Karikó-Mukics Katalin

Karikó-Mukics Katalin

+36 (70) 364 3376
Üdvözlöm!

Karikó-Mukics Katalin vagyok, a VING Ingatlaniroda munkatársa.

Győrben születtem és itt is élek a családommal, ennek köszönhetően nagyon jó helyismerettel rendelkezem. Nyitott, megbízható, vidám személyiségem sokat kamatoztattam mind a főiskolán, mind a magánéletben, ezáltal széles ismeretségi körrel rendelkezem. Első lakásom megvásárlásával megalapoztam az ingatlanok iránti érdeklődésemet. Majd az értékesítés során hatékony tárgyalóképességem jelentős pénzügyi megtakarításokat hozott.

Ha eladni szeretne, professzionális hirdetéssel támogatjuk a lakás bemutatását az interneten. Hobbifotósként nagy hangsúly fektetek a gyönyörű, vonzó képekre. A feltöltött hirdetés a legjobb online portálokra kerül kiemelt helyre. Naprakész információkat nyújtunk az aktuális ingatlanpiaci helyzetről, ami nyerő pozícióba tudja hozni az értékesítés során. Tevékenységi körünk közé tartozik az irodánk által nyújtott bankfüggetlen hiteltanácsadás, CSOK ügyintézés, ügyvédi szolgáltatások, energetikai tanúsítvány.

Tökéletességre törekszem, remélem Önnek is együtt megtaláljuk, megtervezzük a tökéletes otthont. Amennyiben pedig meglévő otthonát szeretné lecserélni, úgy minden tudásommal és tapasztalatommal azon leszek, hogy a lehető legjobb üzlet szülessen az értékesítés során.

Keressen bizalommal!

Ingatlanok

Vevőjelöltek

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása