Szabó Kitty

Szabó Kitty

+36 (20) 745 6503
Üdvözlöm!

Szabó Kitty vagyok, szeretnék segíteni Önnek ingatlanügyletei sikeres lebonyolításában!
Ha értékesítene, vagy vásárolna, bérbe adna, befektetne, kérdése van, tanácsra van szüksége, vagy egyszerűen csak tájékozódna a döntése meghozatala előtt, forduljon hozzám és együtt megtaláljuk a válaszokat és megoldásokat.
Teljes körű ügyintézéssel, felkészült szakmai háttérrel, és rugalmas elérhetőséggel várom.
Tudom, hogy egy ingatlan adásvétele, otthonunk megtalálása az egyik legfontosabb döntés az életünk során, ezért azon dolgozom, hogy ezt megkönnyítsem az Ön számára.
Tudom, hogy biztonságban szeretné tudni az ingatlanügyeit, ezért ennek megfelelően, maximális odafigyeléssel és személyre szabottan intézem az ügyeit.
Tudom, hogy az ingatlan ügyintézés számos teendőjének a terhét szeretné egy helyen letudni, ezért a jogi ügyintézést, független hitel tanácsadást, energetikai tanúsítványt is biztosítom Önnek.
Tudom, hogy megannyi elfoglaltsága mellett, talán csak munkaidő után vagy hétvégén van ideje, hogy alaposan átbeszélhessük az elképzeléseit, ezért engem nyugodtan hívjon!
Tudom, hogy nem szeretné felesleges kiadásokba verni magát, ezért nálunk csak és kizárólag a megbízása sikeres teljesítését követően kerülhet sor az elszámolásra, az előre pontosan megállapodott feltételek szerint.
Mert a Városi Ingatlanirodánál, ahogy személy szerint nekem is, valóban fontos, hogy találkozzanak az elképzeléseink, és a végén kölcsönös megelégedettséggel tudjunk kezet fogni egymással. Ez nem csak egy szlogen.
Higgye el, ahány ház annyi szokás…. ez a mi esetünkben különösen igaz. Az én feladatom, hogy megteremtsem az Ön számára legideálisabb feltételeket.
Hívjon bizalommal!

Üdvözlettel,

Szabó Kitty

Ingatlanok

Friss ingatlan

Győr-Szabadhegy garázssoron garázs eladó!

Győr Szabadhegy
Eladó garázs, 15 m2
3 500 000 Ft
Szabó Kitty

Szabó Kitty

Győr-Szabadhegyen 3 szobás, jó állapotú családi há...

Győr Szabadhegy
Eladó családi ház, 90 m2
31 500 000 Ft
Szabó Kitty

Szabó Kitty

Pázmándfalun otthonos, felújított családi ház elad...

Pázmándfalu
Eladó családi ház, 80 m2
27 500 000 Ft
Szabó Kitty

Szabó Kitty

Nyúlon kétszintes családi ház eladó!

Nyúl
Eladó családi ház, 160 m2
21 900 000 Ft
Szabó Kitty

Szabó Kitty

Győr Árkád mellett 2. emeleti, erkélyes tégla laká...

Győr Gyárváros
Eladó tégla lakás, 45 m2
18 500 000 Ft
Szabó Kitty

Szabó Kitty

Győrújbaráton két ház nagy műhellyel, nagy telekke...

Győrújbarát
Eladó családi ház, 280 m2
44 900 000 Ft
Szabó Kitty

Szabó Kitty

Győrújbarát-hegy legkedveltebb részén építési tele...

Győrújbarát
Eladó telek
11 900 000 Ft
Szabó Kitty

Szabó Kitty

Győr-Szabadhegyen otthonos, 6 szobás családi ház e...

Győr Szabadhegy
Eladó családi ház, 178 m2
48 500 000 Ft
Szabó Kitty

Szabó Kitty

Építkezzen a Pannonhalmi Apátság lábánál!

Pannonhalma
Eladó telek
5 900 000 Ft
Szabó Kitty

Szabó Kitty

Nyaraljon Győrben! Góré-dűlőben hétvégi ház eladó!

Győr Marcalváros II.
Eladó hétvégi ház, 35 m2
11 990 000 Ft
Szabó Kitty

Szabó Kitty

Győr-Gyárváros, 1. emeleti, erkélyes, felújított t...

Győr Gyárváros
Eladó tégla lakás, 51 m2
23 000 000 Ft
Szabó Kitty

Szabó Kitty

Szabadhegyen jó elhelyezkedésű, 2 szobás panel lak...

Győr Szabadhegy
Eladó panel lakás, 49 m2
18 900 000 Ft
Szabó Kitty

Szabó Kitty

Győrságon új építésű, 4 szobás ikerház nagy telekk...

Győrság
Eladó ikerház, 91 m2
34 000 000 Ft
Szabó Kitty

Szabó Kitty

Töltéstava csendes mellékutcájában 4 szobás ikerhá...

Töltéstava
Eladó ikerház, 91 m2
34 900 000 Ft
Szabó Kitty

Szabó Kitty

Töltéstaván új építésű, önálló, 4 szobás ikerház e...

Töltéstava
Eladó ikerház, 90 m2
34 900 000 Ft
Szabó Kitty

Szabó Kitty

Győr-Likócson 140 m2-es 5 szobás felújított ház el...

Győr Likócs
Eladó családi ház, 140 m2
59 900 000 Ft
Szabó Kitty

Szabó Kitty

Győr-Nádorvárosban 117 m2-es polgári lakás eladó!

Győr Nádorváros
Eladó tégla lakás, 117 m2
34 900 000 Ft
Szabó Kitty

Szabó Kitty

Vevőjelöltek

Amit keresünk

Győr
Tégla lakás
0 Ft - 25 000 000 Ft
35m2 - 50m2
CSOK-ot igénybe venné: Nem
Fizetősképesség formája: Készpénz
Sürgősség: 3 hónapon belül

Amit keresünk

Győr
Telek
0 Ft - 25 000 000 Ft
0m2 - 1200m2
CSOK-ot igénybe venné: Nem
Fizetősképesség formája: Készpénz
Sürgősség: 3 hónapon belül

Amit keresünk

Győr Győrszentiván, Győrzámoly, Győrladamér
Családi ház
0 Ft - 26 000 000 Ft
75m2 - 100m2
CSOK-ot igénybe venné: Nem
Fizetősképesség formája: Készpénz, hitel
Sürgősség: 3 hónapon belül

Amit keresünk

Győr Révfalu
Családi ház, Telek
0 Ft - 40 000 000 Ft
0m2 - 0m2
CSOK-ot igénybe venné: Nem
Fizetősképesség formája: Készpénz
Sürgősség: 3 hónapon belül

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Kedves Kitty! Nagyon örülök, hogy találkoztunk. Egy lekiismeretes, alapos, közvetlen munkatársat ismertem meg. Ismerőseim körébe is bátran ajánlom. További jó munkát kívánok!

Arnhoffern Nagy Éva

Aki ingatlant szeretne eladni, vagy vásárolni, annak Kitty hölgyet szeretném ajánlani. Szakmai tudásával, komoly hozzáértésével, biztosan jó partnerre találnak. Én csak ajánlani tudom. Szabó István

Szabó István

Kedves Kitty! Örülök, hogy Önnel hozott össze a jószerencsém. Nagyon lelkiismeretes embert ismertem meg Önben. Ha ismét értékesíteni szeretnék valamit, Ön lenne az egyedüli ingatlanközvetítő, akit megbíznék. Köszönöm a hozzáállását és a lelkiismeretes munkáját. Dold Jenő

Dold Jenő

Kedves, Kitty! Tudom, nem voltunk egyszerű eset, de talán túl sok gondot sem okoztunk. ;-) Egy biztos, a szakmai ismereteid, tanácsaid, ötleteid, javaslataid nélkül nem tartanánk ott, ahol. Az külön hab a tortán, hogy a személyiséged, a segítőkészséged, a kedvességed még ezt meg is koronázza. Aki ingatlan adás-vételen töri a fejét, tuti, hogy a legjobb kezekbe adja a megoldandó feladatot, ha Rád bízza! Köszönöm/köszönjük a segítségedet, sok-sok hálás és elégedett ügyfelet kívánunk Neked! :-)

Végh Márta

Először nem szerettünk volna ingatlanközvetítőt, de Kitty kedvessége, megbízhatósága meggyőzött, hogy jó döntés volt vele hirdetni. Nagyon profi képeket készít, mindig pontos, jó rálátása van az ingatlanpiacra, és a lakásban vagy házban rejlő lehetőségekre, pozitívumokra. Ezúton szeretnék megköszönni a segítséget.

Polczer Árpád

Ferró Eszter Kedves Kitty! Annyit szeretnék leírni, hogy szakszerű és hatékony segítség volt a számunkra mind az ingatlan hirdetése,mind az adás-vétel lebonyolításában. Megbízható, segítőkész személyiség és pontos. Nagyon megvagyunk elégedve a munkájával. Csak ajánlani tudom mindenkinek . A további munkájához sok sikert kívánunk. Még egyszer nagyon köszönjük a segítségét . Ha bármikor szükségünk lesz Önre vétel szempontjából csak Önt keressük. Köszönöm.

Ferró Eszter

Szakszerű és hatékony segÍtség volt számunkra mind az ingatlan hirdetése, mind az adás-vétel lebonyolÍtásában. SegÍtőkész és megbÍzható személyiség, mindig pozitÍv és határozott hozzáállásával ugyancsak támogatott minket. Ezúton is köszönjük!

Forgács Ádám

Tisztelt Cím! Győrújbaráton levő házunk eladásával az Önök irodáját, Szabó Kitty kolleganőjüket bíztuk meg. Maximális hozzáértéssel és segítőkészséggel állt rendelkezésünkre akár a hét végén is. Amikor egy-egy érdeklődő nemleges választ adott mindig mosolyogva bíztatott hogy nem ő volt a megfelelő vevő. Jó tanácsokkal igyekezett minket ellátni. Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani az Önök irodáját és Kitty kolléganőjüket. Köszönöm szépen. Paizs Erika

Paizs Erika

amit én elmondani tudok ő róla az a következő : megbízható szavahihető gyors és segítőkész őszinte és teljesen korrekt rutinos hölgy. Aki minden körülmények között feltalálja magát és önmagát adja a munkájában valóban olyan mint amilyennek mutatja magát. sok Ilyen emberre lenne szükség még a mai világban. További munkájához Erőt egészséget sok sikert kívánok.Köszönöm!!!

Szabó Erzsébet

Ezúton szeretnék köszönetet mondani Szabó Kittynek, aki nagyon kedves, talpraesett hozzáállásával segített az ingatlanom eladásában. Ajánlani tudom azoknak, akik ingatlant szeretnének eladni, vagy venni. Munkájához továbbra is jó egészséget, és sok sikert kívánok! Üdv. K. Csaba

Kerekes Csaba

Szakszerű, tisztességes, korrekt munka volt. Az " adott szó kötelez " szellemében zajlott az egész ügylet. Köszönjük szépen.

Cseh-Szilagyi Annamária

Szeretném megköszönni Kitty munkáját. Egy lelkiismeretes, munkáját teljes odaadással a végző embert ismertem meg benne, akinek nem számít sem idő,s em energia. Mégegyszer csak köszönet az odaadó munkájáért.

Havasiné Ihász Ágota

Kitty személyében egy végtelenül kedves, segítőkész, precíz és kimondottan szorgalmas embert ismerhettem meg. Bátran ajánlom mindenkinek aki ingatlant venne vagy értékesítene. Nagyon köszönöm a közreműködésed Kitty István

Nagy István

Kitty személyében egy nagyon kedves, segítőkész embert ismertünk meg. Bármikor hívhattuk, készségesen segített, és nagyon naprakész. Csak ajánlani tudjuk őt, ha venni, eladni, vagy kiadni szeretne bárki.

Kern Antal és Csépán Judit

Kedves Kitty, nagyon köszönjük a segítségét az ingatlan kiválasztásában, a tulajdonossal való áttárgyalásában és az ügyvéddel való szerződéskötés lebonyolításában. Az Ön személyében egy segítőkész jól felkészült kedves embert ismertem meg. Köszönjük. Üdvözlettel Horváth János

Horváth János

Ingatlanom értékesítésének megkezdésekor teljesen elzárkóztam ingatlanközvetító személy közreműködésétől, de KItty esetében rögtön éreztem, hogy "megtaláltam az emberem". MIvel külföldről történt részemről az egész folyamat, nagyon fontos volt, hogy rögtön az első telefonos beszélgetésünk után maximálisan meg tudtam bízni benne, Udvarias, kedves és intelligens hölgynek ismertem meg, aki abszolut rugalmasan és profin intézett mindent. Teljeskörűen mindenre odafigyelt, szem előtt tartva az én prioritásaimat, mindezt összehangolva a vevők igényeivel is. Szívből ajánlom bárkinek :-)

Adrienn Bótha

Szabó Kitty. Szeretném meg köszöni az ingatlan ügyem intézese érdekében tett kedvességet, szakszerű teljes körű oda figyelést, és lebonyolítast. A jövőben szívesen ajánlom bárkinek aki venni, vagy eladni szeretné az ingatlanát.. Üdv Pozsgayne Anikó.

Pozsgay Ferencné.

Kedves Kitty ! Köszönjük a gyors és hatékony értékesítést és a mindent kimerítő teljeskörű ügyintézést. PP

Pajor Péter

Kitty személyében nagyon kedves, segítőkész, szakmailag felkészült értékesítőre találtam. Mivel első alkalommal szerettem volna ingatlant eladni, örömmel fogadtam a hasznos tanácsokat, amivel ellátott. Az eladási folyamat alatt végig naprakész információkkal rendelkeztem a potenciális vevőkről, pár hét leforgása alatt pedig sikeresen értékesítette ingatlanomat. Ezúton is nagyon köszönöm munkáját és bátran ajánlom azoknak, akik megbízható értékesítőt keresnek. Üdvözlettel: Patyi Róbert

Patyi Róbert