Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
  • Ingatlanértékesítő
  • Zalaegerszeg
+36 (70) 420 6829
Tisztelt Érdeklődő!

Bakonyi Regina vagyok a Városi Ingatlaniroda munkatársa. Fő területem Zalaegerszeg és környéke.

Egy ingatlan vásárlása illetve eladása nagy felelősség. Lehet egy új élet kezdete, egy régi lezárása vagy akár egy jó befektetés lehetősége is.
VING országos hálózat tagjaként, közreműködésemmel, megtaláljuk álmai ingatlanát a megfelelő áron, az ezzel járó feladatok terheit pedig leveszem a válláról. Ha megválna ingatlanától, abban is biztos lehet, hogy a lehető legjobb áron fogjuk értékesíteni.

Az Ön döntése, hogy bizalmat szavazzon nekem és ezt a bizalmat lelkiismeretes, precíz munkával hálálom meg Önnek.

Bizalom+Együttműködés=Siker

Köszönöm figyelmét!
Hívjon bizalommal!

Ingatlanok

Lidó Strand szomszédságában lakni jó!!!

Vonyarcvashegy
Eladó családi ház, 130 m2
138 000 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Lakóövezeti telek Vonyarcvashegy fő utcáján!

Vonyarcvashegy, Fő utca
Eladó telek
38 000 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Bozsoki hegyen jó állapotú pince!

Zalaegerszeg Bozsok
Eladó zárt kert, 17 m2
2 800 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Lakás! Jó állapot, alacsony rezsi 2 liftes társash...

Zalaegerszeg Ola
Eladó panel lakás, 48 m2
26 900 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Kehidakustányi belterületi építési telek!

Kehidakustány
Eladó telek
6 850 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

"Retro" nyaraló Vonyarcvashegyen!

Vonyarcvashegy
Eladó nyaraló, 85 m2
74 900 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Zártkert természetre néző panorámával.

Zalaegerszeg Ebergény
Eladó zárt kert, 56 m2
14 900 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Álomház Hévíz közlében, akár medencével!

Cserszegtomaj
Eladó családi ház, 169 m2
186 000 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Lakóingatlanná alakítható vendéglő eladó!

Zalaerdőd
Eladó vendéglátó, 100 m2
5 990 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Lakható zárt kert Gógánhegyen!

Zalaegerszeg Gógánhegy
Eladó zárt kert, 63 m2
15 900 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Kehidakustány határában természetközeli zártkert!

Kehidakustány
Eladó zárt kert
4 490 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Csodás panoráma a zalai dombság ölelésében!

Nagykapornak
Eladó zárt kert, 35 m2
6 250 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Vállalkozás, Otthon vagy Mindkettő? Ön dönt!

Zalaegerszeg Csács
Eladó családi ház, 90 m2
33 900 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Nyaraló az ország legtisztább tavának partján!

Gyékényes
Eladó nyaraló, 33 m2
39 900 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Építési telek Felső-Gyenesdiáson!

Gyenesdiás
Eladó telek
22 900 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Telek + Kivitelezés Gyenesdiáson!

Gyenesdiás
Eladó telek
44 900 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Zártkerti terület Lakhegy határában!

Lakhegy
Eladó zárt kert
3 200 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Erzsébethegyi szántó várja új gazdáját!

Zalaegerszeg Erzsébethegy
Eladó zárt kert
1 500 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Kehida Hotel szomszédságában belterület eladó!

Kehidakustány
Eladó telek
7 990 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Deák Kúria szomszédja szeretne lenni?

Kehidakustány
Eladó föld
7 990 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Kehidakustány szívében belterület eladó!

Kehidakustány
Eladó telek
5 500 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Zala-völgye téréségében mezőgazdasági ingatlan ela...

Kehidakustány, Csendes utca
Eladó mezőgazdasági
6 500 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Egy összetett ingatlanügyletet kellett lebonyolítanunk, ami rengeteg tulajdonost érintett, de ő minden lépésnél maximalistán segítőkész volt. Soha nem éreztem, hogy egyedül lennék a problémákkal, mert mindig rendelkezésre állt, akár hétvégén is. Gyakorlatilag minden iratot Ő szerzett be, ami nem volt kis feladat. Ha valaki olyan közvetítőt keres, aki mellett biztonságban érzi magát és aki tényleg az ügyfelet - legyen eladó és vevő is - helyezi előtérbe, akkor őt bátran ajánlom.

Gálus Gábor

Köszönöm szépen Reginának, nagyon udvarias, munkájára igényes, sok bemutatás után sikerült megvalósítási az eladást, csak jó véleményem van!

Somogyi jozsefne

Legjobb ingatlanos akivel dolgoztam. Excellent

Paul Bashir

Regina vér profi! (Mondom ezt úgy, hogy az ingatlanszakmában nekem is van némi jártasságom, jelen esetben családi házunk értékesítésével bíztuk meg.). Mind szakmailag, mind emberileg topon van, maximálisan felkészült, segítőkész és elérhető, bármilyen kérdés, kérés adódik az ügylet folyamán. Jó szívvel ajánlom.

Kocsis Anikó

Kedves Regina ! Bevallom kicsit tartottam tőle, hogy miként sikerül ingatlanomat értékesíteni, de mire feleszméltem már le volt foglalva, napokon belül értékesítve. Hozzáállásod, szakértelmed minden várakozásomat felülmúlta. A szerződés aláírásán kívül az egész eladással semmi dolgom nem volt, mindent elintéztél, minden terhet levettél a vállamról. Nem találom a szavakat, csak annyit írnék: Köszönöm a legjobbnak. Csak igy tovább. Nagyon szép jövő elé nézel ebben a szakmában. Üdvözlettel: Németh Imre

Németh Imre

Kedves Regina! Nagyon szépen köszönjük a munkád !!! Volt egy elképzelésünk az árról és te megvalósítottad. Kedves közvetlen ,segítőkész voltál ,mindig figyelembe vetted a kérésünk. Nem tudok mást mondani csak ajálni tudlak mindenkinek mert inkább volt baráti a hangnem köztünk mint üzleti ez pedig a személyiségedből fakad ,érted is a dolgod keresed a megoldádokat korrekt ,megbízható vagy. Sok sikert és szerencsét kívánok a továbbiakban is a munkádhoz !!! Üdv.:Rita

Rita Vigh

Drága Regina! Igaz, hogy személyesen mi nem találkoztunk, de itt is szeretném Neked megköszönni a kedvesseged, segítőkészégedet, gyorsaságod. Ha valakinek kedves, gyors, precíz, mindenben segítő ingatlanokra lenne szüksége csak Őt tudom ajánlani. Első perctől kezdve a beszélgetéseinket nem úgy éreztem, mint eladó- ingatlanos "kapcsolat" lenne. A lehető legjobb szívvel ajánlom Őt! 10 nap alatt sikeres eladás, ami nélküle nem ment volna. Regina, köszönünk mindent!

Bàder Gergelyné

Kedves Regina, nagyon szépen megszertném köszöni a profi munkáját és hogy enyire segitökész volt mindenben. Szeretném megköszönni az Ön közvetítői munkáját, gyors és precíz intézkedését! Öröm volt látni, hogy milyen rugalmasan intézi az ingatlan közvetítését és minden feltett kérdésre azonnal választ kaptam! Felkészültsége, tapasztalata és kedves személyisége példaértékű és bárki számára jó szívvel tudom ajánlani Önt!  Csak jót tudok mondani és írni Reginárol, mindenkinek ajánlom! Felkészült, talpraesett, megbízható, kedves és nagyon szimpatikus az első perctöl! További szakmai sikereket kívánok Önnek. Üdvözlettel Ambrus Norbert

Ambrus Norbert

Kedves Regina! Szeretnénk megköszönni a gyors precíz segítőkész intézkedést amit az ingatlan eladásába fektettél. Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy kevesebb mint egy hét alatt sikerül ezt megvalósítani. Felkészültséged és kedves személyiséged példaértékű, bárki számára jó szívvel tudunk ajánlani. További sikereket kívánunk!

