Sasvári Árpád

Sasvári Árpád

+36 (30) 378 4428
Tisztelt Érdeklődő!

Sasvári Árpád vagyok, a Városi Ingatlaniroda országos csapatának tagja. Párommal jelenleg is Szigetváron élünk, így elsősorban a Szigetvár és környéki ingatlanokkal foglalkozom, de a mobilitás fontossága miatt tágulnak a határok! Abba a korosztályba tartozom, akik épp ebben a korban keresik akár az első közös otthonukat párjukkal, családjukkal.

 Amennyiben ingatlan keresésről van szó kiemelten fontosnak tartom, hogy már az első alkalommal megtaláljuk a közös hangot, hogy minél egyszerűbb legyen rálelni arra az otthonra, ami nem csak egy ház, hanem a családalapítás mérföldköve, vagy egy nagyobb ingatlan keresése, ha bővülne a család.

 Ha ingatlan eladásról van szó a legfőbb célom az, hogy olyan vásárlót találjak önnek, aki minden szempontból olyan ingatlant keres mint az öné, hogy zökkenőmentesen és simán menjen minden.
Olyan alapvető emberi értékeket képviselek munkám során, mint a megbízhatóság, az alapos utánajárás, a pontosság, az őszinteség és tudatosság, és az igényesség.

Szakmailag egy felkészült, megbízható csapat (ügyvéd, energetikus, hitel ügyintéző) és egy profi háttér áll mögöttem, akikkel célunk, hogy mindkét fél elégedett legyen a közös munkánk során.

Keressen bizalommal!

Ingatlanok

Vevőjelöltek

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása