Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

  • Hiteltanácsadó, Prémium ingatlanértékesítő
  • Budapest
+36 (20) 312 8045
Baginné Tonga Tímea vagyok, két gyermek édesanyja, családommal Szentendrén élek.
A Városi Ingatlaniroda országos csapatához a profizmus miatt csatlakoztam. 2015 óta foglalkozom hitelezéssel, több alkalommal felmerült ügyfeleim körében az igény, hogy nincs idejük és megfelelő információjuk ingatlanvásárlás esetén, ezért úgy döntöttem, hogy ebben is megpróbálok segíteni nekik.
A Városi Ingatlaniroda révén lehetőségem van így az ügyfelek teljes kiszolgálására. Tevékenységi körömet tekintve, főként Szentendre és a környező városokban értékesítem ingatlanjaimat, de az iroda országos szervezettsége révén lehetőségem van rá, hogy számos ismerősömnek, akik vidéken szándékoznak eladni vagy vásárolni, vidéki kollégáim révén ez is lehetővé vált.
Eddigi ügyfeleimmel mindig jó kapcsolatot ápoltam. Törekszem a rendszeres kapcsolattartásra. Megbízhatónak tartom magam, beérkező hívások esetén, ha az adott esetben nem tudom felvenni a telefont, mindenkit visszahívok.
Cégünk üzletpolitikája révén, miszerint a jutalék 83%-át megtarthatják az ingatlanreferensek és a nagyfokú önállóság lehetőségével úgy érzem egy számomra tökéletes csapatra találtam, ahol a szakmai háttér biztosítása mellett ügyfeleink teljeskörű szolgáltatást (ügyvéd, energetikus, hitelügyintéző) kapnak.
Kitartó munkám eredményeképpen 2020-ban elnyertem a Prémium értékesítő címet. Néhány kiemelt kollégám mellett élvezhetem a kiemelt státusz előnyeit, illetve részese vagyok a VING Ultrák csoportnak, melynek csak kevesen lehetünk részesei.
Tanári végzettségem révén a segítségnyújtás, egy sikeres ügylet során az ügyfeleim öröme és hálája motivál.

Ingatlanok

Többgenerációs, akár két lakrésszé alakítható!

Pomáz
Eladó családi ház, 217 m2
120 000 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Kilátás a kőhegyre!

Pomáz
Eladó mezőgazdasági
7 000 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Takaros házikó a Meselia lábánál!

Pomáz
Eladó zárt kert, 36 m2
31 900 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Kisebb ráfordítással takaros kis házzá alakítható!

Pilisvörösvár
Eladó zárt kert, 57 m2
23 900 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Építési telek jó adottságokkal Pomázon!

Pomáz
Eladó telek
21 600 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Ízléseses felújított családi ház Dunabogdányban!

Dunabogdány
Eladó családi ház, 90 m2
64 900 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Ahol a jó ízlés minőséggel párosul!

Szentendre
Eladó családi ház, 582 m2
300 000 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Vállalkozásnak, lakhatásra is alkalmas két ház egy...

Pilisvörösvár
Eladó családi ház, 127 m2
109 000 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Alacsony rezsi, saját udvarrész!

Pomáz
Eladó házrész, 47 m2
26 900 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Kiváló ár, jó elrendezés!

Csomád
Eladó ikerház, 76 m2
53 900 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Foglalózva

Jó állapotú két szobás lakás Árpád-hídhoz közel!

Budapest 13. kerület, Jakab József utca
Kiadó panel lakás, 54 m2
140 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Világos, tágas terek, két különálló lakrész!

Isaszeg
Eladó családi ház, 190 m2
150 000 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Lehetőségek luxus tárháza!

Szentendre
Kiadó családi ház, 582 m2
1 000 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Igényesen felújított, klímás bijoux a Duna-parton

Budapest 5. kerület, Belgrád rakpart
Eladó tégla lakás, 32 m2
63 900 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Színek harmóniája Monoron!

Monor
Eladó családi ház, 100 m2
59 900 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Földszinti lakás, központi helyen a Palotanegyedbe...

Budapest 8. kerület
Eladó tégla lakás, 54 m2
45 000 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

HÉV közeli építési telek Budakalászon kész tervekk...

Budakalász
Eladó telek
54 900 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Részben felújított nemesi kúria, udvarház!

Csabrendek
Eladó családi ház, 600 m2
189 000 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Kényelmes családi fészek parkosított kerttel!

Pomáz
Eladó családi ház, 156 m2
98 900 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Kétszintes ház, üzletrésszel!

Budapest 23. kerület
Eladó családi ház, 288 m2
85 000 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Telek Egerszalókon, közel a gyógyfürdőhöz!

Egerszalók
Eladó zárt kert
3 500 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Lipótvárosban kihagyhatatlan ajánlat!

Budapest 5. kerület, Steindl Imre utca
Eladó tégla lakás, 85 m2
115 000 000 Ft
Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
TIMIT MINDENKINEK NAGY ÖRÖMMEL AJÁNLOM! EMBERILEG ÉS SZAKMAILAG KIVÁLÓ MUNKÁT VÉGEZ! NEKEM MINDENBEN MEGOLDÁST NYÚJTOTT ÉS TÖKÉLETESEN ÉRTETTE,HOGY MIT SZERETNÉK. NEKEM A LEGJOBB DÖNTÉS VOLT,HOGY ŐT BÍZTAM MEG AZ INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉSÉVEL! MINDEN JÓT KÍVÁNOK NEKI,SIKEREKET ÉS JÓ EGÉSZSÉGET! ÜDVÖZLETTEL: LABÁT ANNA❤️

LABÁT ANNA

Timi az első telefonon történt hívástól kezdve készségesen segítette a folyamatokat! Biztosított, hogy bármilyen kérdésem is merülne fel bátran kereshetem telefonon vagy emailben, így számomra megnyugtató volt hogy jó kezekben vagyunk. Az ő szakértő segítségével nagyon gyorsan sikerült végigmenni a hitel igénylés folyamatán és hamar meg is kaptuk a lakásvásárláshoz szükséges hitelösszeget. Köszönjük! 10/10

Attila Pammer

Örülök, hogy Timea volt a Hitel ügyintézőm. Segített elintézni a hitelt,mivel a saját bankom nem adott hitelt mert azt mondták, hogy mivel már van 1 hitelem ezért nem kapok másikat. Szóltam neki hogy milyen probléma van nekem és mindenbe segített. Folyamatosan tájékoztatott a folyamatról és a következő lépésekről. Minden nagyon simán ment, a hitelemet is extra gyorsan folyósította a bank. Köszönök szépen Timi még egyszer minden

Molnár Zsuzsanna

Tímeát ajánlás által ismertem meg. már az ingatlan vásárlása előtt fél évvel felvettem vele a kapcsolatot. Telefonhívás alapján biztosra eldöntöttem, hogy ő a megfelő személy, aki segíteni tud nekem a hitelügyintézéssel kapcsolatban. Nem volt egyszerű az ingatlan kiválasztása, de ő türelmesen és gyorsan segített mindenben. Csak ajánlani tudom, ha lesz még lehetőségem ingatlant vásárolni biztosan őt fogom választani. Mégeszer köszönöm a sok türelmet és segítséget!

Portik József

Tímea segített nekem elintézni a lakáshitelemet.Kikereste nekem a legjobb,legkedvezőbb lakáshitelt,az ügyintézés is nagyon gördülékenyen ment,így alig másfél hónap alatt sikerült megvennem a kiszemelt lakást.Nagyon precíz,nagyon profi,csak ajánlani tudom.Ő tényleg az ügyfél érdekeit nézi,hogy hogyan tud segíteni.Mégegyszer nagyon szépen köszönöm!

Dr.Nagy Katinka Julianna

Timi személyében egy nagyszerű embert ismerhettünk meg. Az ügylet során végig számíthattunk rá. Empatikus, együtt érző, határozott, segítőkész. Mindent megtett annak érdekében, hogy az ügylet sikeresen záruljon le. Folyamatosan kapcsolatban volt velünk, törődött velünk,amit csak lehetett megtett értünk. Nagyon hálásak vagyunk mindenért, amit értünk tett! Timi emberileg és szakmailag is a legjobb választás!

Pappné Locskai Szilvia

Timi szereti a kihívásokat így elvállalta a jogilag enyhén problémás házunkat és megígérte hogy talál rá vevőt. Kedves, aranyos és segítőkész ingatlanos. Plusz munkákat is elvállalt hogy teljesen elégedettek legyünk, például segített keresni ingatlant és még el is kísért minket megtekinteni. Intézte az ügyes-bajos dolgainkat, ügyvédet is ajánlott és oda is eljött velünk. Maximálisan elégedettek vagyunk vele, 10/10 az értékelésem! 🙂

Thurzó György

Timi nagyon gyorsan megtalálta a vevőt az ingatlanunkra. Kicsit bonyolult eset voltunk, de flottul megoldott mindent. Pontosan tudta, mit, hogyan tudunk a legegyszerűbben, leggyorsabban intézni, végig segített. Megbízható, ami a mai világban nagy kincs. Köszi szépen!

Stattner Krisztina

Köszönjük Tímeának a sok fáradozást! Külföldi állampolgárként nem voltunk egyszerű eset, de minden elintéződött, hála neki!

Kürtössy-Robson Laura

5 csillagos, barátságos, gyors és jó áron

Robson Shi

Kitűnő munkatársuk van Tímea személyében szakmai és emberi szempontból egyaránt . Köszönöm a segítségüket .

Hebhart Tibor

Minden siman ment a lakashitelunk, CSOK es babavaro ugyintezessel, Timi nagyon kedvezo ajanlatokat gyujtott be nekunk, es a kivalasztott banknal is szuper kapcsolattartokkal kotott minket ossze.

Vörös Barbara

Nagyon örülök, hogy Timi volt a hitelügyintézőm. Elképesztően gyorsan pörgette az ügyintézést, folyamatosan tájékoztatott a folyamatról és a következő lépésekről. Minden nagyon simán ment, a hitelemet is extra gyorsan folyósította a bank. Köszi mindent Timi!

Szabó Rita

Timi nélkül bele sem vágtam volna a lakásvásárlásba: már a döntés meghozatala előtt rengeteget segített, hosszú beszélgetésekben türelmesen tájékoztatott, ha nem értettem valamit, újra és újra végigvette velem a folyamatokat. Neki köszönhetően tudtam jó döntéseket hozni, illetve a döntések előtt tudatában lenni, hogy pontosan mivel állok éppen szemben. Végig elérhető volt számomra. Mindenkinek nagyon bátran ajánlom lakásvásárlás, ill. lakáshitelért fordulás esetén, hogy Timi segítségét kérje, jó kezekben lesz!

Simoncsics Dániel

Timi az elejétől kezdve készségesen segítette a folyamatokat! Bármikor hívhattam és megnyugtató volt a bankok hidegsége után egy tényleg független szakértő segítségével végigmenni ezen a procedúrán.

Eszter Horváth

Nagyon örülünk, hogy Timi a segítségünkre volt az ingatlan korrekt és figyelemfelkeltő hirdetésétől kezdve az érdeklődők fogadása és az ingatlan bemutatása során. Mindvégig segítőkész, rugalmas és végtelenül türelmes volt mindenkivel. Segítségével és tájékozottságával az ingatlan eladása zökkenőmentes volt, a szervezése magas színvonalú. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a munkáját. Köszönjük Timi !!

Kovács Katalin

Lehetlen küldetésnek tűnt és mégis sikerrel járt a Timi hitelügyletem során! Minden elismerésem a tiéd! Nagyon szépen köszönöm!

Porkoláb Dániel

Tímea a hiteligénylésnél volt nagy segítségünkre. Felkészültsége és gyorsasága rengeteg időt és utánajárást spórolt meg nekünk. Immáron már csak a felújításra kell koncentrálnunk. Innen is köszönjük kitartó munkáját.

Reitli László

Őszintén örülök hogy Tímea volt a hitelügyintézőnk. Rendkívül jól tájékozott empatikus és hatékony volt a munkája. Minden kérdésre körültekintően és gyorsan tudott választ adni akár hétvégén is. A bankfiokkal való együttműködése is példás szinte csak aláírni mentünk. A pontosan elkészített dokumentumok készen vártak minket. Bár nem kérte de az ingatlan közvetítőnkről is szeretnék annyit megjegyezni(ő Garabits Tamás volt) hogy mindenben nagyon készséges volt és profi. A kiválasztástol nem egészen 2 hónap alatt(vacak vírusos téli hónapok) birtokba léptünk! Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!

Kissné Nedesán Marianna

Baginné Tonga Tímea visszaadta az emberekbe vetett hitemet ! Lenyűgözött kedvessége , a szakmai felkészültsége és az hogy mindenben a rendelkezésünkre állt .Minden kérdésünkre azonnal válaszolt ! Önnel egyszerű és élmény volt a ház vásárlás ! Hálásan köszönöm azt a sok segítséget és az összes ügyintézést ! Az hogy az ország másik feléből úgy tudtunk házat venni hogy nem kellett mindenért átutaznunk a félországot mert Tímea mindent elintézett helyettünk iszonyatosan nagy segítség volt! Nem nekünk kellett intézni az ügyvédi dolgokat a földhivatalt , hitelügyintézést , csak a Tímea által egyeztetett időpontra megjelentünk és csak alá kellett írni az előkészített dokumentumokat . Nagyon boldogok vagyunk ! Tímeának kívánunk jó egészséget és sok sikert a további munkájához ! És minden vevőnek és eladónak Őt kívánom ! HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK TÍMEA ! Horváthné

Horváth László Tamásné

Van egy álmom! Egy álmom mely lassan valóvá fog válni! Az elkövetkezendő valóságot pedig nagy részben Baginné Tonga Tímea ingatlanközvetítőnek köszönhetem! Ingatlanom eladása során mindvégig rugalmas, elérhető, segítőkész, pontos, precíz és készséges volt! Végtelenül türelmes! Az ügyintézés során kedves, aranyos és mindenben naprakész volt. Személyre szabottan segítette a vevő és az eladó közötti kommunikációt végig a teljes adásvétel során! Tímeát mindenkinek ajánlani tudom, amennyiben értékesíteni szeretné ingatlanát! Nagyon köszönöm Neki! További sok sikert kívánok számára! Üdvözlettel: Flórika Zoltán

Flórika Zoltán

Köszönet!

Flórika Zoltán

Kedves Tímea! Nagyon köszönöm a segítséget,amit kaptam a házam eladásához. Külön köszönöm a pozitív,energikus,professzionális és pontos munkát. Hatalmas segítség volt ez nekem,mivel a munka mellett se időm,se energiám nem lett volna a vevők összeszedésére és a ház bemutatására. Valójában mindent elintézett helyettem mint ; ügyvéd,földhivatal,hitel ügyintézés,energetikus. 4 helyen volt hirdetve a ház. A többi ingatlanos fele ennyi érdeklődőt hozott maximum,nem csodálkozom,hogy Timea hozta a vevőt is végül. ezek után minden féle képpen az Vingget fogom ajánlani az ismerőseimnek,ha bármilyen ingatlan ügyletük lesz! Köszönettel ; Kassai család

Kassai Attila

Nagyon köszönjük Tímea munkáját a lakásvásárlásban! Minden zökkenőmentesen ment. Tímea az ügyfelekkel nagyon kedves és türelmes. Nekem nagyon szimpatikus volt, hogy bokros teendői mellett is mindig elérhető volt. Ha nem vette fel, mindig visszahívott. Minden kérdésre mindig szívesen válaszolt. Nagyon megbízható szakember! Mindent köszönünk, Timi!

Szegedi Mónika

Családunkban már a második ingatlan értékesítését szervezte Tímea. Közvetlen modora, szakmai felkészültsége, lankadatlan figyelme és figyelmessége megmutatkozott már az első ingatlan értékesítési folyamatában is, így nem volt kérdés, hogy vele vágunk bele a másodikba is. Tímea folyamatosan és figyelmesen intézte ügyeinket, minden gondot levett a vállunkról, rendszeresen tájékoztatott minket. Minden olyan erénnyel bír, amit elvárhattunk tőle, emellett kellemes személyisége a ráadás. Bátran, jó szívvel ajánlom bárkinek, akinek segítségre van szüksége bármiféle ingatlaügylettel kapcsolatban. Köszönjük munkáját!

Tóth Beáta

Timea kedves,türelmes,megbizható. Köszönjük a munkáját!

Istvánné Patkovics

Lakáshitel igényléssel kapcsolatban kértük Timi segítségét. Széleskörű banki kapcsolatainak köszönhetően sikerült gyorsan kedvező hitelkonstrukcióhoz jutnunk. Az ügyintézési folyamat során végig nagyon készséges és segítőkész volt. Rugalmasan rendelkezésre állt amikor csak szükséges volt. Nagyon sok terhet vett le a válunkról és Neki köszönhetően lényegesen egyszerűbben, és gyorsabban zajlott a folyamat. Csak ajánlani tudjuk!

Egeli Erik

Tímeát mindenkinek ajánlani tudom, amennyiben értékesíteni szeretné ingatlanát. A nehéz időszakben is mindig lehetett rá számítani. Rendkívül pontosan érkezett a megbeszélt időpontokra. Neki akkor is volt türelme az érdeklődökhöz, amikor nekünk már elfogyott. A leglényegesebb, ami minden dícséretnél fontosabb, hogy ingatlajainkat hamar és jó áron eladta.

Kovács Károly

Timi óriási segítségemre volt egy összetettebb hitelügyintézésben és adásvételi folyamatban. Nem csak a lakáshitel ügyintézésben nem volt tapasztalatom, de a bizonytalansági tényezőket tovább fokozta a koronavírus helyzet. Timi türelmesen állt a rendelkezésemre és megbízható, empatikus partner volt a legnehezebb helyzetekben is, arról nem beszélve, hogy a jó banki kapcsolatának is köszönhetően jutottam kedvezőbb hitelkonstrukcióhoz. Természetesen jó szívvel ajánlom bárkinek pláne azok után, hogy én is teljesen ismeretlenül és közvetlen ajánlás nélkül vágtam bele a közös munkába, amit szerencsére nem kellett megbánnom. Köszönöm szépen! :)

Tossenberger Tamás

Talán nem is tudom, hogy hol kezdjem a dicséretet! Timi azaz ember aki mindig minden körülmények között türelmes, kedves. A lehetetlent is megpróbáló tisztességes, mindig az emberre figyelő személy. Mindenkinek ajánlani tudom!.Személyében olyan EMBERRE találnak aki maximálisan mindent elkövet a tisztességes eladás érdekében. Nagyon köszönöm Neki, hogy Ő volt az ingatlanosunk. Minden körülmény között a rendelkezésemre állt. Ezzel az ingatlannal minden megtörtént, nem azért mert rossz lenne ( imádtam benne lakni) Timi mindig biztatott és megtette ami csak Neki sikerült diplomatikusan és higgadtan végezte a dolgát. Köszönöm a sikeres eladást.

Divinyi Zoltánné

Timea egy problemas idöszakban (Korona), problemas ingatlanunkat, csaladi hazunkat (Hitel, stb) gyorsan, es sikeresen jo aron eladta, ugy, hogy mi gyakorlatilag teljesen magara hagytuk, mivel külfödön elünk. Egyedül, kulccsal a birtokaban akkor ment, amikor akart, es vegül mindent elintezve, vegül csak a szerzödeskötesre kellett hazautaznunk. Hivatali ügyekben, banki ügyekben, földmeres, energiatanusitvany, mindenben otthon van, jol kiismeri magat ebben a kaotikus rendszerben. Csak is ajanlani tudjuk, illetve masik ingatlanunkat is rajta keresztül fogjuk ertekesiteni, ki massal? Nagyon köszönjük Timi!

Bagine Bugyi Timea

Mindenkinek csak ajánlani tudom Tímeát (Timit). Az ügyintézés során mindvégig rugalmas, elérhető, segítőkész, pontos, percíz és készséges volt. Mindezt nagyon köszönöm Neki! Üdvözlettel: Miskolczi László

Miskolczi László

Nagyon elégedett vagyok a Timi munkájával, türelmes, segítő, időt nem kímélve. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Gyenesné Divinyi Anikó

Nagyon kedves, segitőkész, kérdéseinkre és kéréseinkre mindíg maximálisan választ adott illetve elegett tett! Ezáltal rövid időn belül látható eredményre jutottunk. Bátran tudom ajánlani mindenkinek, maximálisan meg vagyunk elégedve!

Czang György

Tímeát csak ajánlani tudom. Mindig készséges és segítőkész volt, legyen az este vagy hétvége. Végtelen türelemmel és kedvességgel állt minden felmerülő problémához. Ha ingatlan fogok vásárolni, biztosan Őt fogom újra megkeresni, mert megbízható, gyors, rugalmas, emberséges. Aki egyszer megismeri nem is szeretne más ingatlanossal dolgozni, mert olyan magasra teszi a mércét. Munkájához és emberségéhez további sok sikert kívánok, maradjon meg ilyennek amilyennek megismertük. Szeretettel: Koncz Szilvia

Koncz Szilvia

Timi, János és Balázs munkájával maximálisan elégedett vagyok. Számomra fontos volt, hogy gyorsan, proaktívan kezeljék az ingatlanvásárlásomat, és ez teljes mértékben így történt. Kérdés esetén azonnal rendelkezésre álltak megoldáscentrikusan. Ilyen csapattal jó együtt dolgozni.

Gräfl Mónika

Nagyon meg vagyunk Tímeával elégedve, nagyon gyors, kedves és segítőkész Hölgyet ismertünk meg!!! Köszönjük a segítségét.

Debreczeni Gábor István

Tímea gyorsan válaszolt a levelekre és segítőkésznek mutatkozott.

Márti

Baginne Tonga Timea szemelyeben egy olyan embert ismertunk meg aki munkajaban a legkimagaslobb .Tudasaval ,hozzaertesevel segitett a lakasvasarlasi hitel lebonyolitasaban.Vegezte mindezt hatartalan turelemmel,teljes odaadassal es vegtelen kedvesseggel.Szemelyisege pozitiv energiajaval mar az elso talalkozasunk alkalmaval elnyerte bizalmunkat.Ezuton szeretnenk megkoszonni az O legkivalobb szakertelmet es segitseget.Tovabbi sikereket kivanunk szamara. Valamint kitartast ,erot egeszseget.K.ne Marika es ferje

Komlosi Janosne

Szívből ajánlom Baginné Tonga Tímeát, nagyon rugasmas és segítőkész. Akár eladás, akár hitel ügyi tézés biztos, hogy tud segíteni.

Milkovics- Nagy Nikolett

Csak ajánlani tudom mindenkinek aki venni vagy eladni szeretne. Felkészült, megbízható, türelmes,kedves ingatlanközvetítő. Minden eladással és vásárlással kapcsolatos jogszabállyal naprakész. Köszönjük!

Pálmai Mariann

Tímea személyében egy nagyon kedves, segitőkész, rugalmas Ügyintézőt ismertem meg. Minden rendben zajlott le. Ezúton is köszönöm. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Széll Tamás

Kétgenerációs házunk eladásához családi ajánlásra kerestem meg Baginné Tonga Tímeát. Mivel kétgenerációs ingatlant ritkábban keresnek, már az első találkozáskor felkészített, hogy lehetséges, hogy hosszabb ideig fog tartani a folyamat- végül egy éven belül sikerült nyélbe ütni az üzletet. Ez idő alatt folyamatosan, nem múló lendülettel tartotta velünk a kapcsolatot, rendszeresen tájékoztatott az érdeklődésekről, számtalan alkalommal (sokszor szombaton, vasárnap vagy kora reggel, esti időpontban- persze velünk egyeztetve) érkezett az érdeklődőkkel a házat bemutatni, időt és fáradságot nem kímélve. Az érdeklődők és a köztünk való kommunikációt profin koordinálta. Timi pont úgy dolgozik, ahogy egy hétköznapi megbízó reméli: szakmailag felkészült, naprakész, elhivatott de mégsem erőszakos, pontos, rugalmas és korrekt. Jártas és frissek az információi mind az ingatlanjoggal, mind hitelekkel kapcsolatban, emberileg pedig türelmes, empatikus, kedves, vidám, őszinte és tisztességes. Ezúton is szeretném megköszönni kitartó munkáját! Mindenkinek őszintén ajánlom, akár eladni, akár vásárolni szeretne!

Jakab Sándor

Tímea tökéletes munkát végez, csillagos 5-ös jár neki, minden ingatlanosnak ilyennek kellene lennie. Kedves, aranyos, segítőkész és mindenben naprakész volt. Örülök, hogy rátaláltunk és megismerhettem.

Csák Jánosné (Paula)

Először is nagyon szépen köszönjük Timi munkáját, hozzáállását, segítségét! Az ingatlan értékesítése során mindig mosolygós, kedves volt, legyen szó hétvégi vagy késő délutáni időpontokról. Felkészültsége és az ingatlan eladással kapcsolatos tudása - gondolok itt még a hitelezési lehetőségekre is - maximális volt. Tiszta szívvel ajánlom bárkinek!

Zsiros Kálmán

Maximálisan elégedettek vagyunk, Tímea profizmusa mellett egy végtelenül türelmes és rugalmas ingatlanközvetítő, mindenben 100%-osan a segítségünkre volt! Szívből ajánljuk mindenkinek!

Kulcsár János Imréné

Maximalisan elegedett voltam a kozvetitessel. Timea nemcsak szakmailag vegzett kivalo munkat, hanem nagy empatiaval , szemelyreszabottan segitette a vevo es az elado kozotti kommunikaciot vegig a teljes adasvetel soran. Koszonom. Csak ajanlani tudom mindenkinek.

Tihanyi Eva

Ezúton is megköszönöm a segítségét ! Tímea mindig nagyon segítőkész volt, legyen akár hétvégi időpontról is szó. Megbízást követően maximális gyorsasággal és a piaci viszonyoknál kedvezőbb áron értékesítette az eladásra szánt pomázi ingatlanomat rövid időn belül. Rugalmas,megbízható és felkészült. Teljeskörű ügyintézés számíthatunk rá. Feltétel nélkül ajánlom mindenkinek. További sok sikert kedves Tímea !

Hegedűs Ferencné

Maximálisan elégett vagyok az ingatlan eladása során nyújtott közreműködésével A lakásomat több hónapja sikertelenül hirdettem, ajánlás útján kerültem Timihez, és egyáltalán nem csalódtam. Profizmusával, empatikus és legfőképpen végletekig türelmes hozzáállásával rekord gyorsasággal sikerült eladnia a lakásomat. Különösen tetszett, hogy nem volt erőszakos, javasolt, -véleményt mondott, melyből mindig a legjobb döntést tudtam meghozni. Sok elfoglaltsága ellenére mindig igyekezett a lehető leggyorsabban tájékoztatni mindenről, akkor is ha 10-szer aggódva hívtam fel valamiért. Hálásan köszönöm a munkáját, azt gondolom ilyen egy jó ingatlan értékesítő mint Ő. Bátran ajánlom mindenkinek a vele való együttműködést ingatlan eladás vagy vétel ügyében! További sok sikert kívánok! Üdvözlettel: Pásztor Krisztina

Pásztor Krisztina

Baginné Tonga Timeát csak ajánlani tudom. Ismeretségünk alig két hete egy véletlen találkozáson történt. Egy más irányú beszélgetés során derült ki, hogy ingatlan eladással is foglalkozik. Időt és fáradságot nem kímélve egy késő vasárnapi délután látogatott el hozzánk és sok jó tanáccsal ellátva szerződést kötöttünk. Pontos, barátságos, jó ember ismerő, jó kapcsolatteremtő, és korrekt. Ennek köszönhetően nagyon rövid időn belül értékesítette a rá bízott ingatlant. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönjük a munkáját!

Simon István

Gyors, pontos és nem utolsó sorban udvarias, kedves ügyintézővel volt dolgunk. Szakmailag és emberileg is nagyon sokat segített. Jó szívvel ajánlom.

Gyenesné Divinyi Anikó

Szép jó napot kedves Érdeklődő! Baginné Tonga Tímeát 2 évvel ezelőtt ismertem meg, amikor német tanfolyamra jártam hozzá. Órái érdekesek, és hasznosak voltak, így rövid idő alatt sokat fejlődött német nyelvtudásom. Részben neki is köszönhetem jelenlegi munkahelyem itt Svájcban egy ismert optikai üzletben. Mivel külföldön élek, úgy döntöttem, hogy eladom a szentendrei szigeten lévő félkész házamat. Amikor megtudtam hogy Tímea ingatlan eladással is foglalkozik, egyértelmű volt számomra, hogy őt bízzam meg az ingatlanom hirdetésével, értékesítésével. Pár hónapon belül akadt is egy-két érdeklődő, és tényleges vevő. Az eladás lebonyolításában Tímea naprakészen, készségesen segített. Minden hivatalosan, tisztán és viszonylag gyorsan lezajlott. Örülök hogy Baginné Tonga Tímeát választottam a házam értékesítésére. Őszintén, tiszta szívvel tudom őt ajánlani.

Piller Timea

Kedves Leendő Vevők, Eladók! Sikeresen lezajlott házvásárlás után, tiszta szívből tudom Baginné Tonga Tímeát ajánlani. Telefonon történt érdeklődésemre is már nagyon készségesen reagált. Személyes találkozásunkkor, mikor az ingatlan megtekintése történt, felkészülten tudott kérdéseimre válaszolni. Gyors, korrekt, rugalmas. Segítőkészsége maximális volt. Bízom benne, hogy Önöknek is fog tudni segíteni!

Fóti Mária