Edit Pálfi

Kedves Regina! Sok hasznos tanácsot és segítséget kaptam Öntől az ingatlan értékesítéssel kapcsolatban.Tájékozott volt minden kérdésre azonnal reagált.Közvetlen személyiségével hamar jó viszony alakult ki közöttünk.További sikeres munkát kívánok Önnek! üdvözlettel: Pavelka Éva

Pavelka Éva

Köszönetet mondok az iroda munkatársának, Bakonyi Reginának. Szakmai tudása, segítőkészsége, udvariassága akár az eladóval, akár a vevővel szemben korrekt, tisztességes és becsületes. Csak ajánlani tudom mindnekinek! Köszönettel: Bicsákné Gyuk Erika

Bicsákné Gyuk Erika

Kedves Regina ! Szeretném megköszönni az Ön közvetítői munkáját, gyors és precíz intézkedését! Öröm volt látni, hogy milyen rugalmasan intézi az ingatlan közvetítését és minden feltett kérdésre azonnal választ kapott mindkét fél. Felkészültsége, tapasztalata és kedves személyisége példaértékű és bárki számára jó szívvel tudom ajánlani Önt! További sikeres munkát kívánok !

Gné Kati

Kedves Bakonyi Regina, Ezúton küldöm jószívvel ajánlásomat a leendő Ügyfelei részére is. Ami a legjobban megtetszett Regina személyében az az volt, hogy jó emberismerő révén odafigyelt, tudta az érdeklődésemet, igényemet és ezáltal elsőre megtalálta azt az ingatlant, amit szívembe is zártam. Hatalmas precizítással dolgozik, látszik, hogy szereti, amit csinál. Nem sajnálja az időt és energiát annak érdekében, hogy megtalálja a megfelelőt. Szakmai tudása is tükröződik munkájában. Merő szívvel ajánlom még azoknak is, akik azt sem tudják mit keresnek valójában. Tisztelettel: Salamon Henriett

SALAMON HENRIETT

Tisztelt Bakonyi Regina! Ezúton szeretném megköszönni azt a segítőkész munkát amit ingatlanom eladásába fektetett. Nem Önön múlt, hogy végül nem az Ön közvetítésével sikerült értékesíteni. Úgy gondolom, hogy mindvégig számíthattam Önre. Kedves, megbízható, a munkáját lelkiismeretesen végzi. További szakmai sikereket kívánok Önnek.

Zabb Nándor

Eladó ingatlanomra nagyon ügyesen talált vevőt, az eladási árat nagyfokú kompromisszumkészséggel kalkulálta. Megbizonyosodhattam szakmai felkészültségéről, emberségéről, jó megoldóképességéről. Jó szívvel tudom ajánlani másoknak is.

Máté Istvánné

Mint vevők ismerkedtünk meg Reginával, aki a megvásárolni kívánt ingatlan bemutatásánál a hátráltató tényezőket is közölte. A kiválasztás és a megvétel között bármilyen kérdéssel tudtunk hozzá fordulni, legjobb tudása szerint válaszolt rá, ha viszont nem tudta, akkor utánajárt. A vásárlás időpontjáig bármilyen új információ merült fel azonnal a tudomásunkra hozta. Folyamatosan tartotta velünk a kapcsolatot, de nem tolakodóan. Kedves és segítőkész és szimpatikus. Csak ajánlani tudom.

Hegedüs Árpád

Regina nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Tájékozott és naprakész minden tekintetben. Csak ajánlani tudom mindenkinek!! :)

Szolnoki Adrienn

Regináról csak pozitívan tudok nyilatkozni. Segítőkész, átad minden információt, kedves, folyamatosan tartja az ügyféllel a kapcsolatot. Én csak ajánlani tudom mindenkinek!

Temesi Éva

Regináról csak jót tudok mondani/írni, mindenkinek ajánlom. Felkészült, talpraesett, megbízható, kedves, az 1. perctől nagyon szimpatikus. A jövőben is hozzá fordulunk, ha ingatlan adás-vétel kerül szóba.

Szommer Aliz

Eladni-vásárolni szeretnél? Csakis Reginát tudom ajánlani! :) Ő nagyon segítőkész, udvarias, megfontolt, megbízható, türelmes, felkészült ingatlanos értékesítő . Odafigyel mind a hirdető mind az érdeklődő igényeire.

Kupó András

Kedves Regina ! Köszönöm az ingatlanom eladásában történt gyors és eredményes közreműködését. A segítőkész és rugalmas hozzá állásával és munkájával maximálisan elégedett voltam. Ajánlom mindenkinek aki ingatlan adás-vételen gondolkodik.

