Zöldövezeti otthon Szeged Belvárosában!

380 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Tisztelt Érdeklődő!

Szeged Belvárosának egy csendes, nyugodt zöldövezeti részén, a Maros utcában eladó ez a 72nm-es, 3. emeleti, nappali plusz 2 hálószobás tégla társasházi lakás. Az épület nem polgári, normál belmagasságú tégla épület, a lakás fiatalosan berendezett. A képeken látható bútorok igény esetén megegyezés tárgyát képezhetik. A lakás fűtéséről radiátor hőleadókkal gáz-cirkó kazán gondoskodik, a nyári hűsölésről pedig egy Samsung klíma. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálókkal felszereltek. A társasház még abban az időben épült amikor még gondoltak a tárolásra és a kényelmes kis lakóközösségű lakhatásra, ezért a lakáshoz egy 10nm-es, zárható saját tároló tartozik és a lakóközösség mindössze 8 lakásból áll.

Az ingatlan rezsi költsége alacsonynak mondható, hiszen a tavalyi év alapján a jelenlegi tulajdonos belefér a rezsicsökkentés határába az éves fogyasztások alapján.

A környék önmagáért beszél, a Belváros minden látnivalója pár lépésre található, de, ha csendre és nyugalomra vágyik a Tisza és a Stefánia Liget a kellemes pihenést/kikapcsolódást szolgálja.

Az ingatlan kulcsát a tulajdonosok rám bízták, így rugalmasan megtekinthető.

Nézze meg az alaprajzot az elrendezés miatt.

Iár.: 49.9M Ft

Amennyiben kérdése merül fel, illetve megtekintené, kérem keressen elérhetőségemen. Irodánk munkáját CSOK és Hiteltanácsadó illetve Ügyvéd és Energetikus is segíti.

Szirbik Sándor
70/606-3597
szirbik.sandor@ving.hu

Szirbik Sándor

Szirbik Sándor

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 606 3597
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban