Agócs János

Agócs János

  • Kapcsolattartó
  • Budapest
+36 (31) 200 6414
Üzenet küldése
Kedves Érdeklődő!

Üdvözlöm oldalamon.
Agócs János vagyok.
Születésem óta Budapesten élek.

Gépészmérnökként végeztem 1995-ben, melyet később egy gazdasági diplomával egészítettem ki.
Közel 2 évtizedes autóértékesítői tevékenységemet váltottam le egy régi érdeklődési körömre, amikor ingatlanközvetítéssel kezdtem foglalkozni. Korábbi autóértékesítői munkám során is az ügyfeleim elégedettsége volt az elsődleges szempont, melyek megalapozták sikereimet. Többször nyertem értékesítési versenyt is.
Amikor családomnak kerestünk egy, az igényeinknek jobban megfelelő ingatlant, akkor jellemzően már nem találkoztam olyan nívós szolgáltatással. Ez a keresés nekünk közel 3,5 évig tartott, és ez alatt elég sok ingatlanértékesítővel, ingatlan közvetítővel kerültem kapcsolatba. Ekkor kezdett el foglalkoztatni a gondolat, hogy az addigi szakmai sikereimet egy számomra új iparágba átvigyem, és ott is sikerrel alkalmazzam tapasztalataimat. Külföldi példák alapján is azzal találkoztam, hogy az ingatlanközvetítés egy elismert, magas mínőségi színvonalat képviselő szakma. Ezt szeretném itthon is megvalósítani, és ebben a VING hálózata remek partnernek bizonyul.

Ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújtunk.

Nagy tapasztalattal rendelkező, profi hitelügyintéző, ügyvéd és enegetikus munkatársakkal dolgozunk, akik tanácsaikkal segíthetik Önt a legmegfelelőbb konstrukció kialakításában, így az Ön ingatlan vásárlásához szükséges, összes feladat terheit leveszik válláról.

Amennyiben eladni vagy vásárolni szeretne ingatlant, esetleg bérbeadná ingatlanát, keressen bizalommal.

Várom jelentkezését!

Ingatlanok

Családias nyugalom, ahol a karantén is felüdülés

Budapest 21. kerület
Eladó családi ház, 126 m2
83 862 000 Ft
Agócs János

Agócs János

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása