Adorján Éva

Adorján Éva

+36 (30) 408 8348

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Adorján Éva vagyok a győri Városi Ingatlaniroda / VING/ értékesítője.

Pedagógus munkám mellett azon gondolkodtam, hol tudnám a nyelvtanári, idegenforgalmi és művészettörténeti tanulmányaimat hasznosítani, miközben emberekkel foglalkozom.
Így szereztem 2013-ban Ingatlanközvetítő OKJ-végzettséget.

Tudom, hogy ingatlant vásárolni, eladni, bérelni, kiadni nem egyszerű, sok embernek az egyik legnagyobb döntés az életében, én is megtapasztaltam. Ebben szeretnék segíteni Önnek. Kölcsönös bizalmon alapuló munkakapcsolatra törekszem mindegyik fél megelégedésére. Elképzeléseit és a piaci lehetőségeket összhangba hozzuk.

Családi ház, panel, hétvégi ház vagy falusi porta? Segítek megtalálni álmai otthonát! Győriként jól ismerem a várost és környékét. Mivel falusi turizmus szakirányon végeztem, ingatlana idegenforgalmi hasznosításában is tudok tanácsot adni.
Bízzon meg ingatlana értékesítésével, bérbeadásával vagy ingatlankereséssel, időt, energiát fog megspórolni!

Keressen bizalommal! Német nyelvű kapcsolattartásra is van lehetőség.

Ügyvédre, hitelközvetítőre, energetikusra van szüksége? A VING-nél mindent egy helyen megtalál!

Wenn Sie eine Immobilie oder ein Grundstück suchen, dann ermitteln wir gemeinsam Ihren Wünschen entsprechend Lage, Größe und unterbreiten die passenden Angebote.

Ingatlanok

Friss ingatlan

Gyárvárosi kétszobás felújítandó lakás eladó

Győr Gyárváros
Eladó tégla lakás, 53 m2
18 500 000 Ft
Adorján Éva

Adorján Éva

Friss ingatlan

Nádorváros elején egyszobás, bútorozott lakás kia...

Győr Nádorváros
Kiadó tégla lakás, 42 m2
100 000 Ft
Adorján Éva

Adorján Éva

Horgásztó és szabadidőpark Győr közelében eladó

Szerecseny
Eladó vendéglátó, 80 m2
93 600 000 Ft
Adorján Éva

Adorján Éva

Felújított marcalvárosi lakás eladó

Győr Marcalváros I.
Eladó panel lakás, 53 m2
21 500 000 Ft
Adorján Éva

Adorján Éva

Árzuhanás! Győrben, a Dunacenter közelében zártke...

Győr Újváros
Eladó zárt kert
3 500 000 Ft
Adorján Éva

Adorján Éva

Igényes családi ház eladó Győr-Kisbácsán

Győr Kisbácsa
Eladó családi ház, 95 m2
46 900 000 Ft
Adorján Éva

Adorján Éva

Örökpanorámás belterületi építési telek eladó Tén...

Tényő
Eladó telek
7 800 000 Ft
Adorján Éva

Adorján Éva

Abdai építési telek a főúthoz közel eladó

Abda
Eladó telek
12 600 000 Ft
Adorján Éva

Adorján Éva

Építési telek Nagybajcson

Nagybajcs
Eladó telek
16 000 000 Ft
Adorján Éva

Adorján Éva

Egyedi belvárosi üzlethelyiség bérleti joga eladó

Győr Belváros
Eladó üzlethelyiség, 33 m2
7 450 000 Ft
Adorján Éva

Adorján Éva

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Meg voltunk elégedve teljes mértékben a szolgáltatásukkal, Éva nagyon kedves, megbízható, precíz, csak ajánlani tudjuk mindenkinek.

O. Tamas

Éva nagyon alapos volt, részletes és rendkívül jó megfigyelő. Egyben nagyon kedves, segítőkész és rugalmas. Nagyon tetszett a ház hirdetésében megfogalmazott szöveg, figyelemfelkeltő, frappáns volt. Neki köszönhetem, hogy megvették a házat, amit árultunk.

GULYÁS GYÖNGYI

Éva nagyon precíz, kedves. Mindent érthetően elmagyaráz. Nagyon örülök, hogy Ő megkeresett! Általa lett kiadva a fiam lakása. Szívből ajánlom mindenkinek!

Méhészné Piroska

She was really helpful. I can just recommend her. From the beginning to the end she managed all the processes, and lead us to rent the flat we wanted to have. She is also flexible, we could have the possibility to see the flat in the weekend and after 17:00 o clock.

Fatih

Én nagyon megvoltam elégedve az Éva közreműködésével, pontos segítőkész és nagyon barátságos.

Kollár Tamás

Adorján Éva keresett meg, amikor látta, hogy ingatlant szeretnék bérbe adni. Nagyon igényesen, tudatosan elmondta, hogy működik velük az együttműködés. Tetszett, hogy én is árulhatom a lakást. Éva nagyon közvetlen, barátságos, de hivatalos módon mutatta a jelentkező ügyfeleknek a kiadó lakást. Nagyon jól tudtunk egymással kommunikálni, nagyon sok mindenben megegyezett a véleményünk. Az írásbeli dokumentumokat is nagyon precízen kezelte, Végül Ő rajta sikerült a kiadás, de nem bánom, mert egy tisztelettudó, kedves, becsületes emberrel és irodával találkoztam. Köszönöm: Éger Tünde Győr

Tünde Éger

Éva segített kiadni a lakásunkat. Figyelt arra, hogy megbízható albérlő jelölteknek mutassa meg a lakást. Gyors, pontos munkát végzett, elégedettek vagyunk. Bátran ajánljuk azoknak, akiknek lakás kiadáshoz vagy eladáshoz segítségre van szükségük.

Győrvári Judit

Hálásak vagyunk munkájáért. Nagyon precíz, megbizható, rugalmas, alkalmazkodó, segítőkész.

Vègh Nikolett

ÉDESAPÁM HÁZÁNAK ÉRTÉKESÍTÉSÉBEN SEGÍTETT ÉVA. KEZDETBEN ÓDZKODTUNK IGÉNYBE VENNI INGATLANKÖZVETÍTŐ SEGÍTSÉGÉT, DE ÉVA MEGGYŐZÖTT BENNÜNKET. MEGBÍZHATÓ, LELKES, HOZZÁÉRTŐ ÉS MINDENEKELŐTT KORREKT SZAKEMBER. KÖSZÖNJÜK KÖZREMŰKÖDÉSÉT ÉS MUNKÁJÁT!

Bálon Tünde Etelka

Nagymamám régi házának értékesítésében segített Éva. Gyors, segítőkész és mindemellett roppant kedves személyiség, ami megnyugtatólag hat az emberre. Ingatlan eladásban és vásárlásban csak ajánlani tudom.

Takàcs Anita

Nagyon segítőkész, Vasárnap du. jött megmutatni egy ingatlant. Igazából ezen múlott, hogy mi tudjuk megvenni, mert a piac pörgése miatt bőven lett volna más érdeklődő is a következő héten. Így viszont mi tudtuk megkaparintani. Segítőkész, és lelkes. Bátran ajánlom, jó szakember.

Baczoni Norbert