Gál Gábor

Gál Gábor

+36 (30) 324 1043
Üdvözlöm!

Gál Gábor vagyok a Városi ingatlaniroda munkatársa.

2015 óta foglalkozom ingatlan értékesítéssel. Fiatalos lendülettel, és töretlen munkakedvvel állok neki minden feladatnak.

Sikerességem kulcsa a kedvesség és a precizitás, igyekszem minden helyzetben a legjobb megoldást megtalálni.

Tudom, hogy minden ügyfélnek a legfontosabb az emberközpontúság, és az ügyfélélmény.

Ha úgy gondolja, engem szeretne megbízni, akár eladással, akár vétellel, egyet garantálhatok, hogy számomra az Ön személyes igénye lesz az első.

Várom megkeresését!

Ingatlanok

Friss ingatlan

Gyönyörű lakás, alacsony rezsivel!

Szeged Makkosház, Lomnici utca 31
Eladó panel lakás, 57 m2
21 500 000 Ft
Gál Gábor

Gál Gábor

Friss ingatlan

Szép ház, jó helyen, fejezze be igény szerint!

Szeged Újszeged, Traktor utca
Eladó családi ház, 140 m2
65 000 000 Ft
Gál Gábor

Gál Gábor

Friss ingatlan

Panel közvetlen a Tisza mellett!

Szeged Belváros, Maros utca
Eladó panel lakás, 55 m2
19 990 000 Ft
Gál Gábor

Gál Gábor

Magasföldszinti teljesen felújított lakás!

Szeged Tarján, Kemes utca
Eladó panel lakás, 53 m2
20 900 000 Ft
Gál Gábor

Gál Gábor

Lakás a belváros közepén!

Szeged Belváros, Jósika utca
Eladó tégla lakás, 53 m2
22 400 000 Ft
Gál Gábor

Gál Gábor

Eladó első emeleti, három szobás, felújított lakás...

Szeged Fodorkert, József Attila sugárút
Eladó panel lakás, 60 m2
21 900 000 Ft
Gál Gábor

Gál Gábor

Ritkán van ilyen szép lakás ilyen jó helyen!

Szeged Belváros, Maros utca
Eladó panel lakás, 47 m2
20 900 000 Ft
Gál Gábor

Gál Gábor

Szépen felújított belvárosi lakás.

Szeged Belváros, Szent Miklós utca
Eladó tégla lakás, 75 m2
29 890 000 Ft
Gál Gábor

Gál Gábor

Szép, erkélyes tégla lakás a Damjanich utcában!

Szeged Rókus, Damjanich utca
Eladó tégla lakás, 71 m2
29 900 000 Ft
Gál Gábor

Gál Gábor

Két lakás egymás mellet a belvárosban!

Szeged Belváros, Londoni körút
Eladó tégla lakás, 51 m2
7 900 000 Ft
Gál Gábor

Gál Gábor

Két lakás egymás mellet a belvárosban!

Szeged Belváros, Londoni körút
Eladó tégla lakás, 41 m2
6 900 000 Ft
Gál Gábor

Gál Gábor

Szép állapotú két szoba hallos lakás, jó helyen!

Szeged Rókus, Ilona utca
Eladó panel lakás, 55 m2
19 900 000 Ft
Gál Gábor

Gál Gábor

Három szobás lakás tárolóval, és akár garázzsal.

Szeged Felsőváros, Tabán utca
Eladó panel lakás, 60 m2
18 990 000 Ft
Gál Gábor

Gál Gábor

Eladó földszinti téglalakás!

Szeged Tarján, Budapesti körút
Eladó tégla lakás, 64 m2
20 500 000 Ft
Gál Gábor

Gál Gábor

Lakás jó helyen, kis létszámú társasházban akár ga...

Szeged Alsóváros, Galamb utca
Eladó tégla lakás, 89 m2
35 000 000 Ft
Gál Gábor

Gál Gábor

Luxus és nyugalom egy helyen!

Szeged Szentmihálytelek, Fehérpart utca
Eladó családi ház, 331 m2
145 000 000 Ft
Gál Gábor

Gál Gábor

Eladó, három szobás lakás nagy erkéllyel, garázzsa...

Kalocsa, Széchenyi út 59
Eladó tégla lakás, 62 m2
14 500 000 Ft
Gál Gábor

Gál Gábor

Földszinti lakás, kertrésszel, terasszal kocsibeál...

Szeged Alsóváros, Borbás utca
Eladó tégla lakás, 77 m2
35 900 000 Ft
Gál Gábor

Gál Gábor

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Gábor rendkívül lelkiismeretesen és főleg gyorsan összegyűjtötte azokat az ingatlanokat, amelyeket potenciális lehetőségnek tartptt számunkra. A megtekintésre pontosan érkezett és a megbeszéléseket és a szerződéskötést is pontosan és gyorsan szervezte. Nagyon elégedettek vagyunk a munkájával, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Dr Holló Gabriella

A lakást a járvány alatt is sikeresen értékesítette. Hozzáértő, hatékony. Nyugodt szívvel ajánlom.

Győri Zsolt

Gábor nagyon kedves, rugalmas, hatékony, lényegre törő. Eladó ingatlanomat 2 hónapig hirdettem egymagam eredménytelenül, ő 1 hónap alatt ígért eredményt, másfél hét alatt el is adtuk végül. Csak ajánlani tudom!

Dr. Szőts Gergely

Nagyon meg voltam elégedve a munkájával! Folyamatosan tartotta velem a kapcsolatot, érdeklődött és tájékoztatott mindenről! Ingatlan ügyben bármikor kereshettem, bármilyen kérdéssel! Ő értékesítette az ingatlanom, amiért köszönettel tartozom neki. Bármikor nyugodt szívvel ajánlom bárkinek!

Pappné Juhász Anett

Nagyon meg voltam vele elégedve, Ahogy hívtam jött, gyors, pontos munkát végzett, jó tanácsokkal látott el. Az ingatlan gyorsan felkerült az oldalra. Sajnos nem általa került kiadásra, de biztos, hogy keresni fogom a továbbiakban is. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.

Czini Orsolya

Gál Gábor értékesítő lakóingatlanunk sikeres értékesítéséhez mentalitásával, szakmai hozzáértésével nagymértékben hozzájárult. Köszönettel tartozunk a lelkiismeretes hozzáállásáért is.

Balogh Imre

Új éltethez új OTTHONT kerestünk Szegeden. Gábor magasszintű felkészültsége, profi tárgyalási technikája, empatikus kézsége, mint emberi mint szakmai szemmel az eladó és a vevő irányába is maximális, már-már baráti. Sikerült mindkét fél szempontjait szem előtt tartva korrekt áron üzletet kötnünk és megvásárlonunk az álomházat. Gyorsan és profin szervezte meg az ügyintézést. Bátran fogom ajánlani mert tapasztalat alapján egy igazi profi a szakmájában. Nagyon köszönjük neki. Galgóczy Adrienn és Taró Viktor

Galgoczy Adrienn

Gábor hatékony és gyors munkájának köszönhetően hamar rátaláltunk egy kedves kis lakásra, amit otthonunknak nevezhetünk. Úgy gondoljuk, hogy munkáját lelkiismeretesen végzi és törekszik alkalmazkodni az ügyfelelek igényeihez. Bármilyen kérdésben számíthattunk rá, felkészült és naprakész tudás jellemezte, valamint korrektul képviselte mindkét fél érdekeit. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, aki elakad a lakásvásárlás során, elhivatottságát remléljük fenti soraink tüktözik! Köszönettel Volford-Bazsó Kitti és Volford Tamás

Volford-Bazsó Kitti

Gábor által sikerült egy olyan ingatlant vásárolnunk, ahova szeretettel és boldogan tér haza majd nap mint nap az ember. Az első találkozás során látható volt, hogy nem az a típusú ingatlanértékesítő aki szeme előtt a majdani haszon csillog, hanem olyan, aki őszintén elmondta a lakás, előnyeit, hátrányait, illetve felkészített arra is, hogy a továbbiakban mire számíthatunk. A gyors döntés kényszer, illetve a sok kérdés ellenére is, végig mellettünk állt és ott segített ahol csak tudott. Gördülékennyé tette az ügyintézési folyamatokat, ami nekünk nagy segítség. Bátran ajánlom! Gábor korrekt és valóban érti a dolgát! 🙂

Zámbó Nikolett

Gábor telefonon keresett meg bennünket, hogy segítsen értékesíteni ingatlanunkat. Először nem igazán szerettük volna, de adtunk egy esélyt, csak neki. Valóban hozott potenciális vevőket a lakás bemutatására és segített a megfelelő ár kialakításában is. Bármilyen kérdéssel fordulhattunk hozzá, szinte mindenre azonnal kaptunk választ, ha mégsem, akkor utána járt a dolgoknak és keresett minket. Gábor profizmusa, felkészültsége, kitartása, problémamegoldó képessége lenyűgözött minket! Rendkívül türelmes, udvarias, rugalmas, segítőkész és a hozzáállása példa értékű. A lehetetlent is megoldja :) Bátran ajánljuk minden leendő eladónak és vevőnek Gábort, mert biztosan fog és tud is segíteni, hogy mindenki megtalálja a számítását!

Gila Mónika és Szabó Tibor

Gáborral a közös munkánk során találkoztunk már, az élet most úgy hozta, hogy a saját lakásom eladásában segített. Mindig gyors és precíz külön kiemelném, hogy a hirdetése amit készített a lakásomról nagyon jól tükrözte az ingatlan minőségét, a fotók magukért beszéltek. Hamar tudott is vevő jelölteket hozni az ingatlanra jó volt látni, hogy mindkét fél érdekeit szem előtt tartva járt el és tudása legjavával segített. Gábort csak ajánlani tudom mindig felkészült és pontos.

Vőneki Dániel

Gál Gáborral véletlen találkoztunk. Az első telefonbeszélgetésünktől kezdve számíthattunk rá. Precíz, kiváló szakmai tudása és ügyfélközpontúsága, kiterjedt, jó kapcsolati rendszere segített egy nap alatt megfelelő ingatlant találni. A vevő érdekeit és kívánságait tartotta szem előtt. Korrekt tanácsokat adott, megkönnyítve ezzel a vevő dolgát. A vétel lebonyolítása után is segített. Köszönjük rugalmas hozzáállását! Sok sikert kívánunk a továbbiakban is! Mindenkinek ajánlani tudjuk.

Gábor Zsolt

Régóta kerestünk egy kislakást , gondolatban meg is volt milyet is szeretnénk,véletlenül mentem el a VING iroda előtt , no mondom benézek van e kekem való ajánlatuk, rögtön kedvesen udvariassan fogadtak , mondta az úr hogy kollegája Gál Gábor épp akkor tette fől ezt a hirdetést, már aznap DU. megnéztem, készségesen mutatta meg ezt a lakást a legapróbb részletekig elmondta a jó és a rossz oldalát , ez nagyon szimpatikus volt Gábortól, ezek után már is beszélt a tulajjal ésössze hozott bennünket, segítő készen volt minden papírmunkában , és az egész lebonyolításában , pár nap alatt már a kezünkbe is volt a kulcs, köszönet ezért Gál Gábor úrnak . , mindenkinek ilyen lelkiismeretes ingatlanost kívánok . Tisztelettel , Tasnádi Gyula

Tasnádi Gyula

Már hetek óta árultuk a lakásunkat, de nem történt semmi. Ezek után megbíztunk három irodát, de azzal sem boldogultunk. Ezek után találkoztunk Gáborral, aki végre őszinte volt velünk, és segített az ár kialakításában. Ezek után egyetlen nap alatt adta el a lakást. Korunknál fogva sok dolgot lassan tudtunk intézni, de Gábor mindenben segített. Már rég megírtuk az adásvételi szerződést, de még utána is bármiben számíthattunk rá. Csak ajánlani tudom.

Sitkei István

Nagyon szűk paraméterekkel kerestem lakást. Ráadásul nagyon távol onnan ahol lakom. Sok ingatlanost hívtam, de mindenki azt mondta, hogy így lehetetlen találni, túl nagy az elképzelés és túl kevés a pénz. Ezek után Gáborral egy hét alatt találtunk lakást. Neki mindössze egy hétig tartott véghezvinni a lehetetlent. Bebizonyította, hogyha valakiben megvan a szándék, akkor bármit meg lehet oldani. Ezúton is köszönöm.

Szendrei Szilvia

Gábor személyében egy megbízható embert ismerhettünk meg! Mindig törekedett arra, hogy részünkre a maximumot nyújtsa. Nagyon elégedett vagyunk vele, minden szituációban a segítségünkre volt! Türelmes, becsületes és maximálisan figyelembe vette az igényeinket! Mindez meg is hozta az eredményt és megtaláltuk számunkra a megfelelő ingatlant! Bátran ajánljuk mindenkinek Gábor munkáját!

György Endre

Több ingatlanossal is hirdettük a lakásunkat, de Gábor mind közül magasan kiemelkedett! Csak ajánlani tudom! Köszönjük Gábor

BLASKÓ PÉTER

Gábornak köszönhetően gyorsan és gond nélkül sikerült megválnunk régi otthonunktól, majd megtalálnunk az újat. Nagyon lelkiismeretesen és rugalmasan, a részletekre kellő figyelmet fordítva, az érdekeinket maximálisan tiszteletben tartva végezte munkáját. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, akár eladásról, akár vásárlásról van szó!

Balázs

Gábor megbízható, nagyon segítőkész, mindig pontosan érkezett a megbeszélt helyre és ami fontos még, figyeli a vevő igényeit. Csak ajánlani tudom!

Nagyi Edina

Köszönjük a sok segítséget és gyors ügyintézést! Nagyon elégedettek voltunk.

Dr. Orosz Edina

Ha lelkiismeretes, segítőkész, jó felkészültségű, elhivatott, intelligens, mindenkor elérhető segítségre van szüksége az ingatlanpiacon - Gábort keresse!!!!

K. Tóth László

Nagyon ajánlom, mert szakszerű, korrekt és megbízható. Bármikor kereshettem és mindig ki tudtuk találni az aktuális helyzetben a legjobb eladási stratégiát. Nyugodt szívvel ajánlom a munkáját.

Kovács Péter

Gál Gábor hosszú ideig tartó, kitartó munkával kereste a számunkra megfelelő ingatlant. Együttműködésünk során mindvégig lelkiismeretesnek, segítőkésznek bizonyult, végtelen türelemmel viselte hezitálásainkat is. Nagyon elégedettek vagyunk Gál Gábor munkájával, s a végeredménnyel is. Köszönjük!

Rotár Krisztina

Gáborral évek óta eggyütt dolgozom. A kialakult munkakapcsolatunk során meggyőződtem a korrektségéről, szakmai tudásáról, segítőkészségéről. Ügyes, gyors, precíz ezáltal igen hatékony a munkavégzése. Mindenkinek ajánlom.

Patai Tamas

Gáborral ingatlan vásárlás ügyében vettem fel a kapcsolatot. Már az első telefonos megkeresés kapcsán lényegre törően megbeszéltük az ingatlan állapotát és kaptam ajánlást más ingatlanokra az általam támasztott feltételek alapján. Az ingatlan vásárlás folyamata közben végig kapcsolatban voltunk és folyamatosan tájékoztattuk egymást az aktuális fejleményekről, nem okozott gondot elérni egymást telefonon. Sikeres ingatlan vásárlást követően megkértem Gábort, hogy legyen segítségemre az ingatlan kiadásában is, ami a fentebb leírtakhoz hasonlóan gördülékenyen ment végbe.

Kiss Tamás

Nagyon elégedett vagyok a felkészültségével és türelmével. Rendkívül rugalmas volt az időpont egyeztetések során. Ingatlanom értékesítésénél és új otthonom megtalálásakor szakmai tapasztalata nélkülözhetetlennek bizonyult. Bátran ajánlom bárkinek akár eladásról, akár vásárlásról van szó.

Gergő

Csak ajánlani tudom, mind az ingatlan vásárlásban ,mind az ingatlan eladásban segített. A gyors eladást Neki köszönhetem. Illetve azt is, hogy megtaláltuk az új otthonunkat. Ha bármiben akár csak egy kis kételyem volt segített a megoldásban, szem előtt tartva az érdekeinket. Azóta már másnak is ajánlottam, akinek szintén nagy segítségére volt, és van is. További sok sikert Neked Gábor˘, Köszönjük!

Ambrus Szilvia

Gábor nagyon figyelmes, tapasztalt értékesítő!Pontos,nála tényleg az ügyfél az első!Örömmel töltött el hogy Ő segített!!!További sikeres munkát kívánok!

Bodor Csaba

Gábor már két ingatlan eladásában és kettő megvásárlásában segített. Professzionális és fáradhatatlan hozzáállásának köszönhetően egy percig sem éreztem úgy, hogy teher lennék számára. Minden kérdésemben és aggodalmamban segített, jó tanácsokat adott, és sikerrel kamatoztatta kiterjedt kapcsolati hálóját. Bár több ilyen emberrel dolgozhatnék együtt!

Lipták András

Tapasztalt, szakmailag jól felkészült. Csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon sokat segitett az ingatlanunk eladásában.

Miskolczi Adrienn

Gáboron keresztül pár év alatt már a második ingatlanunkat adtuk el. Mindkét esetben maximális segítőkészség, precizitás, türelem, jó kommunikáció jellemezte munkáját, mi pedig biztosan tudhattuk, hogy a megfelelő személyt kértük fel a feladatra. Jó szívvel ajánljuk bárkinek, akinek fontos a hatékonyság, az alaposság és az egyenes kommunikáció.

Tóth Sára

Gábor segítségével könnyedén találtunk igényeinknek és célunknak megfelelő ingatlant. Segítőkészség és profizmus jellemző rá! Szívesen ajánlom másoknak!

dr. Czina József

Első lakás vásárlóként rengeteg bizonytalansággal és konkrét elképzelések nélkül kerestük meg Gábort, aki türelmével és objektív kérdéseivel segített kialakítani bennünk az ideális lakással kapcsolatos elvárásainkat és ezek körvonalazódása után gyorsan meg is találta első otthonunkat. Tapasztala és vevőközpontúsága nélkül valószínűleg az első olyan lakást megvettük volna, amit megengedhettünk volna magunknak de sosem vált volna igazi otthonunkká. Gábor abszolút az ügyfél érdekeit tartja szem előtt, munkáját alázattal és szorgalommal végzi, forduljanak hozzá bizalommal!

Szegedi Eszter

Tökéletesen meg voltam elégedve az én általam kért ingatlanok bemutatásával, a mellé küldött javaslatokkal, és az adásvétel gyors, előrelátó lebonyolításával is. Pontosan, felkészülten végzi munkáját. Köszönöm a segítséget.

Molnár Dániel

Gábor személye, fiatalos lendülete igazán megnyerő volt számomra. Megbízható, következetes, precíz és nem utoldó sorban "gyors" ingatlanértékesítő. Őt és a Városi Ingatlanirodát is szívesen ajánlom!

Szilágyiné Borbényi Szilvia

Nagyon jó döntés volt, hogy Gáborra bíztam a lakás keresésemet. Gyors volt, rugalmas és segítőkész. Csak ajánlani tudom.

Illés Péter

Gál Gábor megbízható, rugalmas, segítőkész, türelmes. Figyel az eladó, vevő kéréseire, elképzeléseire. Bizalommal tudom ajánlani akár eladásról, akár vételről legyen szó.

Köblös-Rupáner Ágnes

Munkájára nagyon igényes, precíz, türelmes (ami sokszor javára válik), korrekt és pontos! Rendkívül jó kommunikációs kézséggel rendelkezik, valós vevő körrel rendelkezik, mint nálunk is kiderült ☺ ! Gyorsan értékesíteni tudta lakásunkat! Csak ajánlani tudom!

Palatinus Anita

Kedves Gábor! Szeretnénk a családommal megköszöni azt a sok segítséget, amit kaptunk Tőled a lakáskeresésünk folyamán. Több ingatlanossal álltunk kapcsolatban ez időszak alatt, de őszintén állíthatom, hogy Te voltál a legsegítőkészebb mind közül. További sok sikert kívánunk a munkádhoz, amit ha így végzel, biztosra veszem Te leszel az egyik legsikeresebb a szakmában és nem utolsó sorban elégedett ügyfelekkel magad körül. Üdv Zoltán és Kata

Nagy Zoltán Zsolt

Nagyon korrekt, udvarias, barátságos. Mindenben megkaptam a megfelelő tájékoztatást. Köszönöm a segítséget.

Kis Edit

Munkához való kedve remek. Személyben kedves megbízható úriember ismertem meg, aki precízen és korrekten végzi munkáját.

Enikő

Munkájára igényes,pontos és precíz!

András

Gál Gábor személyében egy kedves, illedelmes és segítőkész fiatalembert ismertem meg. Lakásunkat pikk-pakk eladta, melyet köszönünk neki. Ajánlani fogom másoknak, talán még fogunk üzletet kötni a későbbiekben is! Köszönettel: Várhelyiné Era

Várhelyiné Szőke Erika