Duska Zsolt

Duska Zsolt

+36 (30) 382 2068
Duska Zsolt vagyok, a lízing szektorban eltöltött közel 20 év után nyergeltem át az ingatlan szakmára. Nem is annyira váltás volt ez, mint inkább specializáció, ahol szűkebb problémakört kell kezelnem nagyobb profizmussal és hitelességgel. Nekünk abban kell segíteni az embereket, hogy képesek legyenek megbirkózni gondjaikkal, kríziseikkel, és elégedetten, a legjobb megoldással zárják le a procedúrát.
Úgy gondolom, a jó ingatlanos olyan, mint a turistabot, akire csak a nehéz „kapaszkodók” alkalmával van szükség, de akkor roppant mód...

Ingatlanok

Szerelem első látásra…

Szeged Újszeged
Eladó családi ház, 161 m2
74 900 000 Ft
Duska Zsolt

Duska Zsolt

Tágas terek a Franciahögyön…

Szeged Északi városrész, Sík Sándor utca
Eladó tégla lakás, 53 m2
21 000 000 Ft
Duska Zsolt

Duska Zsolt

Ikerház extrákkal…

Szeged Alsóváros
Eladó ikerház, 150 m2
60 000 000 Ft
Duska Zsolt

Duska Zsolt

Egész évben szieszta…

Szeged Alsóváros
Eladó családi ház, 225 m2
175 000 000 Ft
Duska Zsolt

Duska Zsolt

Miért ne?

Szeged Újszeged, Hargitai utca
Eladó panel lakás, 55 m2
25 900 000 Ft
Duska Zsolt

Duska Zsolt

Gondoljon a gyerekekre!

Szeged Északi városrész, Csongrádi sugárút
Eladó panel lakás, 35 m2
15 500 000 Ft
Duska Zsolt

Duska Zsolt

Diáktanya két személyre II.

Szeged Újszeged
Eladó tégla lakás, 33 m2
15 000 000 Ft
Duska Zsolt

Duska Zsolt

Diáktanya két személyre I.

Szeged Újszeged
Eladó tégla lakás, 33 m2
17 000 000 Ft
Duska Zsolt

Duska Zsolt

Csúcstámadás vadonatúj lifttel…

Szeged Tarján
Eladó panel lakás, 47 m2
16 200 000 Ft
Duska Zsolt

Duska Zsolt

Újszeged madártávlatból…

Szeged Odessza, Alsó Kikötő sor
Eladó panel lakás, 52 m2
19 000 000 Ft
Duska Zsolt

Duska Zsolt

A hosszú élettartam nem véletlen…

Szeged Rókus
Eladó családi ház, 105 m2
31 900 000 Ft
Duska Zsolt

Duska Zsolt

A Jogi Kartól egy ugrásra…

Szeged Belváros
Eladó tégla lakás, 95 m2
43 000 000 Ft
Duska Zsolt

Duska Zsolt

Tényleg a nyugalom szigete…

Szeged Tarján
Eladó panel lakás, 60 m2
21 000 000 Ft
Duska Zsolt

Duska Zsolt

Tavasszal költözhető…

Szeged Tarján
Eladó tégla lakás, 51 m2
18 500 000 Ft
Duska Zsolt

Duska Zsolt

Telitalálat…

Szeged Kiskundorozsma
Eladó családi ház, 183 m2
56 000 000 Ft
Duska Zsolt

Duska Zsolt

A nagymama birodalma

Szeged, Fenyves-Lejtő sor
Eladó családi ház, 50 m2
15 500 000 Ft
Duska Zsolt

Duska Zsolt

Mesél az erdő…

Szeged Baktó
Eladó telek
47 000 000 Ft
Duska Zsolt

Duska Zsolt

Az eltűnt idő nyomában…

Mezőberény
Eladó telephely, 1167 m2
48 000 000 Ft
Duska Zsolt

Duska Zsolt

Angol sorházak kedvelőinek!

Szeged Alsóváros, Dobó utca
Eladó ikerház, 106 m2
38 900 000 Ft
Duska Zsolt

Duska Zsolt

Költözzön Alsóvárosra!

Szeged Alsóváros
Eladó családi ház, 136 m2
45 000 000 Ft
Duska Zsolt

Duska Zsolt

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Duska Zsoltot csak ajánlani tudom, rendkívül korrekt, segítőkész, nem az a "nyomulós ingatlanos", sok ingatlanközvetítővel volt dolgom, de ilyen professzionális közvetítővel még nem. Ezúton is köszönöm a munkádat, Sanyi és Szimi.

Tóth Sándor

A Városi Ingatlaniroda egy remek csapat! Nagyon hálásak vagyunk nekik azért a sok szakmai segítségért és gyors munkáért, amivel végigsegítettek minket az ingatlaneladás és -vétel gondos odafigyelést és átgondolást igénylő folyamatán. Külön köszönjük Zsoltnak a pluszban ránk szánt idejét, az együtt gondolkodását, az ötleteit és véleményét, amivel megtisztelt minket, hogy meg tudjuk valósítani a terveinket. Nem kérdéses, hogy ingatlan és kapcsolódó ügyekben kikhez fogunk legközelebb is fordulni! :) Köszönjük Városi Ingatlaniroda!

Fáskerti Zsuzsa

Duska Zsolt ingatlanközvetítői munkájával a legmesszebbmenőkig elégedett vagyok. Az értékesítéssel összefüggésben minden lépésnél alapos tájékoztatást nyújtott, kérdéseimre készségesen, türelmesen válaszolt. Profizmussal, empátiával kezelt minden szituációt, jól felmérte a lehetőségeket. Mindenben teljes mértékig igaza lett, az ingatlan rövid időn belül sikeresen értékesítésre került. Örülök hogy megismerhettem Duska Zsoltot és csak ajánlani tudom mindenkinek, aki gyorsan és szakmai felkészültséggel alátámasztva kívánja tulajdonát értékesíteni.

Nádasiné Langó Gabriella

Duska Zsolttal az ingatlan eladás mindkét oldaláról találkoztam, ezért ezen értékelésemet nem csak mint eladó hanem mint vevő is írom. Tökéletesen meg voltam vele elégedve, segítőkész volt velem mindenben. Segítő szándékkal állt hozzá a dolgokhoz. Kommunikációs problémák sem voltak köztünk: ha nem értem el akkor visszahívott, küldte az emailt. Sajnos ezen pozitív tulajdonságok többsége hiányzik az általam megismert többi ingatlanosból. Így ő fényesen kitűnik az ingatlanosok tömegéből és bátran ajánlom bárkinek.

Szőke Szabolcs

Lelkiismeretes, nagy tapasztalattal, emberismerettel rendelkező értékesítő. Ajánlom mindenkinek, aki nem csak egy adásvételt, hanem egy ingatlan értékesítésének a teljes végigkövetését szeretné.

Mészáros László

Csak jókat tudok róla mondani. Igaz, most nem rajta keresztül sikerült a kiadás, de ezt is megértően, tisztelettel fogadta. Tőle telhetőt a siker érdekében maximálisan megteszi. Eladás, kiadás tekintetében bátran ajánlom, akinek szakszerű segítségre van igénye.

Veréb Antal

Ezúton is szeretnénk megköszönni az ingatlanunk eladásában nyújtott segítséget. Zsolt közvetlen, barátságos, rendkívül türelmes. A vevő valamint az eladó érdekeit egyaránt szem előtt tartva végzi munkáját. Profi értékesítő, segítőkész ember. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Gál Zsoltné

Nagyon közvetlen, nagyon rugalmas az egyeztetésekben, örömmel bíztam rá az ingatlanom eladását! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

Farkas István

Az értékesítés folyamata során rendszeresen megkaptam az elvárt tájékoztatást. Több visszalépett ajánlattevő után végül sikeresen értékesítésre került az ingatlan. Maximálisan elégedett vagyok Duska Zsolt Úr ingatlanközvetítői munkával. Csak ajánlani tudom minden értékesítőnek!

Tarján VI. Lakásfenntartó Szövetkezet Urbán Róbert elnök

Maximálisan elégedett vagyok az értékesítővel. Precíz, pontos, lelkiismeretes, mindig nagyon udvarias és a legfontosabb, hogy türelmes. Csak ajánlani tudom, és biztos, hogy fogunk még együtt dolgozni.

Alexandra Forgó

Maximálisan elégedett vagyok az ingatlan eladása során nyújtott közreműködésével. Mind az ingatlan bemutatása, mind pedig az adásvételi szerződés megkötése során minden tájékoztatást megadott, hogy az ingatlan értékesítése zökkenőmentesen történjen. Személyében egy udvarias, segítőkész, gyors és profi ingatlanértékesítőt ismertem meg, akinek segítségével rövid időn belül értékesítettem otthonunkat. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm: Horváthné Nagy Ágnes

Horváthné Nagy Ágnes

Tisztelt Ingatlaniroda, Hosszas vívódás után döntöttem úgy, hogy lakásomat ingatlanirodán keresztül fogom értékesíteni. Duska Zsoltot egy hirdetés útján találtam meg, melynek így utólagis nagyon-nagyon örülök. Az ingatlanunkat sikerült általunk nem is remélt rövid időn belül (kb. 2 hét) értékesíteni, amit úgy gondolom Zsolt hatékony, alapos, lelkiismeretes munkájának, pozitív hozzáállásának, szakmai hozzáértésének köszönhetünk. Fellépése magabiztos, határozott. Jó kommunikációs és tárgyalóképességgel rendelkezik. A vevő és az eladó érdekeit maximálisan képviseli, a felmerülő problémákat gyorsan és sikeren orvosolja. Mindig pontosan érkezett a megbeszélt találkozókra és a vevőnek teljeskörű tájékoztatást nyújtott lakással kapcsolatban. Az ügyintézés során magas fokú együttműködés és alkalmazkodás jellemezte. Bármikor, sokszor a szabadidejében is kereshettük kérdéseinkkel. Türelmesen, udvariasan tudott mindenre megnyugtató választ adni. Duska Zsolt kollégájuk közvetítői tevékenységével tökéletesen elégedettek voltunk, személyében egy kiváló szakembert ismertünk meg; munkájához további sok sikert kívánunk. Bátran és bizalommal ajánljuk majd ismerőseinknek.

Tóth Lajos

Tisztelt Duska Zsolt! Ezúton szeretném kifejezni nagyrabecsülésemet, melyet ingatlanközvetítői munkája során hozzáállásával, szakmai alaposságával és empatikus magatartásával tanúsított együttműködésünk során. Köszönet érte! További munkájához jó egészséget és sok sikert kívánok magam és családom nevében. Tisztelettel: Nagy Gerzson

Nagy Gerzson

Korrekt, segítőkész, kötelességtudó, gyors, pontos, nem erőszakos. Maximálisan meg vagyok elégedve az elvégzett közvetítői munkájával. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Tarján VI. Lakásfenntartó Szövetkezet Urbán Róbert elnök

Duska Zsolt ingatlanértékesítő segédkezett lakásunk eladásában. Mindvégig végtelen türelemmel, udvarias magatartással, kedvességgel végezte munkáját. Jó kapcsolattartás, gyorsaság, hatékonyság jellemezte, sokat segített nekünk, ezúton is szívből köszönjük . Jószívvel ajánlom mindenkinek!

Völgyi Istvánné

Kedves Duska Zsolt Tisztelettel megköszönve ingatlanértékesitési munkáját, melyet rutinosan szakszerűen hajtott végre, képviselve az eladó és vevő érdekeit is. Szakmai felkészültségét és emberi hozzáállását is nagyra értékelve további sikereket kiván Farkas Ferenc

Farkas Ferenc