Zemplén utcai, 2. emeleti lakás

711 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó Nagykanizsa kedvelt, keresett utcájában ez a 41 négyzetméter hasznos alapterületű lakás. Az ingatlan a 10 emeletes tömb 2. emeletén helyezkedik el. A tömb panelprogramon már átesett, a lakóközösség csendes, barátságos.
Az ingatlan korának megfelelő állapotban van, jelentős gépészeti, felújítási munkálatok nem történtek. Kicserélésre kerültek a szobák melegburkolatai, illetve a konyha és a közlekedő járólapjai is. Az ablakok műanyag profilszerkezűek, redőnnyel ellátottak. Az ingatlan fűtése házközponti. Helyiségei: egy teljes értékű szoba erkély kapcsolattal, egy félszoba, folyosó, fürdőszoba, mellékhelyiség és konyha. A lakás közös költsége 23 000 Ft ami a fűtés általány díját tartalmazza.
Az ingatlan Keleti tájolású. Parkolás a tömb mellett kialakított parkolóban ingyenesen megoldott. Akár befektetésnek, akár kisebb családok számára is ideális választás lehet!
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.