Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

  • Ingatlanértékesítő
  • Szeged
+36 (30) 374 4747
Üdvözlöm!

Nagyapáti Ágota vagyok, a Városi Ingatlaniroda munkatársa.

Szegedi születésű vagyok és örülök, hogy hazánk egyik legélhetőbb városában élek és dolgozok. Tisztában vagyok az itteni illetve környékbeli lehetőségekkel.
Hiszem, hogy képes vagyok összehozni a tökéletes ingatlant a tökéletes tulajdonossal, legyen ez adás-vétel, bérlés vagy befektetés. Munkámban pontos, precíz, korrekt és naprakész vagyok. Németül társalgási szinten beszélek.
Célom a megbízóim maximális elégedettségének elnyerése.

Szeretném ha egy személyes találkozó keretében győződne meg a talpraesettségemről, megbízhatóságomról és hitelességemről.

Várom megtisztelő hívását!

Ingatlanok

Friss ingatlan

Álmodd újra 54 négyzetméteren!

Szeged Tarján, Csorba Ismeretlen
Eladó panel lakás, 54 m2
29 490 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Friss ingatlan

Földszinti felújított téglalakás

Szeged Belváros, Eszperantó Ismeretlen
Eladó tégla lakás, 42 m2
31 990 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Napfényes belvárosi otthon

Szeged Belváros, Hullám Ismeretlen
Eladó tégla lakás, 98 m2
62 900 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

A híres szőregi rózsa szomszédságában

Szeged Szőreg
Eladó családi ház, 101 m2
44 900 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Tágas tetőtéri lakás több, mint 100 négyzetméteren...

Szeged Felsőváros, Róna Ismeretlen
Eladó tégla lakás, 110 m2
39 850 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Akadálymentes lakás vagy iroda Alsóváros központi...

Szeged Alsóváros, Gőz utca
Eladó tégla lakás, 35 m2
28 990 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Akadálymentes iroda vagy lakás Alsóváros központi...

Szeged Alsóváros, Gőz utca Ismeretlen
Eladó iroda, 35 m2
28 990 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Tiszaszigeti tó eladó

Tiszasziget
Eladó telek
12 000 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Itt malmozhat kedvére!

Tiszasziget
Eladó tanya, 70 m2
37 900 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Gyálaréti zártkert faházzal eladó

Szeged Gyálarét, Szercsika Ismeretlen
Eladó zárt kert, 34 m2
16 000 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Ágota segített egy lakásom eladásában és egy új lakás vásárlásában. Korrekt segítőkész, mindenre odafigyelő munkatárs. Bármikor kereshettem kérdésemmel, mindig gyorsan és precízen válaszolt. Csak ajánlani tudom. Ha újra szeretnék ingatlant értékesíteni csakis rajta keresztül történne. Köszönöm Ágota!

Börcsök Róbert

Korrekt, kedves, segítőkész. Minden kérdésre, kérésre gyorsan reagált. A készített fotók szépek, igényesek. Időpontok terén is rugalmas. Ajánlom mindenkinek.

Kocsis Ádám

Ágota nagyon korrekt , profi ingatlanértékesítő. Öröm volt vele dolgozni. Szívből ajánlom eladóknak vevőknek egyaránt.

Farkasné Móra Andrea

Profi értékesítő! Maximálisan segítőkész, bármikor rendelkezésre állt, ha kérdés merült fel, nyugodt szívvel fordulhattam hozzá mindenben tudott segíteni. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Turai István

Ágota a lakáshirdetésünkre jelentkezett és ajánlotta fel segítségét az eladás lebonyolításához. Már az első megbeszélés és a lakás fényképezése során kiderült, hogy nagyon profin végzi a munkáját, ezért gondolkodás nélkül megbíztuk a lakás értékesítésével. Pár nap alatt talált vevőt és sokat segített abban, hogy az általunk elképzelt áron tudtuk értékesíteni a lakást. Egy nagyon közvetlen, a munkáját nagy pontossággal végző,megbízható ingatlanértékesítőt ismertünk meg a személyében, akit bátran ajánlunk mindenkinek. Orsolya és Zsolt

Kinneth Zsolt

Ágota egy végtelenül segítőkész ingatlanos, akire számíthatunk minden esetben. Telefonon és e-mailben is gyorsan reagált. Ha kérdésünk volt mindig tudott adni választ. Teljes mértékben elégedett vagyok a munkájával.

Nagy Krisztina

Az egyik legkorrektebb ingatlanos, akivel találkoztam ezidáig. Kedves, segítőkész, nem tolakodó. Problémamegoldó képessége kiemelkedő. Szívesen ajánlom mindenkinek a vele való együttműködést.

Gyöngyi

Ágota tökéletes példája a legjobb értelemben vett ügyfélközpontúságnak. Hosszas, eredménytelen próbálkozás után az ő keze alatt pillanatok alatt új és jó gazdára lelt szeretett lakásunk. Külön szeretném kiemelni mindenre kiterjedő figyelmét, alaposságát, kedvességét, hozzáértését, az ügymenetet mindenben megkönnyítő és támogató hozzáállását. Érezhetően a legjobbat szerette volna kihozni mindkét fél számára -- bízvást állíthatom, ez sikerült is. Hálás köszönet minden fáradozásáért!

Bánki Mária

Gyors egyeztetés, igényes befotózás után, 7 nap alatt sikerült eladni az ingatlant Ágota segítségével. Mindenről időben és pontosan értesültem. A szerződéskötés is rajta keresztül gyorsan és egyszerűen megtörtént a VING üdvédjével. Maximálisan elégedett voltam a munkájával.

Kaposvári Péter

Ágotára mindenben számíthattunk lakásunk kiadása során, mivel mi nem tartózkodtunk a városban, nyugodtan rábízhattuk a kulcsokat, a lakás bemutatását. Folyamatosan tájékoztatott a lehetőségekről, az érdeklődőkről, mire végül megtaláltuk az ideális bérlőt. Jó szívvel ajánlom, nagyon lelkiismeretesen, gondosan, profin végzi a munkáját.

Sonkoly Antónia

Kedves, határozott, de nem tolakodó ingatlanos, profi fényképezéssel, jó hirdetési szöveggel.2 nap alatt eladta az ingatlanom.

Komócsin György

Tisztel Ingatlan közvetítő. Ágotában egy igen odafigyelő türelmes embert ismertünk meg, olyan apró részletere is figyelt ami messzi felülmúlja a magyar ingatlanosokat. Az ő színvonala az amerikai ingatlanos luxus kategóriájában maximálisan helyt állna. Odafigyelt az eladóra és a vevőre egyaránt úgy hogy mindenki éreztette a színvonalas kiszolgálást. Örülök hogy az ő segítségével adtuk le családi házunkat. Szeged 6791 Borsika utca 12. Király

Király Rita Judit

A munkatársukkal elégedett voltam, pontos és megbízható. Bátran ajánlom másoknak is.

Bartucz Tibor