Zalakaros közelében jó állapotú zártkerti ingatlan

7399 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zalakarostól 8 km távolságra, Csapi településhez tartozó Aligvári hegyháton eladó ez a közel 38 nm alapterületű, 2 szintes zártkerti ingatlan. Az alsó és a felső szint együtt 66 nm hasznos alapterülettel rendelkezik. Az ingatlanhoz tartozó terület 4032 nm nagyságú, mely 4 részre tagolódik. Az épület mögött kb 6-700 tő szőlő, utána gyümölcsös, valamint a terület hátsó részében telepített akácerdő található.
Az épület nagyon jó statikai állapotban örvend, falazata stabil. Villamoshálózat ezen a hegyháton 8 éve lett kialakítva, az ingatlanba is ekkor került bekötésre. Vezetékes vízhálózat ezen a részen nincs kiépítve. A helyiségeket melegét fa tüzeléssel esetleg elektromos fűtéssel lehet megoldani.
Az ingatlanhoz szinte végig aszfaltos úton vezet, így télen is könnyen megközelíthető. A vételár a teljes bútorzatot, valamint a borászathoz, kertrendezéshez szükséges gépeket tartalmazza.
A környék csendes, a kilátás gyönyörű. Zalakaros, valamint a Galamboki horgásztó közelsége miatt nyaralónak tökéletes választás lehet.

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

PRÉMIUM INGATLANÉRTÉKESÍTŐ
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.