Dóczi Piroska

Dóczi Piroska

+36 (30) 246 8351

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Kedves Ügyfelem, Leendő Ügyfelem!

Dóczi Piroska vagyok, 55 éves ingatlanértékesítő. Köszönöm, hogy ellátogatott az oldalamra és ígérem, hogy megbízásának maximálisan eleget teszek! Tudnia kell, hogy mindig szívesen és teljes szaktudásommal állok az Ön rendelkezésére. Szegeden élek és itt is dolgozom fiatal korom óta. Mindig emberekkel dolgoztam és igyekeztem a munkámat a legnagyobb alapossággal végezni. Ez a későbbiekben sem fog változni. A hozzám forduló ügyfeleimet a legnagyobb odaadással és alapos szaktudással fogom kezelni, segíteni, hogy az eladások, vételek, bérbeadások és bérbevételek folyamán a lehető legjobbat hozzuk ki az üzletmenetből.
Kérem forduljon hozzám bizalommal!

Ingatlanok

3 külön bejáratú szobás lakás eladó

Szeged Tarján, József Attila sugárút
Eladó panel lakás, 60 m2
19 500 000 Ft
Dóczi Piroska

Dóczi Piroska

Kiadó lakás a Szűcs utcában

Szeged Belváros, Szűcs utca
Kiadó tégla lakás, 57 m2
100 000 Ft
Dóczi Piroska

Dóczi Piroska

Kiadó garzon az Árva utcában

Szeged, Árva utca
Kiadó tégla lakás, 35 m2
60 000 Ft
Dóczi Piroska

Dóczi Piroska

Felújításra, bontásra eladó

Szeged Felsőváros
Eladó családi ház, 60 m2
26 000 000 Ft
Dóczi Piroska

Dóczi Piroska

Felsővárosi telek, bontandó házzal

Szeged Felsőváros
Eladó telek
26 000 000 Ft
Dóczi Piroska

Dóczi Piroska

Eladó lakás a Pusztaszeri utcában

Szeged Belváros, Pusztaszeri utca
Eladó tégla lakás, 56 m2
27 500 000 Ft
Dóczi Piroska

Dóczi Piroska

Gyálai zártkert, téliesített házzal eladó

Szeged Gyálarét
Eladó zárt kert, 80 m2
18 500 000 Ft
Dóczi Piroska

Dóczi Piroska

Épülő uszodával szemben, panellakás eladó

Szeged Felsőváros, Kereszttöltés utca
Eladó panel lakás, 47 m2
17 500 000 Ft
Dóczi Piroska

Dóczi Piroska

Belvárosi lakás, garázzsal eladó

Szeged Belváros, Vitéz utca
Eladó tégla lakás, 120 m2
49 900 000 Ft
Dóczi Piroska

Dóczi Piroska

Bem utcai garázs kiadó

Szeged Alsóváros, Bem utca
Kiadó garázs, 44 m2
40 000 Ft
Dóczi Piroska

Dóczi Piroska

Felújításra, bontásra

Szeged Alsóváros, Szabad sajtó utca
Eladó házrész, 70 m2
17 000 000 Ft
Dóczi Piroska

Dóczi Piroska

Domaszéki telek

Domaszék, Csillagfürt utca
Eladó telek, 1 m2
3 800 000 Ft
Dóczi Piroska

Dóczi Piroska

Építési telek Domaszéken

Domaszék, Levendula utca
Eladó telek, 1 m2
1 800 000 Ft
Dóczi Piroska

Dóczi Piroska

Vevőjelöltek

Amit keresünk

Szeged Móraváros, Szeged Alsóváros, Szeged Rókus
Tégla lakás
25 Ft - 35 Ft
90m2 - 100m2
CSOK-ot igénybe venné: Igen
Fizetősképesség formája: Készpénz
Sürgősség: Azonnal

Amit keresünk

Szeged Felsőváros
Panel lakás, Tégla lakás
0 Ft - 17 Ft
70m2 - 0m2
CSOK-ot igénybe venné: Nem
Fizetősképesség formája: Készpénz, hitel
Sürgősség: Azonnal

Amit keresünk

Budapest 11. kerület
Panel lakás, Tégla lakás
100 000 Ft - 120 000 Ft
35m2 - 40m2
CSOK-ot igénybe venné: Nem
Fizetősképesség formája: Készpénz
Sürgősség: Azonnal

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Maximálisan meg vagyok elégedve Piroska munkájával. Gyors és precíz. Maximálisan segítőkész.

Horváthné Krisztina

Dóczi Piroska munkájával maximálisan meg voltam elégedve. Gyorsan, rugalmasan, eredményesen és abszolút korrekt módon intézte a közvetítést. Az az érzésem volt, hogy megértette igényeimet, és teljes mértékben távollétemben is engem képviselt. Magasfokú szakértelmét és intelligenciáját bizonyította az együttműködés során. Egy precíz és kedves hölgyet ismertem meg a személyében. Hasonló problémám felmerülése esetén is őt fogom keresni. Köszönöm.

Vankóné Horváth Erika

MÁR A MÁSODIK ALKALOMMAL VOLT SEGÍTSÉGEMRE PIROSKA ! ÉN CSAK A MAXIMÁLIS POZITÍVUMOT TUDOM RÓLA ELMONDANI, TOTÁLIS KORREKTSÉG, MAXIMÁLIS SEGÍTŐKÉSZSÉG ÉS EMBERSÉG JELLEMZŐ RÁ ! MIVEL MOST - UTÓLAG TÖRTÉNT EGY KIS PROBLÉMA - PERSZE NEM AZ Ő HIBÁJÁBÓL, ÍGY IS A MAXIMÁLIS SEGÍTSÉGET NYÚJTOTTA ! KÖSZÖNÖM A MUNKÁJÁT, ÉS REMÉLEM, HOGY A JÖVŐBEN IS VELE TUDOK EGYÜTTMŰKÖDNI ! ÉN BIZTOS ŐT FOGOM AJÁNLANI ÜGYFELEIMNEK ÉS BARÁTAIMNAK !

TÓTHNÉ KÁRPÁTI ANIKÓ

MAXIMÁLISAN MEG VOLTAM ELÉGEDVE A PONTOS, PRECÍZ, SEGÍTŐKÉSZ MUNKÁJÁVAL !

TÓTHNÉ KÁRPÁTI ANIKÓ

Ingatlan vásárlás alkalmával ismerkedtem meg Dóczi Piroskával, nagyon kedves, empatikus, lelkiismeretes, segítőkész személyiségnem ismertem meg. A meghirdetett ingatlannal kapcsolatban felkészült volt, kérdéseimre tudott válaszolni, telefont mindig felvette, vagy visszahivott. Az adás-vételnél nem csak addig tartotta Velünk a kapcsolatot, amig aláírtuk a szerződést, hanem a Birtokbaadásig végig kisérte az ügymentet. Ingatlan ügynökökkel kapcsolatban voltak korábban rossz tapasztalataim, vele kapcsolatban csak pozitívan tudok nyilatkozni.

M Zsolt

Maximálissan meg vagyok elégedve Dóczi Piroska munkatársukkal!Kedves,megbízható.

Simon Istvánné

Dóczi Piroska nagyon készséged, rugalmas, könnyen közös nevezőre jutottunk. Minden lehetséges információt elmondott az általa kínált ingatlanokról. Mindegy, hogy az előny, vagy hátrány volt. Így legalább megfelelő döntést lehetett hozni!

Árpás Tamás

Nagyon szépen köszönjük Dóczi Piroska közvetítését. Nagyon elégedették vagyunk. Egy kedves és tettrekész hölgyet ismerhettünk meg. Csak ajánlani tudom a munkáját.

