Bauerné Tóth Enikő

Bauerné Tóth Enikő

+36 (70) 944 5460
Kedves Hölgyem/Uram!
Először is örülök, hogy kíváncsi a bemutatkozásomra.
Több ügyfelem is mondta már elgondolkodva, hogy abból amit látott a munkámból arra jutott: nem könnyű. Sokat telefonálni, szaladgálni helyszínről helyszínre, sok különféle emberrel találkozni, kérdésekre megfelelő válasszal szolgálni...
Minden esetben rádöbbenek: de hiszen én pont ezért szeretem és csinálom már 5. éve.
Sok embert megismertem ez idő alatt és ezért hálás vagyok.
Én otthonokat hirdetek, nemcsak ingatlanokat.
Fontos számomra hogy ne csak döntsünk valahogy, hanem a legjobb megoldást keressük és találjuk meg együtt, akár eladóként, akár vevőként találkozunk.
Alsóvárosiként szívem csücske ez a városrész, de természetesen szegediként bárhol segítek Önnek eladásban és keresésben egyaránt.
Remélem mihamarabb találkozunk!
Üdvözlettel: Bauerné Tóth Enikő ingatlanközvetítő

Ingatlanok

Tégla lakás kocsibeállóval a Belvároshoz közel!

Szeged Rókus, Kossuth Lajos sugárút
Eladó tégla lakás, 35 m2
14 500 000 Ft
Bauerné Tóth Enikő

Bauerné Tóth Enikő

Klebelsberg telepi ritkaság!

Szeged Klebelsberg-telep, Pancsovai utca
Eladó tégla lakás, 77 m2
27 500 000 Ft
Bauerné Tóth Enikő

Bauerné Tóth Enikő

Európa Ligetre néző lakás az első emeleten!

Szeged Rókus, Csongrádi sugárút
Eladó panel lakás, 64 m2
11 500 000 Ft
Bauerné Tóth Enikő

Bauerné Tóth Enikő

Ideális családi lakás a Kecskeméti utcában!

Szeged Északi városrész, Kecskeméti utca
Eladó tégla lakás, 100 m2
34 500 000 Ft
Bauerné Tóth Enikő

Bauerné Tóth Enikő

Építési telek Balástyán hétvégi házzal eladó!

Balástya, Virág utca
Eladó telek
13 500 000 Ft
Bauerné Tóth Enikő

Bauerné Tóth Enikő

Kiadó 250nm-es terem Alsóvároson!

Szeged Alsóváros
Kiadó raktár, 250 m2
300 000 Ft
Bauerné Tóth Enikő

Bauerné Tóth Enikő

Kiadó iroda Alsóvároson!

Szeged Alsóváros
Kiadó iroda, 9 m2
22 000 Ft
Bauerné Tóth Enikő

Bauerné Tóth Enikő

Erdőn, mezőn, halat s vadat!

Mórahalom
Eladó tanya, 80 m2
41 950 000 Ft
Bauerné Tóth Enikő

Bauerné Tóth Enikő

Ipari ingatlan HMVásárhelyen!

Hódmezővásárhely, Erzsébet út
Eladó ipari, 500 m2
1 200 000 000 Ft
Bauerné Tóth Enikő

Bauerné Tóth Enikő

Ipari ingatlan Szeged-Alsóvároson!

Szeged Alsóváros
Eladó ipari, 1100 m2
320 000 000 Ft
Bauerné Tóth Enikő

Bauerné Tóth Enikő

Valósítsa meg vállalkozását itt!

Szeged Alsóváros
Eladó Üzlethelyiség, 45 m2
15 990 000 Ft
Bauerné Tóth Enikő

Bauerné Tóth Enikő

Vevőjelöltek

Amit keresünk

Szeged
Tégla lakás
0 Ft - 16 Ft
30m2 - 50m2
CSOK-ot igénybe venné: Nem
Fizetősképesség formája: Készpénz, hitel
Sürgősség: 1 hónapon belül

Amit keresünk

Szatymaz, Sándorfalva, Zsombó, Szeged
Családi ház, Házrész, Hétvégi ház, Ikerház, Nyaraló, Sorház, Tanya, Zárt kert
0 Ft - 11 Ft
45m2 - 100m2
CSOK-ot igénybe venné: Nem
Fizetősképesség formája: Készpénz
Sürgősség: 1 hónapon belül

Amit keresünk

Szeged Belváros, Szeged Alsóváros, Szeged Móraváros
Tégla lakás
0 Ft - 25 000 000 Ft
50m2 - 80m2
CSOK-ot igénybe venné: Nem
Fizetősképesség formája: Készpénz
Sürgősség: Azonnal

Amit keresünk

Szeged
Családi ház
0 Ft - 30 Ft
0m2 - 0m2
CSOK-ot igénybe venné: Nem
Fizetősképesség formája: Készpénz
Sürgősség: 3 hónapon belül

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Csak ajánlani tudom Enikőt mindenkinek, barátságos, nagyon segítőkész, türelmes volt a vásárlás kezdetétől a végéig és végül igényeinknek megfelelő lakást sikerült találnunk segítségével. Szakmai tudástára rendkívül kimagasló.

Varga Rea

Nagyon szépen köszönöm Enikőnek a sikeres ingatlan értékesítést. Maximálisan meg vagyok elégedve munkájával, csak ajánlani tudom mindenkinek aki lakás/ház eladásán töri a fejét.

Homokiné Szegedi Julianna

Enikő a megbízás során gyors, pontos, korrekt, minden részletre kiterjedő, alapos munkát végzett. Ajánlom mindenkinek, aki ingatlant szeretne értékesíteni.

Homoki Tibor

Enikő megbízható, segítőkész, határozott fellépésű ingatlanos, akit mind eladóként, mind vevőként megismertünk. Információi megbízhatóak, nyugodtan rábízhatják magukat. :-)

Nagyné Berta Terézia

Maximálisan elégedett vagyok az ügyintéző munkájával.Mind a hírdetés megjelenítése,mind az ingatlan rugalmas időbeni bemutatása kapcsán.

Gera Ágnes

Bauerné Tóth Enikő körültekintően, megbízhatóan végezte a munkáját. Kedves, segítőkész egyénisége, határozottsága a siker záloga volt. Köszönet érte.

Némethné dr. Balázs Katalin

Deszki házunk eladásával bíztuk meg Bauerné Enikőt. Előtte a másik iroda nem hozott senkit. Enikőt ajánlom mindenkinek, mindenben segítőkész, időt nem sajnálja hozta az ügyfeleket. Maximum pontszámot adok!

Osvald Zoltán

Enikővel éve óta kiváló munkakapcsolatban állok. Kizárólag hozzá fordulok ingatlan ügyben. Nem csak szakmailag de emberileg is számíthatok a tapasztalataira, tudására. Köszönöm!

Juhász Ádám

Enikő egy szakmailag nagyon fel készült kiváló szakember a munkáját fáradhatatlanul végzi. Egy nagyon ritka becsületes ember. Több mint elégedettek vagyunk a munkájával.

Gombos József

Enikőt szivesen ajánlom bárkinek! A vidéki házam eladásában ,és Szegeden egy lakás vételében gyorsan és körültekintően kedvesen sokat segített. Köszönöm odaadó munkáját!

Nagy Katalin

Bauerné Tóth Enikő körültekintéssel végezte munkáját, korrekt kommunikáció, segítőkészség jellemezte. Figyelt az ügyfél kéréseire, információkkal segítette a lakáskiadás lebonyolítását. Köszönet érte.

Némethné dr. Balázs Katalin

Kivaloan kommunikaltunk Enikovel es minden a megbeszelesek szeleemben zajlot. Kaptam hasznos tanacsokat is ingatlanugyben. Barkinek tudom ajanlani ha valamit szeretne eladni vagy venni.

Helenyi Zoltan

Enikőtől csak ajánlani tudom Kedves,ügyes, megbízható személy!

Buzás Henrietta

Sok embert megismerhettem a házunk hirdetése során, Enikő rengeteg érdeklődőt hozott az elmúlt hónapokban. Nagyon sok időpontot leszervezett, én nem tudtam volna egyedül ennyi időt fordítani a ház eladására. Nem bántam meg, hogy egy barátom ajánlására Őt bíztuk meg a közvetítői feladatokkal.

Kinyó László

A jó üzlet nem csak az eladó- vevő közös érdeme, kell egy jó közvetítő, segítő is. Itt van Bauerné Tóth Enikő Szakmailag jól felkészült, mind jogi, mind műszaki-építési területen. Folyamatosan kapcsolatban van az ügyféllel, tájékoztat, keresi a lehetőségeket. A ,,tökéletes ház” sikeres eladásához kellett egy tökéletes ingatlanközvetítő ! Köszönjük Enikő

Szabó László

Bauerné Tóth Enikő ingatlanértékesítési szakértővel mind vevőként mind eladóként kapcsolatban álltam/álltunk a 2017-es és részben 2018-as évben. Munkájáról, munkastílusáról csak pozitív jelzőim vannak. A közvetített ingatlanokról mindig valós, érdemi információi vannak; figyel arra is, hogy frissüljön a hirdetési anyag, ha nincs kellő érdeklődő az eladásra szánt ingatlan iránt. Korrekt módon segít az eladó és vevő szempontjait is érvényre jutni és valódi kompromisszumos adásvételi megállapodásokat, szerződéseket létrehozni. Részt vesz az adásvétel jogi lebonyolításában is, segíti és kiegészíti a szerződést készítő ügyvéd munkáját; ha a szerződéskötéshez kapcsolódóan technikai problémák merülnek fel bármely partner (eladó vagy vevő) részéről, akkor ezek megoldásához is nyújt segítséget, ugyanakkor egyik fél irányában sem lép ki az elvárható közvetítői semlegesség állapotából, szerepéből. Összegezve tapasztalataimat Bauerné Tóth Enikőt, munkáját minden ingatlan eladásban vagy -vételben gondolkodónak ajánlani tudom és szeretném is.

Surányi Gyula

Nagyon szorgalmas, lelkiismeretes és kézséges volt a hölgy. Azt hiszem, rengeteget köszönhetek neki. Bátran ajánlom mindenkinek.

Ótott K. Zoltán

Bauerné Enikővel, mint ingatlanforgalmazó szakemberrel, cégünk az SNC Kft. már négy éve áll kapcsolatban. Eddig eltelt időszak alatt egy olyan szakembert, és egyben embert is tapasztaltam benne, aki pontosságát, precízségét, szakmai tudását folyamatosan bizonyította. A megbeszélt időpontokat, ezen idő alatt mindig betartotta, ha akadály volt időben értesített, hogy ne legyen eltékozolt idő a munkámban, de a várható ügyfeleket is, ha nem értem rá. Szakmai tanácsaival, melyek, az árakra, el és kiadhatóságot segítő dizájnra adott, érdemes volt megfogadni, a sikeres üzlet érdekében. Kapcsolat teremtése, a jövendő ügyfelekkel mindig őszinte, szívélyes, és korrekt volt. Nem titkolta a jövendőbeli ügyfeleket negatívan befolyásolható dolgokat, csak azért, hogy az üzlet létrejöjjön. Gyors volt az ingatlan tényszerű felmérésében, és precíz valamint jó fotóképessége is van, az ingatlan bemutatásában. Az adatok gyorsan az ingatlanközvetítő cég honlapjára kerültek, hogy ezzel is segítsék az ingatlan kiadhatóságát. Szerződéskötésben is hasznos tanácsokkal, illetve dokumentumokkal látott el. Ha egyéb, nem szakmájához tartozó információt kérdeztem, mely segítette szakmai munkámat, ha tudott segített. Ezen tulajdonságai a szegedi ingatlanforgalmi szakemberek élvonalába sorolja, amit információim szerint, már több alkalommal meg is kapott szakmai elismerések formájában. Szeged, 2017.12.10. Szabó Nándor SNC Kft. ügyvezetője

Szabó Nándor

Nagyon megvoltam elègedve Enikõvel szakmailag nagyon felkèszült nagyon segitõkėsz kedves.

Virág Mihályné

Bauerné Tóth Enikőnek köszönetet szeretnénk mondani, hogy türelmével, kitartásával, őszinteségével, megbízhatóságával sikeresen eladtuk szeretett otthonunkat. Köszönjük, hogy az új otthonunk megtalálásában aktívan, lelkiismeretesen segítette családunkat.A megtekintésre került ingatlanokhoz pontos felkészültséggel érkezett. Bármikor a rendelkezésünkre állt, ügyes-bajos dolgainkat könnyebbé tette, hasznos tanácsokkal látott el bennünket.Örök hálánk a teljeskörű segítségért, szakmai felkészültségéért, emberségéért! Enikő személyét őszintén ajánljuk azoknak, akik ingatlant szeretnének eladni, vásárolni.További szakmai sikereket kíván a Papp család apraja-nagyja.

Pappné Matuz Szilvia