Dr. Jánoki Ildikó

Regina személyében nagyon segítőkész, udvarias, megfontolt, megbízható, türelmes, felkészült embert ismertem meg. Odafigyel mind a hirdető mind az érdeklődő igényeire, többször hosszú beszélgetéseket folytattunk, hogy megtaláljuk az ideális bérlő jelöltet. Nekem nagyon szimpatikus volt, hogy a végső döntést rám hagyta és nem volt rámenős. Bátran ajánlom bárkinek, aki ingatlan eladás, vétel, vagy bérbeadás előtt áll.

Jobbágy Zita

Tisztelt Bakonyi Regina! Ezúton szeretném megköszönni a segítőkész munkáját az ingatlanom eladásában.Továbbá szeretném kérni még a segítségét egy kisebb hegyi ingatlan vételében is. Úgy érzem,hogy eddig is bármikor számíthattam Önre. Kedves, becsületes, lelkiismeretesen végzi munkáját. További sok sikert kívánok.

Binder Lajosné

Bakonyi Regina nagyon kedves, aranyos jól felkészült! Hétvégén is sokat segített, illetve nagyon gyorsan lebeszélte, és elintézte a vásárolni kívánt ingatlannal a teendőket! Mindenkinek ajánlani tudom, keressék bizalommal! Továbbiakban is sok sikert kívánok neki!

Csernovicz László

Tisztelt Bakonyi Regina! Ezúttal szeretnénk megköszönni, hogy nagyon készségesen próbált segíteni az értékesítésben. A korrekt tájékoztatásának köszönhetően tisztában voltunk a lehetőségeinkkel. Meg voltunk elégedve a munkájával. Jövőben is számítunk a segítségére, amennyiben eladási vagy vételi szándékunk lesz. Kívánunk a továbbiakban sok munkasikert!

Fücsök Imre

Bakonyi Regina személyében egy lelkiismeretes, kedves, segítőkész, megbízható hölgyet ismertünk meg. Bármikor szívesen ajánlom bárkinek.

Horváthné Bécs Hajnalka

Egy felkészült,jó szakmai tudású őszinte Hölgyet ismertem meg benne! CSAK ILYEN KÖZVETÍTŐT KÍVÁNOK MINDENKINEK! Türelmesen őszintén beszélt az ingatlanról minden megtekintés alkalmával!!!Nem miatta állítottam le a hirdetést! Vele lehetett dolgozni!!! Nagyon köszönöm a munkáját! Tiszta szívvel ajánlom ŐT mindenkinek!

Ruzsics Alladar

+ Őszintén, először elfogult voltam minden ingatlanossal szemben. Gondoltam az internet világa által egyedül is el tudom adni a házunkat.. Reginával való találkozás után megváltozott a véleményem, hiszen amíg csak én hirdettem, rengeteg időrabló-időmilliómos unatkozó emberrel volt alkalmam megtekintés címén találkozni. Regina elsőre a nagybetűs Vevővel érkezett! Bátran ajánlom Őt mindenkinek, aki gyorsan és profin szeretne akár eladni, akár vásárolni egy új otthont! Érdemes ezt a komoly lépést szakemberre bízni, hiszem nem mindennap ad el/vesz meg házat/lakást az ember! +

Németh-Szabó Veronika

Bakonyi Regina ingatlanos kedves, segítőkész, barátságos, végig mellettem volt tanácsokkal ellátott. Gyorsan talált vevőt az ingatlanomra. Bátran ajánlom mindenkinek.

Novák Gyuláné

Köszönöm szépen a gyors hozzá értő ügyintézést a volt ingatlanom eladásában és az új házikóm vételét. Örülök, hogy úgy döntöttem, hogy Bakonyi Reginát választom. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm szépen még egyszer.

Persné Farkas Tünde

Köszönöm a gyors ügyintézést és a kitartó munkát Bakonyi Reginának! Kevesebb,mint egy hét alatt az első egyeztetéstől számítva potenciális vevőt talált az immáron volt ingatlanomra! Gratulálok még egyszer,és egyben nagyon szépen köszönöm, Bátran ajánlom! További sikereket kívánok! Üdv.

Simon István