Zalakarostól pár percre eladó családi ház!

1271 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zalakarostól pár perce, Zalakomárban vált eladóvám, ez a 830m2-es telken, 1986-ban beton alapra épített, tégla falazattal rendelkező családi ház. Az ingatlant a tulajdonosa folyamatosan karban tartotta, melynek köszönheti jelenlegi korának megfelelő állapotát. A tető fedése cserép, a szalufák állapota megfelelő. A nyílászárok fa szerkezetűek, de dupla hőszigetelt üvegezéssel rendelkeznek. Fűtés vegyes tüzelésű kazán, mely radiátorok segítségével szolgáltatja a meleget. (A gáz is rendelkezésre áll a kazánházban, ahol egy régi gázkazán is megtalálható, de sajnos már korszerűtlen) Az ingatlan duplakomfortos hísz alsó-felső szinten is kialakításra kerültek a fürdők. A villamoshálózat réz vezeték, falon belül lecsövezve.
Belső lakrész helységei:
Alsószint: konyha nappali étkező egy légtérben, közlekedő, előszoba, kamra, tároló, kazánház, külön fürdő, külön mellékhelység.
Felső szint: 4 külön bejáratú szoba melyek közül az egyikhez erkélykapcsolat is tartozik, fürdő mellékhelységgel együtt, közlekedő.
Az udvaron a gépkocsi parkolása garázsban megoldott, valamint kialakításra került egy fa szerkezetű kerti kiülő is.
Ha Ön szeretne egy családi házat nem messze Zalakarostól vagy a Balaton déli partjától, mely az autópálya közelségének köszönhetően 15 perc alatt megközelíthető, akkor ez az ingatlan kiváló választás lehet.
Az ár irányár.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7

Hohl József
PRÉMIUM

Hohl József

8 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Régióigazgató
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban