Parti Anikó

Parti Anikó

  • Ingatlanértékesítő
  • Budapest
+36 (70) 637 3773
Üdvözlöm önt kedves Látogató! :-)

Ha egy mondatba kellene sűrítenem a hivatásomat, ezt írnám:
ŐSZINTE ÉS BIZALOMRA ÉPÜLŐ SZEMÉLYES KAPCSOLAT MELLETT SZERETNÉK AZ ÖN TAPASZTALT ÉS HOZZÁÉRTŐ PARTNERE LENNI AZ INGATLANÜGYLETE SORÁN.

Parti Anikó ingatlanértékesítő vagyok, illetve rendelkezem mérlegképes könyvelői végzettséggel, gyakorlattal is.

Hitem szerint nem véletlen, hogy egymásra találtunk. :-)

Ingatlan eladása, kiadása, vételi vagy bérlési szándéka esetén tudok az ön szakértő partnere és tanácsadója, mindenben a támogatója lenni.

A célom az, hogy mindenre legyen megoldásom és tanácsom, így vezetve az ön ingatlan ügyletét az elejétől a végéig.

A célom az is, hogy soha ne érezze magát egyedül az ingatlanértékesítés vagy -keresés folyamatában, ne legyen tanácstalan, végig ott legyek ön mellett partnerként, társként és szakértőként.

Szeretem és jól alkalmazom a különféle technikai, informatikai megoldásokat, melyek segítik a munkámat és sikerre viszik az értékesítést vagy keresést, ugyanakkor az őszinte és bizalomra épülő, személyes kapcsolatok híve vagyok.

A teljes folyamatban segítségemre van ügyvéd, bankfüggetlen profi hitelügyintéző, valamint energetikus is.
Budapesten élek, de az ország bármely területén találok megoldást, hiszen országos csapatban tevékenykedem.

A telefont bármikor felveszem, ha mégsem tudom, mindig visszahívom önt és minden levélre válaszolok.

Ha hitelre, támogatásra van szüksége, ehhez díjmentes tanácsadást és teljes körű ügyintézést, valamint egyedi, kamatkedvezményes konstrukciókat tudunk ajánlani.
Hívjon és jó szívvel ajánlom önnek a 30 bankkal kapcsolatban álló hitelcentrumunk díjmentes konzultációját!

Ezen kívül rendelkezésre állunk energetikai és ingatlanjogi szolgáltatásokkal is.
Örömmel bemutatom önt ingatlanjogászunknak, aki gyorsan, de körültekintően, ugyanakkor kedvezményes díjazás ellenében készíti el önnek az adásvételi szerződést.

Várom érdeklődését, hogy szakértő társ lehessek ingatlanügylete során!

Hívjon, írjon, tegyen próbára, hadd vigyem én sikerre az ön ingatlanának értékesítését vagy találjuk meg együtt az álomotthont az ön számára is!

Ügyfeleim tapasztalataiból itt olvashat:
https://ving.hu/munkatarsaink/parti-aniko#ajanlolevelek

+36 70 63 73 773
parti.aniko@ving.hu

Ingatlanok

Erzsébet körút mellett utcai bejáratú üzlethelyisé...

Budapest 7. kerület
Kiadó üzlethelyiség, 62 m2
180 000 Ft
Parti Anikó

Parti Anikó

Móricz Zsigmond körtérnél felújított, 2 szobás lak...

Budapest 11. kerület, Villányi út 4
Kiadó tégla lakás, 61 m2
200 000 Ft
Parti Anikó

Parti Anikó

82 nm-es gyönyörű polgári saroklakás a Dózsa Györg...

Budapest 14. kerület, Dózsa György Ismeretlen
Eladó tégla lakás, 82 m2
65 000 000 Ft
Parti Anikó

Parti Anikó

Felújított 3 szobás, 77 nm-es lakás kiadó a Tátra...

Budapest 13. kerület, Tátra utca
Kiadó tégla lakás, 77 m2
250 000 Ft
Parti Anikó

Parti Anikó

Két generációs, 3 szintes ház, vállalkozásra is al...

Budapest 17. kerület
Eladó családi ház, 224 m2
99 000 000 Ft
Parti Anikó

Parti Anikó

Pesti úti irodaházban 21 nm-es iroda kiadó

Budapest 17. kerület, Pesti út
Kiadó iroda, 21 m2
63 000 Ft
Parti Anikó

Parti Anikó

Három helyiségből álló iroda kiadó Pesti úti iroda...

Budapest 17. kerület, Pesti út
Kiadó iroda, 54 m2
135 000 Ft
Parti Anikó

Parti Anikó

Csodaszép panoráma Érden!

Érd, Ford utca
Eladó zárt kert
18 990 000 Ft
Parti Anikó

Parti Anikó

Deák tér mellett 49 m2-es remek lakás kiadó

Budapest 6. kerület, Paulay Ede utca 7
Kiadó tégla lakás, 49 m2
180 000 Ft
Parti Anikó

Parti Anikó

Városliget melletti patinás házban csendes, két sz...

Budapest 14. kerület, Dózsa György út
Eladó tégla lakás, 69 m2
44 900 000 Ft
Parti Anikó

Parti Anikó

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Anikó nagyon precízen végezte a munkáját, mindenről korrekt módon azonnal tájékoztatott (még hétvégén is). Öröm volt vele együttműködni, megbízható, rátermett ingatlanközvetítő. Mindenkinek jószívvel ajánlom őt.

Varga Anikó

Boldog vagyok, hogy Anikó segítségével találtuk meg a számunkra tökéletes ingatlant! Nagyon segítőkész, informatív, megbízható és kedves volt velünk végig. Köszönjük a segítségét és köszönjük, hogy ilyen kedves és szimpatikus eladókat ismerhettünk meg általa!

Szabina

Parti Anikó az irodabérlettel kapcsolatban nagy segítségemre volt. Korrekt, lényegre törő információkkal látott el. A bérbeadó felé nagyon pozitív értékelést nyújtott a Kft-ről, így az extra igényeket is elfogadta a bérbeadó. Ajánlom mindenki bizalmába, elkötelezett munkatárs.

Mokos Lajos

Parti Anikó nagyon precíz, lényegre törő információkkal látott el az ingatlannal kapcsolatban. Rövid időn belül sikerült adásvételit kötni. Bátran ajánlom előadóknak vagy vevőknek egyaránt. Köszönjük ANIKÓ

Új Rita

Anikó az első pillanatban szimpatikus volt. Precíz ingatlanbemutást kèrdèsekre gyors kielègítő válaszokat nyújtott. Az ingat adás-vètelben vègig segítőkèsz volt. Egy kèzben tartotta a folyamatokat. Kapcsolatban volt mèg kèső dèlutáni, èjszakai órákban az eladóval, vevővel az esetleges kèrdèsek megválaszolása èrdekèben. Csak pozít vèlemènyem van Anikóról. Pèldaèrtèkű munkássága az ingatlanpiacon. Köszönjük Anikó!

Erdèlyi Endre ès Ildikó

Hálás vagyok a sorsnak hogy az utunkba küldte Anikót. Nagyon felkészült, türelmes, és együttműködő.. Köszönjük a segítséget!

Kálnoki Ferencné

Parti Anikó segítségével sikerült eladnunk problémásnak számító lakásunkat. A folyamatban mindvégig nagyfokú segítőkészségét,rugalmasságát, jószándékát és türelmét tapasztaltuk. Őszintén ajánljuk ingatlanos értékesítésben!

Gulyás-Kis Andrea

Parti Anikót a lehető legnagyobb bizalommal ajánlom mindenkinek. Egy szavahihető,igyekvő,pontos és igazán megbízható embernek ismertem meg. Hihetetlenül lelkes és annyira a magáénak érzi az ügyfél kérését,hogy a lehető legnagyobb körültekintéssel,figyelemmel jár körbe minden témát ami felmerül az együttműködés során! Tele van jó ötletekkel és energiával az azok megvalósításához! Mindig elérhető,kicsit olyan érzésem van,mintha folyton dolgozna,legyen az késő délután,vagy hétvége. Emberileg is azt gondolom,hogy egy kincs ilyen személyiséggel találkozni.Lenyűgöző ahogyan felveszi a kapcsolatot az emberekkel és a hatékonyság mellett amivel intézi a napi nehézségekkel járó dolgokat amik természetesen mindig újra és újra felmerülnek ,meg tud maradni nyugodnak,kedvesnek és összeszedettnek,ami mégnagyobb bizalmat ad az ügyfélnek. Becsülendő és példamutató ahogyan végzi a munkáját!

Dankó Szilvia

Anikóval első perctől megtaláltuk a közös hangot. Maximálisan végezte a feladatát. Szívvel, lélekkel mindig rendelkezésre állt, és ha szükség volt rá, lelki támogatást is kaptunk. Utolsó pillanatig éreztük, hogy számíthatunk rá, és bízhatunk benne. Mindenkinek ajánlani tudom.

Láposiné M. Erika

Minden tekintetben csak pozitív tapasztalat volt az együttműködésünk. Megbízhatóság, alaposság, szakmaiság, partneriség. Az ingatlan eladása gyorsan megtörtént, és minden fázisát végigkísérte Velünk. Hálás köszönet Anikó!

Juhász Csaba

Többször, többféle célból voltam korábban kapcsolatban ingatlanosokkal, de most először volt a tapasztalatom igazán pozitív. Zökkenőmentesen tudtunk együttműködni. Köszönöm!

Lada Tamás