Mocsáry Gábor

Mocsáry Gábor

+36 (30) 749 8389
Élő példája vagyok annak az okos mondásnak, hogy van élet ötvenen, sőt hatvanon túl is, sőt... És annak is, hogy sose késő újra- és újra- és újrakezdeni. Megújulni egyenlő fiatalnak maradni, visszafiatalodni.

Sok évtized van mögöttem, telis-tele élményekkel, jó és rossz jól megfér a puttonyban. Sokat tanultam, fejlődtem, sokszor a magam kárán, szereztem sok-sok tapasztalatot és szakmát is. Pályafutásomat mezőgazdasági technikusként kezdtem; onnan éles váltásban átnyergeltem pénzügyi területre; boldogítottam a Szerencsejátékot, még nyertem is; aztán a biztosítási szakma, értékesítés, hitelkihelyezés csínját-bínját tanultam ki; majd látva a szebbnél-szebb ingatlanokat gombamód kinőni az elmúlt időszakban, beleástam magam az ingatlanértékesítés rejtelmeibe és képesítést szereztem belőle.

Mindezzel a tudással tarsolyomban hívlak Benneteket egy újabb kalandra; új helyen elkezdeni , újrakezdeni: álmaitok otthonát, vállalkozásotok székhelyét, nyaralásaitok fészkét, ki mire vágyik, kinek mire van szüksége, segítek felkutatni és megszerezni, ha bizalmat szavaztok egy életvidám, sosem csüggedő, öregedő, de annál bölcsebb, laza pasasnak. Lesz móka, kacagás, ezt bizton ígérhetem, és MOSOLY az arcokon, mikor a kulcsok gazdát cserélnek és mindenki elégedetten távozik.

Várom jelentkezéseteket! Kalandra fel!

Ja, akinek még nem tűnt volna fel, Mocsáry Gábornak hívnak :)

Ingatlanok

Friss ingatlan

Történelmi belvárosban eladó

Pécs Belváros, Nagy Flórián út
Eladó házrész
30 000 000 Ft
Mocsáry Gábor

Mocsáry Gábor

TELEK

Pécs Újhegy
Eladó telek
57 000 000 Ft
Mocsáry Gábor

Mocsáry Gábor

Vevőjelöltek

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása