Vargáné Stenczel Edit Judit

Vargáné Stenczel Edit Judit

  • Ingatlanértékesítő
  • Miskolc
+36 (30) 239 8884
Kedves Érdeklődő!

Vargáné Stenczel Edit vagyok, a Városi Ingatlaniroda Borsod.-A.-Z. megyei munkatársa.
Miskolcon születtem, azóta is itt élek férjemmel és három gyermekemmel. Tanulmányaimat kereskedelmi iskolákban végeztem, így értékesítéssel már 30 éve foglalkozom.

Az ingatlanok közvetítése során elengedhetetlen a folyamatos, személyes kapcsolattartás, az igények felmérése, megismerése, az ügyfelek tájékoztatása, tanácsadás, felmerülő problémák gyors megoldása. Éppen ezért fontos a szakmai felkészültség, a háttér, amit az iroda biztosít és az ügyvéd jelenléte, aki a jogi kérdésekben mindig naprakész. Hiteltanácsadásban- vagy igénylésben azonnal biztosítom a lehetőséget és a szükséges energetikai tanúsítványt is elkészíti munkatársam!

Maximális körültekintéssel egyformán képviselem ügyfeleim érdekeit minden esetben, legyen Ön a megbízóm vagy a vevő személye! Ha még van egy perce, kérem olvasson bele ajánlóleveleimbe, amiket ügyfeleim fogalmaztak rólam, együttműködésünket jellemezve.
Ezúton is hálásan köszönöm valamennyiüknek!

Várom érdeklődő hívását, találjuk meg együtt a megoldást ingatlan ügyére!

Ingatlanok

Avas alatt házikó, hétvégi vagy állandó lakhatásra

Miskolc
Eladó zárt kert, 54 m2
7 990 000 Ft
Vargáné Stenczel Edit Judit

Vargáné Stenczel Edit Judit

A hely jó,a ház praktikus,a kert ideális

Arnót
Eladó családi ház, 160 m2
33 890 000 Ft
Vargáné Stenczel Edit Judit

Vargáné Stenczel Edit Judit

Ipari park területén saját tulajdonú üzem

Miskolc
Eladó ipari, 1274 m2
99 900 000 Ft
Vargáné Stenczel Edit Judit

Vargáné Stenczel Edit Judit

Építési telek, 120nm alappal eladó

Szentistván
Eladó telek
1 490 000 Ft
Vargáné Stenczel Edit Judit

Vargáné Stenczel Edit Judit

Túristaház az Élmények völgyében,romantikus környe...

Uppony
Eladó vendéglátó, 234 m2
19 900 000 Ft
Vargáné Stenczel Edit Judit

Vargáné Stenczel Edit Judit

Garázs,pince az árban, polgári stílusú lakáshoz

Miskolc Belváros
Eladó tégla lakás, 95 m2
39 990 000 Ft
Vargáné Stenczel Edit Judit

Vargáné Stenczel Edit Judit

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Edit munkája professzionális, hatékony és korrekt. Ez a három szó azt gondolom, hogy magáért beszél. Másoknak is csak ajánlani tudom.

Váradi Hajnalka

Nem túl régen írtam értékelést, elég gyorsan változtak azóta a dolgok. Döbbenetes, hogy egyetlen megtekintőt hozott Edit és az meg is vette az ingatlanunkat. 😁 Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni az ingatlan értékesítés gyorsassagáról, nagyon köszönöm a munkádat! Ha lesznek még ingatlan ügyeim, senki máshoz nem fogok fordulni, csak hozzá.

Sziklai Roland

Sajnos az a tapasztalatom, hogy rendkívül sok a kókler az ingatlan piacon, nagyon kevés a hozzáértő, önmagát képező, agilis, maximalista, korrekt és elkötelezett szakember. Nyugodtan tudom ajánlani Editet jó szívvel, bárkinek. Ingatlan vétel, majd eladás ügyében kerültünk kapcsolatba, legfőképpen a szorgalma, a mentalitása az, ami megragadott, érzem, hogy jó kezekben vagyunk nála, mert a hölgy vér profi. Szeret rázós ügyeket megoldani, a mi vételünk is az volt, megoldotta maximális emberi jó szándékkal, amit külön köszönünk. Semmi kétségem, hogy az eladásunknál is hasonlóan gyors és ügyes lesz, ilyen kvalitasokkal, amivel Edit rendelkezik, nincsenek kétségeim a sikert illetően. 😁

Sziklai Roland

Örülök, hogy Edittel összehozott a "ving" ! Nem volt zökkenőmentes az eladás, de Edit kitartása és türelme sikert kovácsolt! Köszönöm és csak ajánlani tudom!

Almásiné Tari Ilona

Szerencsésnek érzem magam, hogy Edithkével megismerkedhettem. Segítségével három hónap alatt sikerült, megfelelő kondíciókkal, eladni a tokaji szőlőmet, amit évek óta hirdettem a legkülönbb helyeken sikertelenül. Nagy hozzáértéssel, profi módon intézte az ügyet. Köszönöm a segítségét.

Lajos Lantos

Ezúton is szeretnénk megköszönni Edit mindenre kiterjedő segítségét abban, hogy falusi házunk sikeresen új gazdára talált. Edit rendkívül, kedves, precíz, agilis és határozott. Minden kérdésünkre gyors és kielégítő választ kaptunk; az ügylet folyamán mind az eladók, mind a vevő igényeit végig szem előtt tartotta. Az adásvételi szerződés lebonyolításában, több eladó lévén a mindenkinek alkalmas időpont és ütemezés gördülékeny megszervezésében is profi volt. Igazán hálásak vagyunk neki, hogy ilyen gyorsan sikerült értékesíteni az ingatlant. Másoknak is jó szívvel ajánljuk Editet!

Gönczi Györgyné

Gyors és megbízható, szakszerű ügyintézés. Köszönöm!

Bűdi Lukács

Figyelmes, megbízható, felkészült és profi hozzáállással intézte az ingatlan eladását. Mivel nem lakom a környéken, így a kulcsot is rá bíztam. Hamar új gazdájára talált az ingatlannak. A szerződéskötésben és adás-vétel lebonyolításában nagy segítséget nyújtott Edit és az ügyvédi iroda. Köszönöm munkájukat és jó szívvel ajánlom őket!

Surányi Barnabásné

Edit határozott, profi szakember. Örülök, hogy az ő segítségét kértem kicsi lakásom értékesítéséhez.

Csóré Emese

Edit felkészült, dinamikus, és korrekt. Bátran ajánljuk mindenkinek, aki eladni vagy vásárolni szeretne ingatlant. Köszönjük szépen.

Bartók Gábor

Editnek köszönhetem életem első házát. Az ingatlan bemutatásakor pontos, precíz és korrekt volt. A vevőkkel való egyeztetés során mindenben segített és figyelembe vette az igényeimet. A szerződés megkötését gyorsan sikerült lebonyolítania. Mindenkinek ajánlom, mert a mai világban ritka az ilyen emberséges hozzáállás amit Edit részéről tapasztaltam.

Kenéz Gábor

A hirdetésben szereplő képek és leírás teljes mértékben összhangban volt a látottakkal. Megjegyzem, hogy szimpatikus és megnyerő volt a szakmai hozzáállása. Nem itt tartana az ország, ha mindenki így végezné a munkáját! Mondom ezt akkor is, ha nem én leszek az a szerencsés, aki birtokba veheti ezt a hangulatos otthont.

Dr. Gyarmati Tamás

Editnek köszönhetően sikerült eladni a családi házunkat. Pontos, precíz, korrekt, emberséges hozzáállással és munkavégzéssel, minden részletre kiterjedő figyelemmel, valamint folyamatos kapcsolattartással és tájékoztatással intézte az egyszerűnek nem nevezhető eladást. Nagyon köszönjük a munkáját és jó szívvel ajánljuk mindazoknak, akik ingatlan eladást vagy vételt terveznek.

Surányi Zsuzsa

Vargáné Edit által vettünk egy lakást édesanyámnak, mert az övét ügye eladta. Edit egy lakást mutatott , hogy ezt neki gondolja, ideális anyukámnak minden szempontból. Nem is nézet többet , rögtön beleszeretett ! Az eladó több száz kilométerre lakik, így egyszer jött le a szerződés aláírására, ekkor kapott foglalót, és a birtokbaadás is megtörtént, megkaptuk a kulcsokat a lakáshoz , pedig a teljes vételár csak később lett átutalva. Ezt a bizalmat, Editnek köszönhetjük, hisz mindent ő intézett, ő tárgyalt le! Hívják, keressék bizalommal, nincs helyzet, amit ne tudna profin kezelni, megoldani! Én biztos, hogy csak Edit segítségét fogom kérni, ha szükségem lesz ingatlanközvetítőre! Üdvözlettel: Csubák Gábor

