Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

+36 (20) 312 8045

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Baginné Tonga Tímea vagyok, két gyermek édesanyja, családommal Szentendrén élek.
A Városi Ingatlaniroda országos csapatához a profizmus miatt csatlakoztam. Már több, mint másfél éve foglalkozom hitelezéssel, több alkalommal felmerült ügyfeleim körében az igény, hogy nincs idejük és megfelelő információjuk ingatlanvásárlás esetén, ezért úgy döntöttem, hogy ebben is megpróbálok segíteni nekik.
A Városi Ingatlaniroda révén lehetőségem van így az ügyfelek teljes kiszolgálására. Tevékenységi körömet tekintve, főként Szentendre és a környező városokban értékesítem ingatlanjaimat, de az iroda országos szervezettsége révén lehetőségem van rá, hogy számos ismerősömnek, akik vidéken szándékoznak eladni vagy vásárolni, vidéki kollégáim révén ez is lehetővé vált.
Eddigi ügyfeleimmel mindig jó kapcsolatot ápoltam. Törekszem a rendszeres kapcsolattartásra. Megbízhatónak tartom magam, beérkező hívások esetén, ha az adott esetben nem tudom felvenni a telefont, mindenkit visszahívok.
Cégünk üzletpolitikája révén, miszerint a jutalék 100%-át megtarthatják az ingatlanreferensek és a nagyfokú önállóság lehetőségével úgy érzem egy számomra tökéletes csapatra találtam, ahol a szakmai háttér biztosítása mellett ügyfeleink teljeskörű szolgáltatást (ügyvéd, energetikus, hitelügyintéző) kapnak.
Tanári végzettségem révén a segítségnyújtás, egy sikeres ügylet során az ügyfeleim öröme és hálája motivál.

Ingatlanok

Friss ingatlan

Eladó tetőtéri lakás közel a HÉV-hez

Pomáz
Eladó tégla lakás, 35 m2
16 500 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Két ház egy telken sürgősen eladó!

Szentendre
Eladó családi ház, 143 m2
57 800 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Eladó panel Újpalotán, vásárcsarnokkal szemben

Budapest 15. kerület, Nyírpalota út
Eladó panel lakás, 35 m2
21 900 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Ház több lehetőséggel központi helyen

Pomáz
Eladó családi ház, 150 m2
46 500 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Eladó 4. emeleti panel lakás a Vizafogón

Budapest 13. kerület, Párkány utca
Eladó panel lakás, 58 m2
33 800 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Azonnal költözhető lakás rendkívül jó áron!!!

Budapest 13. kerület, Párkány utca
Eladó panel lakás, 58 m2
32 500 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Hétvégi ház csendes, panorámás telken

Pomáz
Eladó hétvégi ház, 30 m2
18 500 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Mesebeli panorámás házikó Csobánkán

Csobánka
Eladó hétvégi ház, 55 m2
34 900 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Befektetési, üzleti lehetőség!

Pomáz
Eladó Üzlethelyiség, 26 m2
10 900 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Saját ízlésre alakítható belvárosi lakás

Budapest 9. kerület, Angyal utca
Eladó tégla lakás, 96 m2
48 900 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Tágas családi ház csendes környezetben

Budapest 16. kerület
Eladó családi ház, 75 m2
59 900 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Tágas családi ház, jó közlekedéssel Érdligeten

Érd, Néra utca
Eladó családi ház, 150 m2
42 500 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Családi ház nagy kerttel!!

Pomáz
Eladó családi ház, 80 m2
55 000 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Tiszta udvar, rendes ház!!

Pomáz
Eladó családi ház, 137 m2
55 000 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Családi háznak és nyaralónak is kiváló

Balatonakali
Eladó családi ház, 240 m2
75 000 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Nyugodt környéken olcsó telek

Pilisvörösvár
Eladó zárt kert
3 600 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Keressen pénzt nyaralójával!!

Balatonakali
Eladó nyaraló, 240 m2
75 000 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Ipari telek befektetőknek!

Szentendre
Eladó ipari
645 000 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Vevőjelöltek

Amit keresünk

Budapest 6. kerület, Budapest 7. kerület, Budapest 5. kerület, Budapest 8. kerület
Műhely, Tégla lakás, Üzlethelyiség
10 000 000 Ft - 13 000 000 Ft
60m2 - 70m2
CSOK-ot igénybe venné: Nem
Fizetősképesség formája: Készpénz, hitel
Sürgősség: 3 hónapon belül

Amit keresünk

Budapest 8. kerület
Tégla lakás
15 000 000 Ft - 20 000 000 Ft
40m2 - 60m2
CSOK-ot igénybe venné: Nem
Fizetősképesség formája: Készpénz
Sürgősség: Azonnal

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Nagyon elégedett vagyok a Timi munkájával, türelmes, segítő, időt nem kímélve. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Gyenesné Divinyi Anikó

Nagyon kedves, segitőkész, kérdéseinkre és kéréseinkre mindíg maximálisan választ adott illetve elegett tett! Ezáltal rövid időn belül látható eredményre jutottunk. Bátran tudom ajánlani mindenkinek, maximálisan meg vagyunk elégedve!

Czang György

Tímeát csak ajánlani tudom. Mindig készséges és segítőkész volt, legyen az este vagy hétvége. Végtelen türelemmel és kedvességgel állt minden felmerülő problémához. Ha ingatlan fogok vásárolni, biztosan Őt fogom újra megkeresni, mert megbízható, gyors, rugalmas, emberséges. Aki egyszer megismeri nem is szeretne más ingatlanossal dolgozni, mert olyan magasra teszi a mércét. Munkájához és emberségéhez további sok sikert kívánok, maradjon meg ilyennek amilyennek megismertük. Szeretettel: Koncz Szilvia

Koncz Szilvia

Timi, János és Balázs munkájával maximálisan elégedett vagyok. Számomra fontos volt, hogy gyorsan, proaktívan kezeljék az ingatlanvásárlásomat, és ez teljes mértékben így történt. Kérdés esetén azonnal rendelkezésre álltak megoldáscentrikusan. Ilyen csapattal jó együtt dolgozni.

Gräfl Mónika

Nagyon meg vagyunk Tímeával elégedve, nagyon gyors, kedves és segítőkész Hölgyet ismertünk meg!!! Köszönjük a segítségét.

Debreczeni Gábor István

Tímea gyorsan válaszolt a levelekre és segítőkésznek mutatkozott.

Márti

Baginne Tonga Timea szemelyeben egy olyan embert ismertunk meg aki munkajaban a legkimagaslobb .Tudasaval ,hozzaertesevel segitett a lakasvasarlasi hitel lebonyolitasaban.Vegezte mindezt hatartalan turelemmel,teljes odaadassal es vegtelen kedvesseggel.Szemelyisege pozitiv energiajaval mar az elso talalkozasunk alkalmaval elnyerte bizalmunkat.Ezuton szeretnenk megkoszonni az O legkivalobb szakertelmet es segitseget.Tovabbi sikereket kivanunk szamara. Valamint kitartast ,erot egeszseget.K.ne Marika es ferje

Komlosi Janosne

Szívből ajánlom Baginné Tonga Tímeát, nagyon rugasmas és segítőkész. Akár eladás, akár hitel ügyi tézés biztos, hogy tud segíteni.

Milkovics- Nagy Nikolett

Csak ajánlani tudom mindenkinek aki venni vagy eladni szeretne. Felkészült, megbízható, türelmes,kedves ingatlanközvetítő. Minden eladással és vásárlással kapcsolatos jogszabállyal naprakész. Köszönjük!

Pálmai Mariann

Tímea személyében egy nagyon kedves, segitőkész, rugalmas Ügyintézőt ismertem meg. Minden rendben zajlott le. Ezúton is köszönöm. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Széll Tamás

Kétgenerációs házunk eladásához családi ajánlásra kerestem meg Baginné Tonga Tímeát. Mivel kétgenerációs ingatlant ritkábban keresnek, már az első találkozáskor felkészített, hogy lehetséges, hogy hosszabb ideig fog tartani a folyamat- végül egy éven belül sikerült nyélbe ütni az üzletet. Ez idő alatt folyamatosan, nem múló lendülettel tartotta velünk a kapcsolatot, rendszeresen tájékoztatott az érdeklődésekről, számtalan alkalommal (sokszor szombaton, vasárnap vagy kora reggel, esti időpontban- persze velünk egyeztetve) érkezett az érdeklődőkkel a házat bemutatni, időt és fáradságot nem kímélve. Az érdeklődők és a köztünk való kommunikációt profin koordinálta. Timi pont úgy dolgozik, ahogy egy hétköznapi megbízó reméli: szakmailag felkészült, naprakész, elhivatott de mégsem erőszakos, pontos, rugalmas és korrekt. Jártas és frissek az információi mind az ingatlanjoggal, mind hitelekkel kapcsolatban, emberileg pedig türelmes, empatikus, kedves, vidám, őszinte és tisztességes. Ezúton is szeretném megköszönni kitartó munkáját! Mindenkinek őszintén ajánlom, akár eladni, akár vásárolni szeretne!

Jakab Sándor

Tímea tökéletes munkát végez, csillagos 5-ös jár neki, minden ingatlanosnak ilyennek kellene lennie. Kedves, aranyos, segítőkész és mindenben naprakész volt. Örülök, hogy rátaláltunk és megismerhettem.

Csák Jánosné (Paula)

Először is nagyon szépen köszönjük Timi munkáját, hozzáállását, segítségét! Az ingatlan értékesítése során mindig mosolygós, kedves volt, legyen szó hétvégi vagy késő délutáni időpontokról. Felkészültsége és az ingatlan eladással kapcsolatos tudása - gondolok itt még a hitelezési lehetőségekre is - maximális volt. Tiszta szívvel ajánlom bárkinek!

Zsiros Kálmán

Maximálisan elégedettek vagyunk, Tímea profizmusa mellett egy végtelenül türelmes és rugalmas ingatlanközvetítő, mindenben 100%-osan a segítségünkre volt! Szívből ajánljuk mindenkinek!

Kulcsár János Imréné

Maximalisan elegedett voltam a kozvetitessel. Timea nemcsak szakmailag vegzett kivalo munkat, hanem nagy empatiaval , szemelyreszabottan segitette a vevo es az elado kozotti kommunikaciot vegig a teljes adasvetel soran. Koszonom. Csak ajanlani tudom mindenkinek.

Tihanyi Eva

Ezúton is megköszönöm a segítségét ! Tímea mindig nagyon segítőkész volt, legyen akár hétvégi időpontról is szó. Megbízást követően maximális gyorsasággal és a piaci viszonyoknál kedvezőbb áron értékesítette az eladásra szánt pomázi ingatlanomat rövid időn belül. Rugalmas,megbízható és felkészült. Teljeskörű ügyintézés számíthatunk rá. Feltétel nélkül ajánlom mindenkinek. További sok sikert kedves Tímea !

Hegedűs Ferencné

Maximálisan elégett vagyok az ingatlan eladása során nyújtott közreműködésével A lakásomat több hónapja sikertelenül hirdettem, ajánlás útján kerültem Timihez, és egyáltalán nem csalódtam. Profizmusával, empatikus és legfőképpen végletekig türelmes hozzáállásával rekord gyorsasággal sikerült eladnia a lakásomat. Különösen tetszett, hogy nem volt erőszakos, javasolt, -véleményt mondott, melyből mindig a legjobb döntést tudtam meghozni. Sok elfoglaltsága ellenére mindig igyekezett a lehető leggyorsabban tájékoztatni mindenről, akkor is ha 10-szer aggódva hívtam fel valamiért. Hálásan köszönöm a munkáját, azt gondolom ilyen egy jó ingatlan értékesítő mint Ő. Bátran ajánlom mindenkinek a vele való együttműködést ingatlan eladás vagy vétel ügyében! További sok sikert kívánok! Üdvözlettel: Pásztor Krisztina

Pásztor Krisztina

Baginné Tonga Timeát csak ajánlani tudom. Ismeretségünk alig két hete egy véletlen találkozáson történt. Egy más irányú beszélgetés során derült ki, hogy ingatlan eladással is foglalkozik. Időt és fáradságot nem kímélve egy késő vasárnapi délután látogatott el hozzánk és sok jó tanáccsal ellátva szerződést kötöttünk. Pontos, barátságos, jó ember ismerő, jó kapcsolatteremtő, és korrekt. Ennek köszönhetően nagyon rövid időn belül értékesítette a rá bízott ingatlant. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönjük a munkáját!

Simon István

Gyors, pontos és nem utolsó sorban udvarias, kedves ügyintézővel volt dolgunk. Szakmailag és emberileg is nagyon sokat segített. Jó szívvel ajánlom.

Gyenesné Divinyi Anikó

Szép jó napot kedves Érdeklődő! Baginné Tonga Tímeát 2 évvel ezelőtt ismertem meg, amikor német tanfolyamra jártam hozzá. Órái érdekesek, és hasznosak voltak, így rövid idő alatt sokat fejlődött német nyelvtudásom. Részben neki is köszönhetem jelenlegi munkahelyem itt Svájcban egy ismert optikai üzletben. Mivel külföldön élek, úgy döntöttem, hogy eladom a szentendrei szigeten lévő félkész házamat. Amikor megtudtam hogy Tímea ingatlan eladással is foglalkozik, egyértelmű volt számomra, hogy őt bízzam meg az ingatlanom hirdetésével, értékesítésével. Pár hónapon belül akadt is egy-két érdeklődő, és tényleges vevő. Az eladás lebonyolításában Tímea naprakészen, készségesen segített. Minden hivatalosan, tisztán és viszonylag gyorsan lezajlott. Örülök hogy Baginné Tonga Tímeát választottam a házam értékesítésére. Őszintén, tiszta szívvel tudom őt ajánlani.

Piller Timea

Kedves Leendő Vevők, Eladók! Sikeresen lezajlott házvásárlás után, tiszta szívből tudom Baginné Tonga Tímeát ajánlani. Telefonon történt érdeklődésemre is már nagyon készségesen reagált. Személyes találkozásunkkor, mikor az ingatlan megtekintése történt, felkészülten tudott kérdéseimre válaszolni. Gyors, korrekt, rugalmas. Segítőkészsége maximális volt. Bízom benne, hogy Önöknek is fog tudni segíteni!

Fóti Mária