Zalaegerszegi hétvégi ház keresi új tulajdonosát.

1444 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zalaegerszeg Becsali részén zártkerti művelés alól kivont hétvégi ház eladó.
Az ingatlan lakott környezetben található, megközelítése végig aszfaltozott úton lehetséges, mely néhol kanyargós és emelkedős.
Távolság a Becsali úti Spar üzlettől 1 km-re van, gyalog kb:: 10-15 perc.
Az ingatlan a város több pontja felől is megközelíthető: Landorhegy felől a Göcseji útról, Ebergény felől is, Bazita felől is.
Az ingatlan területe 2560 m2 -es, körbekerített, enyhén emelkedős, de teljesen megművelhető.
A ház kb: 1930-40-es években épült, masszív beton alapú, falazata tégla szerkezetű, födém beton koszorúval tele fagerendás megoldással, mely betonréteget kapott, így a tetőtér beépíthető, melyre belső lépcsőfeljáró vezet és itt ablak beépítés is történt, amúgy a tető 20 éve lett újraépítve, felújításra nem szorul, borítása sík pala.
Az ingatlan közművesített, minden közmű megtalálható, víz, villany, csatorna az épületben, szennyvíz jelenleg 5-6 m3 - es szennyvízgödörre van kötve, de a vezetékes csatorna is és a gáz is a telken van, villany szempontjából megemlítendő, hogy van ipari áram is.
A ház alapterülete kb.: 60 m2-es, alul garázs, pince és tároló található, lakószintet egy nagy 26 m2-es teraszról közelítjük meg, beérve nappali, jobbról és balról szoba, szembe konyha étkezővel, zuhanyzós fürdő wc-vel és a beépíthető tetőtérbe feljáró található. Itt kell megemlítenem, hogy ezen a szinten található kb.: 3,5 m2 - es tároló, amely kívülről közelíthető meg, de a lakótérbe is be lehet vonni.
Nyílászáró ablakok és ajtók anyaga fa, bejárati ajtó dupla és dupla szárnyú is. Jelenleg az ingatlan fűtése fatüzelésű kályhával megoldott, melegvíz ellátást villanybojler biztosítja.
Területen 30. 000 m3 - es esővíz tároló ciszterna van, mely lehetővé teszi a költségtakarékos öntözést.
Az ingatlan területe 10 % - ban beépíthető, így akár még bővítési és építkezési lehetőség is van.
Állapot szempontjából megemlítendő, hogy esztétikai felújítást igényel az ingatlan, meg akár lakhatásra is alkalmassá tehető.
Ha további kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen elérhetőségeimen, szívesen segítek.

Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

Prémium ingatlanértékesítő
Zalaegerszeg
+36 (70) 385 7494
Kondor Ágnes

Kondor Ágnes

Prémium ingatlanértékesítő
Zalaegerszeg
+36 (70) 385 7494

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.