Zárt udvari tégla lakás, garázzsal eladó!

858 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Gyárváros belvároshoz közeli részén kínálunk eladásra egy kétszintes társasház első emeletén elhelyezkedő 72 m2-es nagy belmagasságú lakást. A ház teljesen biztonságos, egy körbekerített portaszolgálattal és kamerákkal felszerelt udvarban áll.
A lakás elrendezése: nappali, hálószoba, konyha, kamra, előszoba, fürdő és külön wc. A lakás belmagassága 4 méter, galériázható. A szobák ablakai a szépen kialakított, parkosított belső udvarra néznek. A fűtés távhő, egyedi hőmennyiségmérőkkel ellátott radiátorokkal. A melegvizet hőtárolós villanybojler szolgáltatja.
A lakáshoz egy 3 m2-es saját tároló is tartozik.
Az ingatlan azonnal költözhető.
Opcionálisan megvásárolható az udvarban lévő 16 m2-es garázs.

Ne szalassza el ezt a kiváló elhelyezkedésű, biztonságos lakást, legyen az Öné, hívjon bizalommal akár hétvégén is a 70/335 51 21 számon!

Mindent egy helyen az Ön kényelme és elégedettsége érdekében! Ügyvéd, bankfüggetlen hitelügyintéző - aki az Ön számára legkedvezőbb finanszírozási lehetőséget kínálja!

Törteli Ágnes

Törteli Ágnes

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 335 5121
Törteli Ágnes

Törteli Ágnes

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 335 5121

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.