Zalakaros csendes övezetében eladó nyaraló

1766 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zalakaros az ország egyik legfelkapottabb üdülőközpontja. A rengeteg embert vonzó gyógy-és élményfürdő miatt évente több százezren fordulnak meg a településen.

Most itt egy remek ajánlat,ha szeretne Zalakaroson pihenni az év bármely időszakában és élvezni a környék nyújtotta számos lehetőséget:
Zalakaros-Behiákpuszta részén vált eladóvá egy nyaraló!
Az épület egyirányú utcában ,csendes,forgalomtól elzárt helyen található. Autóval az udvarban és a ház előtt is lehet parkolni.

A főbejáratot a déli teraszon keresztül érjük el. Az alsó szinten található egy nagy nappali,konyha és a fürdő,wc. A konyhából nyílik egy kijárat az udvar felé. Minden helyiség padozata taposó. Ablakok fából vannak,redőnnyel ellátva,a két bejárati ajtó már műanyagból.
Kényelmes lépcsőn lehet feljutni az emeletre.Két szoba alkotja a felső szintet. A keleti oldalon az erkélyre lépve gyönyörű kilátásban lesz részünk.
A ház fűtése kályhával és elektromos fűtőtestekkel megoldott.
A tető héjazata cserép, a tégla épület alatt pince is található. Kis ráfordítással egész éves használatra is alkalmassá tehető.

1520 nm-es sík telken sok gyümölcsfa(szilva,cseresznye,alma,mogyoró,füge...),és néhány sor szőlő is megtalálható! Pont annyi,amennyit egy hobbi kertész szívesen vállal.
Az udvart és a kertet egy kerítés választja el egymástól. A ház nyugati oldalán térköves pihenőt alakítottak ki,itt van lehetőség kerti grillezésre,pihenésre,közös időtöltésre.
Gondozott,szép telek van mindkét oldalon,ahol kedves,barátságos egymást segítő emberek élnek.
Az ingatlan zártkert ,de művelés alól kivett terület. Azonnal birtokba vehető!!!!


Ha felkeltettem a kíváncsiságát és szeretné megtekinteni,kérem hívjon! Érdemes!

Hosszúné Jakab Judit
PRÉMIUM

Hosszúné Jakab Judit

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Nagykanizsa
+36 (30) 586 7920
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban