Zöldövezeti,csöndes zsákutcában ,felújítandó családi ház

867 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Felújítandó családi ház Kecskés-telepen

Az ingatlan adatai
- kivett lakóház udvar+ lakható gazdasági épület
-telek 735m2
-belső kétszintes
-Fsz: nappali,konyha,fürdőszoba+wc
-Emelet: 2 szoba ,fürdőszoba+wc
Gazdasági épület:
-Konyha
-2 szoba
-fürdőszoba+wc
Kecskés-telepen ,teljes felújítást igénylő családi gáz várja új tulajdonosát. Jó elosztású szerkezetileg stabil ház,téglából épült,cserép fedéssel,szigetelve nincs. Korszerűsítés és felújítás után nagyon jó kis otthon válik belőle. Az udvaron található kisebb épület szintén téglából épült, jelenleg is házként funkcionál,szintén felújításra szorul. Mivel a kert végéből önállóan megközelíthető akár albérletbe is kiadható,a lakók nem fogják egymást zavarni.
A telek ugyan osztatlan közös tulajdon,teljesen el van kerítve,oda csak a tulajdonosoknak van bejárása. Mérete éppen akkora,hogy szabadidős tevékenységre elég,viszont nagy terhet nem ró a tulajdonosokra.
A környék rendezett,csöndes,átmenő forgalomtól mentes,a városba 10 perc alatt kényelmesen bejutunk. Az ingatlan üres,így bármikor birtokba vehető.

Az ingatlan megvásárlásához és fejújításához CSOK ,hitel,felújítási támogatás is igénybe vehető. Ha megújuló energiában gondolkodik,akár napelem is felszerelheti új otthonát.

A teljes ügylet lebonyolításában irodánkban ügyvéd,hiteltanácsadó,energetikus áll az ügyfelek rendelkezésére.

Várom hívását!

+36708820775

Bartus Krisztina

Bartus Krisztina

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 882 0775
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.