Varga Attila

Varga Attila

+36 (20) 978 0108
Kedves Érdeklődő!

Varga Attila vagyok, ingatlanközvetítő: Szegeden és környékén foglalkozom ingatlanokkal, több éves kereskedelemben szerzet tapasztalattal a hátam mögött.

Két gyönyörű ikerlány apukája vagyok, így jól tudom, hogy mennyire fontos a megfelelő ingatlan kiválasztása, ami majd hosszú éveken át nyújt életteret családunk, illetve gyermekeink részére.
Az utóbbi években többször úgy hozta az élet, hogy költöznünk kellett, így saját tapasztalatból tudom, hogy milyen nehézségeket okozhat egy ingatlan eladás-vásárlás, és az azzal járó ügyintézés. Én azért vagyok, hogy ezeket a „problémákat” áthidaljam: minden ügyes-bajos kérdésben segítséget nyújtsak ügyfeleimnek. Örömmel tölt el, ha a közvetítésemmel gyorsan, nehézségek nélkül sikerül megtalálni és végigvinni egy ingatlan adás-vételét.
Hívjanak bizalommal - ha eladásról, vásárlásról vagy bérlésről van szó -, hogy egy sikeres üzlet után, elégedett Ügyfeleim között köszönthessem Önt!

Ingatlanok

A lehetőségek (sor)háza

Szeged Újszeged, Derkovits fasor
Eladó sorház, 120 m2
37 500 000 Ft
Varga Attila

Varga Attila

Vevőjelöltek

Amit keresünk

Algyő
Családi ház
0 Ft - 25 000 000 Ft
0m2 - 120m2
CSOK-ot igénybe venné: Nem
Fizetősképesség formája: Készpénz, lakástakarék, hitel
Sürgősség: 3 hónapon belül

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Régóta álmom volt az ilyen típusú lakás,amit Attila szemfülességének köszönhetek. Kérdéseimre mindig gyors választ kaptam.Korrekt, megbízható ingatlanközvetítőt ismertem meg, csak ajánlani tudom!

Zsuzsa