Barra Gábor

Barra Gábor

+36 (70) 337 4560

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Üdvözlöm kedves érdeklődő, leendő ügyfelünk!

Barra Gábor vagyok, – végzettségem szerint építész technikus. Szegeden születtem, és immár több mint húsz éve itt lakom.

Személyesen is át tudom érezni az „ingatlanos” problémáját, – az évek során én is vásároltam, eladtam, építettem és felújítottam, béreltem és kiadtam már saját ingatlant.

Együtt megtaláljuk a legoptimálisabb megoldást.

Az Ön ügyét is úgy tekintem, mintha a sajátom lenne, végig kísérem a hirdetés feladásától a szerződéskötésig, – sőt akár utána is, segítek a megfelelő szakemberek megkeresésében.

Számomra nincs rutin ügy, – ahogy nincs két egyforma ingatlan sem, – minden ügylet mögött más és más ügyféligények, állhatnak – ez teszi izgalmassá, változatossá ezt a munkát.

Jó stratégiával és megfelelő árképzéssel jelentős időt és pénzt takarítok meg önnek.

Az én sikerem az ön elégedettsége, – akár vevőként, akár eladóként keres meg – a célom az, hogy ha ingatlannal kapcsolatban megoldásra van szüksége, a későbbiek során is elsőként én jussak eszébe!  :)

Hívjon bizalommal!

Ingatlanok

Friss ingatlan

LAKJON A CENTRUMBAN !

Szeged Makkosház, Ortutay utca
Eladó panel lakás, 60 m2
21 990 000 Ft
Barra Gábor

Barra Gábor

Vevőjelöltek

Amit keresünk

Szeged
Tégla lakás
0 Ft - 30 000 000 Ft
40m2 - 65m2
CSOK-ot igénybe venné: Nem
Fizetősképesség formája: Készpénz, lakástakarék
Sürgősség: 3 hónapon belül

Amit keresünk

Szeged
Családi ház
0 Ft - 48 Ft
120m2 - 180m2
CSOK-ot igénybe venné: Nem
Fizetősképesség formája: Készpénz
Sürgősség: 3 hónapon belül

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Ingatlanvásárlásunk során nagy segítségünre volt Barra Gábor. Korrekt tájékoztatása, pontossága, érdekeink képviselete, rugalmas hozzáállása miatt sikerült a legkedvezőbb döntést meghozni, ezáltal a vágyott ingatlant megvenni. Minden ingatlanirodának, eladónak és vevőnek ilyen munkaerőt és ingatlanértékesítőt kívánok.

Törökné Bagosi Andrea

Teljes megelégedettséggel vagyok.

Dr Pördi Nándor