Kiss Szilvia

Gyors, megbízható, rugalmas az igényekre maximálisan odafigyelő munkatársak. Rendkívül gyorsan, hozzáértő módon lebonyolított adás-vétel volt

Kovács Róbert

Gyors, korrekt, pontos - mindenkinek ajánlom!

Dr. Csatordai Sarolta

Piroskáról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Már kétszer segített bennünket életünk fontos és nehéz időszakaiban. Először amikor Budapestről próbáltuk elindítani új életünket és albérletet kerestünk és most az első szegedi otthonunk vásárlása során. Piroska nem ismer lehetetlent! Addig megy és hajtja a dolgokat, amíg megtalálja a megoldást. És még ennél is többet nyújt. Mindig tartotta bennünk a lelket, amikor mi már majdnem feladtuk, tanácsot adott, biztatott. Optimizmusa és empátiája példaértékű. Csak ajánlani tudom, mindenkinek! Remélem, most egy jó ideig nem kell lakást adnunk, vennünk, de legközelebb is Piroskához fogunk fordulni! Nem lehetünk elég hálásak neki! Köszönjük!

Gárdonyi Beatrice

Köszönjük a segítséget és a korrekt hozzáállást az ingatlan kiadással kapcsolatban.Tisztelettel.Nimród és Krisztián

Nimród

Korrekt,pontos,megbízható partner. Folyamatos kapcsolattartásával biztosítja az eredményes munkát . Hasznos tanácsokat ad. Csak ajánlani tudom kedves ,kellemes személyiségét .

Beznóczki Ilona

Köszönjük (Dóczi)Piroska lelkiismeretes,odaadó, elkötelezett munkáját,amit a lakásunk kiadására fordított. A pontosságát és a jó szervezését is köszönjük. További sikerereket kivánunk a munkájához. Köszönettel, Soós Kati és Gábor

Soós Gáborné

Dóczi Piroska ingatlanértékesítő munkájának értékelés! Nevezett Kolléganő pontosan, a szerződésünknek megfelelően sikeresen kiadta Édesanyám lakóingatlanát. Köszönöm szíves, együttműködő közreműködését és professzionális ügyintézését. Sok sikert kívánok jövőbeni munkájához! Nagyrabecsüléssel: Prof. Dr. Keszthelyi-Szabó Gábor

Dr. Szabó Gábor

Köszönöm az Ingatlanforgalmazó Irodának, hogy a tulajdonom bérletbe történő adását Dóczi Piroskára bízta, aki rövid idő alatt több érdeklődőnek mutatta meg a bérleményt. Felkészült közvetítőként figyelmet fordított a lakás előnyös paramétereinek kiemelésére, az érdeklődők adekvát kiválasztására, alkalmazkodva a kiadó igényéhez. Közvetlen, választékos, kulturált kommunikációja biztosítéka volt eredményességének. Adminisztratív befejező munkáját körültekintően, kifogástalan szakmai színvonalon zárta le. Ajánlani fogom személyét barátaimnak. ismerőseimnek.

Tóthné Gera Ágnes

Dóczi Piroska szakmailag jól felkészült, profi, korrekt szakember, magas színvonalon végzi munkáját. Kedves, segítőkész, empátiával fordul eladó és vevő felé. Mindezt kedvesen és segítőkészen teszi. Fáradhatatlanul dolgozik. akár hétvégéjét és szabadidejét feláldozva, maximálisan alkalmazkodik a dolgozó ügyfelekhez, így nagyon gyors és gördülékeny az ügyintézés. További sikeres munkavégzést kívánunk, és jó szívvel ajánljuk Őt !

Nagy Sándor, Nagyné Szóráth Éva

Szeptemberi iskolakezdésre kerestünk Szegeden lakhatást. Az egyik hirdetésnél közvetítőként volt feltüntetve Dóczi Piroska. Segítségével sikerült megtalálni a megfelelő lakást és szerződést kötni. Korrekt, ügyfél-centrikus, segítőkész munkájával maximálisan elégedettek vagyunk. Köszönjük munkáját! Mindenkinek ajánljuk, hogy forduljon bizalommal Piroskához!

