property is located on the edge of the green zone, with a wonderful eternal panorama, exciting sunrises, romantic sunsets, this guarantees the closeness and tranquility of nature.

Don't miss this fantastic opportunity and be the first to find your dream home in this beautiful area! Don't hesitate, contact us today! +36707775138 mihalytoth74@gmail.com

Tóth Mihály

Tóth Mihály

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Körmend
+36 (70) 777 5138
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban