Zalakarostól 12 km távolságra igényes családi ház

3919 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zalakarostól 12 km, a Balaton déli partjától pedig 40 km távolságra, Miháld településen, csendes környezetben vált eladóvá ez a 88 nm hasznos alapterületű családi ház. Az épülethez közel 3200 nm nagyságú terület tartozik, melyen melléképületek is helyet kaptak.
Az ingatlan a 2020-s évben jelentős felújításon esett át. Kialakításra került egy központi fűtésrendszer, melyben egy fa tüzelésű, vízteres kandalló szolgáltatja a meleget lapradiátorokon keresztül. Megújult a lakótér teljes víz- valamint villamoshálózata. A villamoshálózat 3 fázisú, 32 A áramerősséggel került kiépítésre. Megújultak az ingatlan hidegburkolatai, a ház új fürdőszobát kapott. A konyhában új konyhabútor kapott helyet. Néhány évvel ezelött a tető teljes felújítása is végbe ment. Az ingatlanban a közművek közül a víz és a villamohálózat elérhető csak, a szennyvíz elvezetése és tárolása derítőben megoldott. Gáz szolgáltatás az egész településen nem került kiépítésre. A lakótér helyiségei: 3 teljes értékű szoba, tágas nappali, konyha étkezővel, kamra, wc, közlekedő, fürdőszoba.
Nagyobb családoknak is tökéletes életteret biztosíthat az ingatlan! A település és az ingatlan is megfelel a Falusi CSOK szabályainak!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.