Csubák Gábor

Vargáné Edit pár hónap leforgása alatt sikeresen értékesítette édesanyám házát. Március 13-án írtuk alá a szerződést amit eladtunk, és amit szintén Edit által vettünk lakásra. Este bejelentették, hogy hétfőtől megáll az élet! A vevőnk babavárót, falusi csokot és hitelt igényelt a vételár teljes kifizetéséhez. Ami csak lehetett, minden rosszul sült el, abból eredően, hogy a 30 éve leadott változást nem rögzítette a hivatal…aztán voltak elírások, újramódosítások, banki szabadság, közben lejárt munkáltatóik, persze a szerződést vagy ötször kellett módosítani. Több mint fél év telt el, mire végre a vevőink aláírhatták a hitelszerződést és kiutalta a bank a hitel összegét. Ezalatt minden lépésnél újra és újra hívtuk Editet, vagy ő hívott minket, mikor mit és hogy kér a bank, mit kell tenni! Mindig azonnal, gyorsan intézkedett, összetartotta a szálakat! Nagy köszönet dr.Fodor András ügyvéd úrnak, minden esetben azonnal teljesítette a módosításokat, a legrövidebb időn belül már aláírva bent is volt a Földhivatalban! Szuper csapat, nyugodt szívvel ajánlom bárkinek Editet, az ügyvédet, az irodát, biztos, hogy a végsőkig korrektül segítik ügyfeleiket! Üdvözlettel: Csubák Gábor

Csubák Gábor

Edit roppant kedves felkészült. Maximálisan képviseli a vevő és eladó érdekeit. A mi esetünkben 2 hét alatt lezajlott az adásvétel. Mind az időpontok tartásában mind a korrekt becsületes tájékoztatásban mindenkinek csak ajánlani tudom. Maximális bizalommal fogadtuk minden hasznos tanácsát. Ezúton is köszönjük a profi segítségét.

Babják Zoltán

Edit rendkívüli profizmussal a vártnál jóval hamarabb értékesítette ingatlanunkat. Jó tanácsokkal látott el minket és gyorsan intézkedett. Korrekt elszámolással, a folyamat végéig támogatva az eladót és a vevőt is. Bárkinek szívesen ajánlom.

Szántó Ivett

Szimpatikus, rugalmas szakember, akitől szakszerű segítséget kaptam ingatlan adás-vételi procedúrám során. Ajánlani tudom mindazoknak, akik hatékonyan és gyorsan szeretnék lebonyolítani az ehhez kapcsolódó adminisztratív teendőket.

Balla Ádám

Edit nagyon szimpatikus, kedves, lelkiismeretes a munkàjában. Segítökészsége maximàlis, rendkívül “ügyfél baràt” természete van. Pontos az ügyintézésben, mint ahogy a dàtumok/idöpontok tartàsàban is. Nagyon nagy segítség volt a rugalmassàga és szakmai tudàsa. Nagyon szívesen ajànlom akàr vevöknek, akàr eladóknak!

Bezdán Brigitta

Legfontosabb ami eszembe jut Editről a maximális korrektség, mind a vevő mind az eladó oldaláról. Türelmes, pontos, gyors és lényegre törően kommunikál. Rátermettségét minden találkozásunkkor bizonyította. Amit igér azt teljesíteni tudja minden tekintetben. Köszönöm Neki, hatalmas segítség volt szàmomra, és mikor már lezáródott a szerződésünk utána is segített addig amíg az adás-vétel le nem bonyolódott teljesen.

Sinkáné Boros Gabriella

Az ügyfelek közötti beszélgetést, egyeztetést jó tárgyaló képességgel, lényegretörően kezeli. A beszélgetések során az ügyfele érdekeit szem előtt tartva, de a vásárlót sem megkárositva, végzi a rábízott ingatlannal kapcsolatos teendőket.

Haváné Bartkó Ágnes

Gyors és megbízható partner, szakszerű ügyintézéssel.

Gerencsér Zoltán

Ajánlom Vargáné Stenczel Edit Judit ingatlanértékesítőt minden ház- illitve lakásvásárlónak: széleskörűen tájékozott, korrekt, körültekintő, kedves mégsem bizalmaskodó, pontos, mindig elérhető.

Harmatiné Galambos Mária

Vargáné Editről az első ami eszembe jut, hogy profi. Gyors, pontos, precíz, segítőkész,egyformán képviseli a vevő és az eladó érdekeit. Emberileg és szakmailag is csak jót tudok róla mondani. Nem tudom neki elégszer megköszönni amit értünk tett. Minden kedves leendő ügyfelének csak ajánlani tudom. Keressék bátran, nem fognak benne csalódni. Editke, még egyszer, nagyon köszönünk mindent.

Molnár-Szécsi Júlia

Nyugodt szivvel ajánlom minden ingatlan vevönek és eladónak Vargáné Editet. Neki nem az üzlet hanem az ügyfél a fontos.A ház bemutatása valós leirást adott az eladandó ingatlanról.Megtalálta a nekünk is megfelelő vevőt.Az adásvételi szerződés lebonyolitása is gördülékeny volt számunkra. Elégedettek vagyunk mind szakmai mind emberi hozzáállásával. Keressék bizalommal ,mindenkinek ajánlom.

Bráz Sándor