Lichtmesz Éva

Nagyon segítőkész,kedves,rugalmas személy akinek a munkája gyors és precíz.Számunkra is megtalálta rövid időn belül a megfelelő új otthont és eladta a régi kis szeretett kuckónkat,mindezekért nagyon hálásak vagyunk.

Bakonyiné Krocsek Evelin&Bakonyi; Lajos

Piroskával első alkalommal szinte egy egész napot együtt töltöttünk. Kitűnően,profi módon megszervezte az eladó lakások megnézését.A következő alkalommal már csak a szóba jöhető 2 lakást néztük meg újra és sikerült is az egyiket kiválasztanunk. Miután az eladóval megegyeztünk, az adminisztrációt gyorsan,gördülékenyen intézte és 2 hét múlva az adás-vételi szerződés is a kezünkbe került. Köszönjük Piroska munkáját,és remélhetőleg a következő együtt működésünk is ugyan ilyen sikeres lesz. Felkészültségét,hozzáértését,eredményességét,kedvességét mindenki élvezheti,aki Piroskát választja.

Soós Gáborné,Kati

Dóczi Piroska segítségével néhány nap alatt sikerült megfelelő albérletet találnunk a leendő egyetemista fiam, barátnője és barátja számára Szegeden.Piroska munkáját teljes erőbedobással, kedvességgel és alapossággal végezte nagy megelégedésünkre. Amikor úgy tűnt, hogy folyamatosan elkelnek az egyik óráról a másikra a kiválasztott ingatlanok, akkor is biztatott telefonon, emailben, hogy tovább keresi számunkra a megfelelő lakást.Nagyon sok erőt adott ezzel és hogy mindent leszervezett előre!Szavahihetősége, a munkához való hozzá állása,kedves, de határozott szavai nagyon sokat segítettek a keresésben.Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki Szegeden albérletet keres!

Lukács Mária

Piroska a mi hősünk. Budapestről költöztünk le Szegedre két gyerekkel és kerestünk albérletet. Az egyik hirdetésnél Piroska volt a közvetítő és rögtön hatalmas segítségünkre volt a megfelelő lakás megtalálásában. Kiderült, hogy ez nem is olyan egyszerű, mert a két gyermek sajnos sok esetben kizáró ok egy albérletnél. De Ő nem adta fel, addig keresgélt, míg sikerült egy jót találnia. Közeljövőben tervezzük ház vásárlását, ahol biztosan ismét Piroskához fogunk fordulni. Csak ajánlani tudjuk, legyen az lakás vagy ház vásárlása illetve bérlése.

Gárdonyi Kolos

Piroska kitartóan, lelkiismeretesen segítette ingatlankeresésünket és vásárlásunkat. A 3 hónapig tartó keresés során mindig rendelkezésünkre állt, számtalan ajánlatot küldött és levette vállunkról a szervezés terhét. A megtekintett ingatlanokat részletesen bemutatta. Rendkívül kedves, megbízható szakember. Bárkinek meleg szívvel ajánlom!

T. Péter

Nagyon kedves és segítőkész hölgyet ismertem meg személyében! Ajánlani tudom mindeninek.

Boár Györgyné

Köszönöm szépen Dóczi Piroskának a munkáját! Nagyon profi és teljes körü munkát végzett, pár nap alatt kiadta az albérletet. És nem utolsó sorban egy nagyon kedves és segítőkész embert ismerhettem meg a személyében! Mindenkinek ajánlom. Mégegyszer köszönöm Piroska!

Lakatos Mónika

Dóczi Piroska messzemenően segítő szándékkal próbálta az ingatlant értékesíteni.Köszönettel

Dobóné Fodor Zsuzsanna

Piroska személyében egy igazán korrekt, készséges, szakmailag felkészült emberrel találkozhattam. Minden ingatlan keresőnek tiszta szívvel tudom ajánlani Őt, nem fog csalódni!

Lovasi Éva

Teljes mértékben elégedett vagyok a nyújtott szolgáltatással. Gyors, pontos, segítőkész, együttműködő hozzáállás. Minden információ rendelkezésre állt. A szerződés megírását követő egy héten belül sikerült a kínált ingatlanra vevőt találni.

Zakar Péter

Nagyon örülök, hogy Piroskával sikerült megismerkednem, mert azon kívül, hogy egy nagyon szimpatikus,kedves, barátságos hölgyet ismertem meg, szakmailag is odaadó, lelkiismeretes, megbízható, pontos, és nagyon nyitott, készséges ember! Hihetetlen rövid időn belül talált nekünk lakást, munkáját tiszta szívvel végezte. Kedvessége határtalan, mindenkinek ilyen ügyintézőt kívánok! Bármikor, ha ingatlannal kapcsolatos dolgunk lesz, csak is hozzá fordulunk! Szeretettel köszönjük a munkáját!

Hajas Mónika

Maximálisan meg vagyok elégedve az ingatlan vétellel kapcsolatban kifejtett munkájával,mert mindenben rendesen eljárt és tökéletesen megoldotta a feladatát. Maradéktalanul elvégzett minden közvetítői munkát,bármilyen kérdésünkre,bármikor( akár még este 9-kor,vagy hétvégén is ) megadta a megfelelő válaszokat,amikre kíváncsiak voltunk. Köszönöm, hogy munkájával segítette az ingatlan vásárlásunkat! Másoknak is ajánlani fogjuk, hogy Önnel vegye fel a kapcsolatot ha ingatlant szeretne vásárolni. További eredményes munkát,és sok sikert kívánunk. Kónya János és Neje

KÓNYA JÁNOS ANTAL

Minden szempontból elégedett vagyok, Piroska igazán lelkiismeretesen végzi a munkáját. Mindenkinek csak ajánlani tudom. További sok sikert kívánok a munkájához.

Sári Éva

A megbízói igényeket maradéktalanul figyelembe véve és tiszteletben tartva tesz javalsatot a lehetséges bérlőkre. A kommunkikáció rugalmas és gyorsan zajlott, kiemelt figyelemmel van a megbízóra ebben is. Szakmai és emberi szempontból is nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek.

Beke Ferenc Attila

A bérbeadással kapcsolatos ügyintézést Dóczi Piroska teljes gondossággal végezte, amelynek eredményeképp az üzlethelyiség kiadása sikeresen megtörtént. Mindenkinek tudom ajánlani

CSorba József

Kedves Piroska, kicsit késve jelentkezünk,- de van mentségünk, mert minden órában várjuk kis unokánk megszületését és bizony sok tenni valónk volt ezzel kapcsolatban. Szeretnénk Neked megköszönni a mindenre kiterjedő figyelmedet, a pontos és precíz ingatlan bemutatásodat. Remek női ösztönnel és nyilván tapasztalattal tudtad olyan részletekre is ráirányítani a figyelmünket az ingatlan bejárása során, amely mellett mi elmentünk volna, pedig fontos eleme egy háznézésnek. Nagy türelemmel válaszoltál az olykor butácskának tűnő kérdéseinkre is, no de eddig még nem sok házat akartunk megvenni- így gyakorlatunk sem volt benne. Korrekt tájékoztatásod nyomán még a lakás- és a házban élés közötti lényeges különbségek is világossá váltak számunkra- hosszabb gondolkodásra késztetve bennünket e témában. Beszélgetéseink során olyan ötletekkel-elképzelésekkel segítettél bennünket, amit csak a másik ember iránti empátia vezérelhet. Mintha régi ismerősök lettünk volna és életvitelünkbe is bele tudtad képzelni magad. Továbbá nagyon jó volt nekünk, hogy tudtunk emailen keresztül értekezni, időpontokat megbeszélni. Köszönünk Neked mindent és további eredményes munkát kívánunk üdvözlettel: Simoncsics Zsóka és János

Simoncsics Zsóka és János

Szakmailag nagyon felkészült, kedves hölgy. Külön kiemelném hogy a telenfonhívásainkra, emailjeinkre mindig gyorsan érkezett válasz, hétvégén is elérhető volt. Mindig és mindenben segítő kész. A megbeszélt idöpontokat mindig tartotta. Nagyon elégedettek vagyunk és ajánlani fogjuk minden kedves ingatlan vásárlás vagy eladás elött áló ismerőseinknek.

Ginczinger Gábor

Nagyon meg vagyok elegedve Daroczi Piroska segitségevel sikerült eladni a házunkat,és megtalalnom saját otthonom. Segitőkesz kedves szimpatikus es ügyes mindenkinek csak ajállani tudom. Tovabbi sok sikert kívanok. Meg egyszer köszönöm

Tóthné Tombácz Gabriella

Dóczi Piroskát egy ismerősöm ajánlotta, a birtokunkban levő ingatlan bérbeadásával kapcsolatosan. Ezt én is megfogom tenni, ha ismeretségi körömben hasonló segítséget, tanácsot kérne valaki. Azért tenném meg, mert kolléganőjük, nagyon korrekt, alapos és körültekintő módon kezelte, majd oldotta meg a megbízásomat. Benyomásaim és tapasztalataim alapján D. Piroska egy nagyon jól felkészült, tapasztalt és a munkáját lelkiismeretesen végző személy -sok ilyen munkatársra lenne szükség, nem csak az Önök területén, hanem más munkakörökben is-. Koromnál fogva én sok emberrel dolgoztam illetve kerültem kapcsolatba, de kevés volt az akiről elmondhatnám, hogy a munkáját, munkájához való hozzáállását olyan pozitívan lássa el mint Piroska. Ezért még egyszer hangsúlyoznám, hogy ha arra kerülne sor - hasonló témában, mint amiben nekem Ő hatékonyan és eredményesen, körültekintően, türelmesen járt el- Őt szívesen ajánlanám, de én is újra igénybe venném szolgálatait. Társaságukban biztos több kollégájuk dolgozik és bízom abban, hogy hasonló hozzáállásúak vagy ha kevésbé, akkor "lessék" el Piroskától hogy hogy kell ezen a területen dolgozni, hogy a megrendelő és a " vevő " is elégedett legyen Üdvözlettel, köszönettel: Beke Béla

Beke Béla

Egy nagyon kedves hölgyet ismertünk meg a személyében!Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Varga Mihály

Szimpatikus személyisége és tenni akarása gyors eredményt hozott.Korrekt kapcsolatot tudtunk kialakítani.

Beznóczki Ilona

Elégedett vagyok a munkájával, alig több mint egy hét alatt sikeresen kiadta a meghirdetett lakásomat. Készségesen és szakszerűen végezte a feladatát.

Nógrádi Gábor

Az értékesítő rendkívül kedves, szakmáját értő, nem tolakodó. Esetleges későbbi ingatlan eladást is szívesen bízom rá. Közreműködését köszönöm.

Duró József

Gyors, pontos és precíz. Mindenkinek ajánlani tudom. Ingatlan ügyekben profi!

Dr. Csatordai Sarolta

Mindig pontosan érkezett a megbeszélt időpontra, szakszerűen bemutatta az érdeklődőknek ingatlanomat. Az általa készített fényképeken sokkal jobban mutatott ingatlanom, mint más iroda hirdetésein. Köszönöm segítőkész munkáját.

Tóth Huba

Dóczi Piroska értékesítő nagyon lelkiismeretesen végezte a munkáját. Korrektül tájékoztatott mind engem, mind az érdeklődőket. Készséges, lelkiismeretes segítőm volt. Köszönöm a munkáját!

Szabó Enikő