Zuglói lakás jó közlekedéssel eladó!

2292 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest XIV. kerület közkedvelt részén Alsórákoson egy 39 nm-es, 1 szobás, nagyon jó elrendezésű, felújítandó lakás keresi új tulajdonosát. A békés, parkos udvarú házat átlagon felüli infrastruktúra jellemzi, ezzel maximális kényelmet biztosítva leendő tulajdonosának. Tömegközlekedés szempontjából a 3 perc sétára található buszokkal, villamosokkal 20 percen belül megközelíthető a Keleti pályaudvar forgalmi csomópont vagy a város bármely része.

A 3 emeletes, kertes társasházban a lépcsőház rendezett, tiszta, a lakóközösség jó. A biztonságért a folyosóra nyíló biztonsági ajtó és rács felelnek.

A világos otthon helyiségei kiváló elrendezésűek, a szoba és az előszoba laminált parkettával, a többi helyiség-konyha, fürdőszoba, kamra- járólappal burkolt. Az otthon melegét gázkonvektorok biztosítják. MInden helyisége ablakos. A lakás teljes felújítást igényel, amivel könnyen amerikai konyhás nappalis+hálószobássá alakítható (+kicsi gardrob). Így a nappali-konyha az utca felé, a hálószoba a kertre nézne. Az ingatlan előnyös tulajdonságai: alacsony fenntartási költség-jól szellőztethető
-kevés nm ellenére tágas terek- megfelelő belmagasság (3m)-kényelmes elrendezés-masszív épület-gondozott ház- remek közlekedési, vásárlási, sportolási, ügyintézési lehetőségek.

Ajánlom fiataloknak, egyedülállóknak bármely korosztály számára illetve befektetésnek is kiváló.

Ha felkeltettem érdeklődését forduljon hozzám bizalommal akár hétvégén is.

Irodánk teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

XIV. district, 39 sqm, second floor apartment is for sale in Alsórákos. This cozy and light flat was built in 1950 and waits only you to renovate it! The brick building has a closed interior garden. It is ideal for young people and for rent.The property consists of a living room, a kitchen, a bathroom, hall and a pantry. The monthly cost of the apartment is very favorable.
Excellent transport!
If you have any question please don't hesitate, call me now!
The price is 61350 Eur.

Megyesi Éva

Megyesi Éva

Ingatlanértékesítő
Budapest 14. kerület
+36 (20) 329 3443
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Ingatlanértékesítő
Budapest 14. kerület
+36 (20) 329 3443