Zártkert panorámás kilátással Horvátországra

155 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A horvát határszélen, az M70-s autóút felhajtójától néhány kilométerre, Csörnyeföld településhez tartozó Vörcsöki-hegyen keresi új gazdáját egy a régi, autentikus borospince. A területről györönyű, panorámás kilátás vár minket Horvátország dombvidékére. A közel 1600 nm nagyságú terület megközelítése jó, részben aprókavicsos úton, illetve egy rövid szakaszon földúton történik.
A felépítményben közművek nem találhatóak, a villamoshálózat a terület előtt húzódik, onnan könnyen beköthető. Vezetékes vízszolgáltatás a hegyháton nem elérhető. Víznyerési lehetőségként kút fúrása javasolt, valamint már jelenleg is megtalálható az épület mellett egy esővízgyűjtő ciszterna. A fűtésről fa tüzelésű kandalló gondoskodik! Az ingatlan művelési ág alól nincs kivonva, így adásvétel esetén a kifüggesztési időszak megvárása szükséges! Az épületben egy a régi időket idéző, hatalmas prés található, mely a mai napig is megfelelően működik! Az épület helyiségei: egy szoba, présház, valamint a pinceszinten egy száraz borospince. Az ingatlanhoz egy külső bejáratú tároló is tartozik!
Szőlőtermesztésre, zöldség-gyümölcs termesztéshez tökéletes választás lehet. Aki csak szeretne a város zaja elől elmenekülni, és pihenni egy módfelett csendes helyen, számára is ideális döntés lehet, hiszen ráfordítással igényes kis nyaraló kialakítható belőle! A kilátás minden időben magáért beszél, érdemes személyesen is megnézni!
Stolcz Gábor prémium ingatlanértékesítő (+36 30 5518808)

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Prémium ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban