Zsámbék, zöldövezeti részén, modern családi ház eladó

2159 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapesttől 30 km-re ,Zsámbékon, ahol a lenyűgöző középkori templomrom található, kínálok eladásra, csendes környezetben , egy tehermentes, két szintes családi házat.
A közkedvelt Nyakas-hegy közelében található ingatlan, 2008-ban 38HS téglából épült, és 10cm hőszigetelő rendszerrel, illetve minden közművel ellátott.
Az 556m2-es telken elhelyezkedő, jó elosztású családi ház,a két szinten összesen 172m2-es hasznos lakóterülettel rendelkezik. A modern stílusban kialakított alsó szinten került kialakításra, egy tágas, napsütötte nappali egy légtérben az étkezővel, melyhez egy 40m2-es terasz tartozik, továbbá egy szépen megtervezett konyha, melyből nyílik a kamra, illetve két hálószoba, és egy fürdőszoba egyben a WC-vel.
Az emeleten mely jelenleg még befejezés alatt áll, helyet kapott egy tágas nappali, két kisebb hálószoba, , illetve egy fürdőszoba és WC. A vételár összegét képezi , a tetőtér befejezése is, kivétel a fürdőszoba , melyet új tulajdonosa saját ízlése szerint alakíthat.
A családi otthon melegéről gázcirkó gondoskodik, radiátorok hőleadásával.
A telken helyet kapott még egy 60m2-es műhely, mely tárolásra is alkalmas, illetve egy fedett kocsibeálló .
Közelben iskola, óvoda, buszmegálló, élelmiszerbolt, minden ami a mindennapjainkhoz szükséges 5 perces kényelmes sétával elérhető.
Ajánlanám ezt az ingatlant azon kedves érdeklődőknek, akik csendes környezetben , modern stílusú új családi otthonukat keresik.
Várom megtisztelő hívásukat. Keressenek bizalommal.

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.