Zárt lakóparki csendes otthon vagy nyaraló

981 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Leendő lakóit keresi ez a Velencei közvetlen tóparti, saját stranddal rendelkező lakóparkban épült, intim belső udvarral rendelkező, eladó családi ház. Ideális nyaralónak vagy kis családoknak.

A ház, 3 másik házzal együtt osztozik egy 1021 négyzetméteres telken. Saját telekrésze kb 200 nm. A házon kívül található még rajta egy 16 nm-es garázs és belső intim zárt udvar is. Ez utóbbi ideális sokféle szabadidős tevékenységre, vagy hogy kerti partikat rendezzenek rajta vagy, hogy a család kedvencei kedvükre szaladgálhassanak benne. A nappali terével összenyitható terasz megnöveli a rendelkezésre álló teret és ideális helye lenne akár egy jakuzzinak is, ahol öröm lenne a fárasztó napokat kipihenni egy pohár bor vagy pezsgő társaságában.

Minden szinte új, hiszen csak 15 éve épült és nagyon vigyázott rá a jelenlegi tulajdonos. Pár éve készült el a garázs, ami az autón kívül sok más tárolására is alkalmas. A kondenzációs kazán is új, Ezzel történik a fűtés és a melegvíz előállítása. A kellemes hőmérsékletről még egy klíma is gondoskodik. Az ablakokon fém redőnyök biztosítják a hatékony árnyékolást. Az igényes anyagok használatát még lehetne sorolni, de inkább érdemes közelebbről is megnézni és a saját szemükkel meggyőződni róla.

A konyha természetesen egyedileg méretre készült és minden szükséges géppel felszerelt. Értelemszerűen itt marad és a következő házigazdát fogja szolgálni még sokáig. Igény esetén a képeken látható bútorokkal együtt eladó a ház. Tényleg csak egy tisztasági festés szükséges és máris költözhető.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális. A lakópark saját strandja pár lépés távolságra található. Az autópályalejáró pár percre. Ingázáshoz is tökéletes elhelyezkedés. Ezért sokan választják állandó lakhelyül ezt a tóparti várost. A fővárosi nyüzsgés után jól esik a pihenés egy nyugodt tóparti családi házban.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének éveket várni egy új építésű lakás kivitelezésére és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Az elmúlt időszakban tapasztalt anyagok és munkadíjak áremelkedése ide is be fog gyűrűzni, ezért érdemes most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

PRÉMIUM
Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
E-office
Most 100 000 forintot adunk az induláshoz
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban