Szabó Ernő

Szabó Ernő

  • Ingatlanértékesítő
  • Hódmezővásárhely
+36 (30) 416 2393
Üzenet küldése

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Kedves Ügyfelem,

Szabó Ernő ingatlanközvetítő vagyok, a Városi Ingatlaniroda országos csapatának tagja.
Hódmezővásárhelyen élek, a kereskedelemben több évtizede dolgozom, így nagyon sok elégedett vásárlót, ügyfelet, barátot tudhatok magam mellett.
Koromnál fogva nagy élettapasztalattal rendelkezem, fiatalos, dinamikus megjelenésemet és nyitottságomat szereti a környezetem.
Tudják rólam, hogy a megbízhatóság és korrektség számomra olyan, mint a levegő: egy természetes és alapvető dolog. Hiszen, ha valamit megígérek, az biztosan úgy is lesz.
Mivel egy ingatlan vétele vagy eladása az ember életében nem mindennapi esemény, ezért legyen szó kisebb-nagyobb, lakossági vagy üzleti ingatlanról, számomra csak az az üzlet korrekt, amely eredményeként mindkét fél elégedett.
Országosan tudok segíteni értékesítésben, vételben, bérbeadásban, bérlemény keresésében egyaránt.
Az Ön kényelme érdekében szolgáltatásaimon felül díjmentes ügyvédi tanácsadást és díjmentes hitelközvetítést, valamint az energetikai tanúsítvány elkészítését is biztosítjuk.
Számomra fontos, hogy olyan üzletet kössünk, amelynek a végén mindkét fél mosolyog.

Bármilyen ingatlanra nyitottan várom szíves megkeresését.

Baráti üdvözlettel:
Szabó Ernő

Ingatlanok

Friss ingatlan

Szegváron a központhoz közel

Szegvár, Szentesi utca
Eladó családi ház, 112 m2
18 900 000 Ft
Szabó Ernő

Szabó Ernő

Friss ingatlan

Mintakert

Hódmezővásárhely
Eladó zárt kert, 20 m2
4 000 000 Ft
Szabó Ernő

Szabó Ernő

Friss ingatlan

2 ház 1 áráért!

Csongrád, Bethlen Gábor utca
Eladó családi ház, 205 m2
29 900 000 Ft
Szabó Ernő

Szabó Ernő

Friss ingatlan

Takaros családi ház kis rezsivel.

Orosháza, Töhötöm utca
Eladó családi ház, 60 m2
20 000 000 Ft
Szabó Ernő

Szabó Ernő

Vásárhely főutcáján, a Profi udvarral szemben.

Hódmezővásárhely, Andrássy út
Eladó tégla lakás, 62 m2
16 500 000 Ft
Szabó Ernő

Szabó Ernő

Foglalózva

Szegvár csendes utcájában

Szegvár
Eladó családi ház, 105 m2
13 500 000 Ft
Szabó Ernő

Szabó Ernő

Belvárostól 10 perc sétára, csendes helyen,

Hódmezővásárhely
Eladó családi ház, 140 m2
38 700 000 Ft
Szabó Ernő

Szabó Ernő

Vásárhelyen a belvárosban

Hódmezővásárhely
Eladó panel lakás, 56 m2
14 000 000 Ft
Szabó Ernő

Szabó Ernő

Családiház Békéssámsonon

Békéssámson
Eladó családi ház, 80 m2
4 690 000 Ft
Szabó Ernő

Szabó Ernő

Szegeden a Bem utca elején.

Szeged Alsóváros, Bem utca
Kiadó ikerház, 80 m2
100 000 Ft
Szabó Ernő

Szabó Ernő

Vásárhely belvárosában a Kinizsi utca elején, 148...

Hódmezővásárhely, Kinizsi utca 5
Eladó családi ház, 148 m2
28 700 000 Ft
Szabó Ernő

Szabó Ernő

Székkutasi telek

Székkutas, Kossuth Lajos utca
Eladó telek
1 990 000 Ft
Szabó Ernő

Szabó Ernő

Belvárosban forgalmas helyen

Hódmezővásárhely, Kinizsi utca
Kiadó üzlethelyiség, 115 m2
120 000 Ft
Szabó Ernő

Szabó Ernő

Ha vállalkozást szeretne elindítani,

Hódmezővásárhely
Eladó üzlethelyiség, 80 m2
11 990 000 Ft
Szabó Ernő

Szabó Ernő

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
az én álmom megvalósítása egy csoda 10_20 éve foglalkoztat a lakás vásárlás sose mertem hozzákezdeni míg egy családtag által megismertem Ernőt én csak elmondtam álmomat és ő véghez vitte csak komoly vevőket meg megfelelő házakat mutatott nem volt hajsza rohangálás mitől tartottam lakásomat eladta 1 hét múlva meglett az a ház mire vágytam szinte hihetetlen míg én csak nem is csináltam semmit és most is ő rendezi a dolgokat ő egy nagyon színvonalas segítőkész jó akaratú jól átlátja a megbízó kérését nem találok szavakat hogyan is köszönjem meg neki hogy az álmomat megvalósította nélküle nem sikerült volna mindenkinek ajánlom,kíváló emberségét munkásságát mindent köszönök,további jó egészséget jó munkát kívánok !

ZANA IRÉN

Szabó Ernőt korábbi ismeretség útján választottuk, ingatlan ügyintézés miatt.Maximálisan elégedettek voltunk hozzáállásával,segítőkészségével. Bizalmunk alapja az ingatlanpiac naprakész ismerete,korrektsége, lelkiismeretessége, rátermettsége és elkötelezettsége.Megbízható,pontos,precíz munkát végzett,-Mindenkinek ajánlani tudom ha ingatlanos ügyintézőt keres. Sok sikert, és minden jót kívánok a továbbiakban is! Laczóné Ildikó

ILDIKÓ LACZÓNÉ

Szabó Ernőt a lakásom eladásával bíztam meg, azóta ismerem Őt  személyesen. Majd a vételben is teljes mértékben segített,  segít.   Még plusz a garázst is sikerült Neki találni részemre, közelben az eljövendő új helyen!   Ami nagyon plusz plusz számomra !   Nem tudok rá szavakat!   Minden tekintetben megbízható, segítőkész , lelkiismeretes !  Mindenkinek csak ajánlani tudom !

Dombovári Lászlóné

Szabó Ernővel 40 éves ismeretség köt össze. Korrekt, becsületes embernek ismertem meg. Az ingatlanom értékesítésével is ezért bíztam meg. Profi fotókat készített, hiszen, a vevőm az alapján vásárolta meg a lakásom. Jó emberismerő, kiváló kommunikációval rendelkező ember. Köszönöm a szíves közreműködését, mindenkinek ajánlani tudom.

Körtvélyessy András

Szabó Ernő számomra példakép. Kereskedelmi tevékenységét Hódmezővásárhelyen szinte mindenki ismeri, precizitása véleményem szerint tükröződött az üzletben, annak kialakításában, a kínált termékekben és az értékesítés során is. Meg vagyok győződve arról, hogy ez a színvonal és precizitás az ingatlan forgalmazás során még jobban meg fog mutatkozni. Megfontolt embernek ismertem meg, aki tudatosan sportol, nagyon jó rálátása van egyéb más üzleti megoldásokra és új rendszerekre. Tanácsai megfontoltak és megbízhatóak. Ingatlan közvetítőként történő továbblépése számomra példa értékű és erőt ad abban a tekintetben, hogy mindig lehetnek új céljaink: A fejlődés nem áll meg!

Csernák Sándor

Szabó Ernő személyében egy nagyon jó kommunikáció és probléma megoldó képességű embert ismertem meg. Az érdeklődő ügyfelek minden kérdésére részletes tájékoztatást adott illetve a jó helyismeret végett az adott lakás körüli környezetet is elmondta. Ami mivel még koronavírus idején vagyunk szimpatikus volt hogy bizony a lábzsák nála mindig tartozék volt. Köszönjük szépen. További sok sikert kívánunk! Bánát Erika

Bánát Erika