Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

+36 (70) 420 6829

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Tisztelt Érdeklődő!

Bakonyi Regina vagyok a Városi Ingatlaniroda munkatársa.
Zalaegerszegen élek szeretett családommal.

Úgy gondolom, hogy egy ingatlan vásárlása illetve eladása nagy felelősség, mivel az lehet egy új élet kezdete, egy régi lezárása vagy akár egy jó befektetés lehetősége is.
Egy profi csapat tagjaként, abban tudok Önnek segíteni, hogy megtalálja álmai ingatlanát a megfelelő áron és az ezzel járó feladatok terheit levegyem a válláról. Ha pedig megválna ingatlanától, abban biztos lehet, hogy a lehető legjobb áron fogjuk értékesíteni.
Csak az a dolga, hogy bizalmat szavazzon nekem és ezt a bizalmat lelkiismeretes, precíz munkával hálálom meg Önnek.

Bizalom+Együttműködés=Siker

"A siker nem hangos szavakból, hanem csendes szorgalomból virágzik."

Köszönöm figyelmét!
Hívjon bátran!

Ingatlanok

Friss ingatlan

Természethez közel, Göcsej szívében élni? Itt a le...

Németfalu
Eladó családi ház, 68 m2
4 000 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Friss ingatlan

Földszinti tégla lakás Landorhegyen!

Zalaegerszeg Landorhegy
Eladó tégla lakás, 56 m2
16 500 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Becsvölgye csendes utcájában a nagy lehetőség!

Becsvölgye
Eladó családi ház, 120 m2
6 990 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Belvárosban bérelne lakást? Itt van, amit keresett...

Zalaegerszeg Belváros
Kiadó tégla lakás, 60 m2
115 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Álmai háza a Teskándi "rózsadombon"!

Teskánd
Eladó ikerház, 146 m2
30 990 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Megkímélt állapotú, tégla lakás a Landorhegyi úton...

Zalaegerszeg Landorhegy
Eladó tégla lakás, 49 m2
16 490 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Jó állapotú családi ház, Milejszegen várja új gazd...

Milejszeg
Eladó családi ház, 85 m2
10 500 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Zalaegerszegi Sorház garázzsal, amelybe csak költö...

Zalaegerszeg Andráshida
Eladó sorház, 97 m2
24 900 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Építkezésre előkészített telek eladó!

Zalaegerszeg Jánkahegy
Eladó telek
5 900 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Zala megyei ipari ingatalan tele lehetőséggel!

Söjtör
Eladó ipari, 657 m2
45 000 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Egy ház, amiből bármit kihozhat!

Zalaegerszeg Páterdomb
Eladó családi ház, 214 m2
31 500 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Befektetők figyelem! Lehetőségekkel teli ikerház e...

Kehidakustány
Eladó ikerház, 300 m2
44 900 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Zala-völgye téréségében mezőgazdasági ingatlan ela...

Kehidakustány, Csendes utca
Eladó mezőgazdasági
4 500 000 Ft
Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Regina nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. Tájékozott és naprakész minden tekintetben. Csak ajánlani tudom mindenkinek!! :)

Szolnoki Adrienn

Regináról csak pozitívan tudok nyilatkozni. Segítőkész, átad minden információt, kedves, folyamatosan tartja az ügyféllel a kapcsolatot. Én csak ajánlani tudom mindenkinek!

Temesi Éva

Regináról csak jót tudok mondani/írni, mindenkinek ajánlom. Felkészült, talpraesett, megbízható, kedves, az 1. perctől nagyon szimpatikus. A jövőben is hozzá fordulunk, ha ingatlan adás-vétel kerül szóba.

Szommer Aliz

Eladni-vásárolni szeretnél? Csakis Reginát tudom ajánlani! :) Ő nagyon segítőkész, udvarias, megfontolt, megbízható, türelmes, felkészült ingatlanos értékesítő . Odafigyel mind a hirdető mind az érdeklődő igényeire.

Kupó András

Kedves Regina ! Köszönöm az ingatlanom eladásában történt gyors és eredményes közreműködését. A segítőkész és rugalmas hozzá állásával és munkájával maximálisan elégedett voltam. Ajánlom mindenkinek aki ingatlan adás-vételen gondolkodik.

Dr. Jánoki Ildikó

Regina személyében nagyon segítőkész, udvarias, megfontolt, megbízható, türelmes, felkészült embert ismertem meg. Odafigyel mind a hirdető mind az érdeklődő igényeire, többször hosszú beszélgetéseket folytattunk, hogy megtaláljuk az ideális bérlő jelöltet. Nekem nagyon szimpatikus volt, hogy a végső döntést rám hagyta és nem volt rámenős. Bátran ajánlom bárkinek, aki ingatlan eladás, vétel, vagy bérbeadás előtt áll.

Jobbágy Zita

Tisztelt Bakonyi Regina! Ezúton szeretném megköszönni a segítőkész munkáját az ingatlanom eladásában.Továbbá szeretném kérni még a segítségét egy kisebb hegyi ingatlan vételében is. Úgy érzem,hogy eddig is bármikor számíthattam Önre. Kedves, becsületes, lelkiismeretesen végzi munkáját. További sok sikert kívánok.

Binder Lajosné

Bakonyi Regina nagyon kedves, aranyos jól felkészült! Hétvégén is sokat segített, illetve nagyon gyorsan lebeszélte, és elintézte a vásárolni kívánt ingatlannal a teendőket! Mindenkinek ajánlani tudom, keressék bizalommal! Továbbiakban is sok sikert kívánok neki!

Csernovicz László

Tisztelt Bakonyi Regina! Ezúttal szeretnénk megköszönni, hogy nagyon készségesen próbált segíteni az értékesítésben. A korrekt tájékoztatásának köszönhetően tisztában voltunk a lehetőségeinkkel. Meg voltunk elégedve a munkájával. Jövőben is számítunk a segítségére, amennyiben eladási vagy vételi szándékunk lesz. Kívánunk a továbbiakban sok munkasikert!

Fücsök Imre

Bakonyi Regina személyében egy lelkiismeretes, kedves, segítőkész, megbízható hölgyet ismertünk meg. Bármikor szívesen ajánlom bárkinek.

Horváthné Bécs Hajnalka

Egy felkészült,jó szakmai tudású őszinte Hölgyet ismertem meg benne! CSAK ILYEN KÖZVETÍTŐT KÍVÁNOK MINDENKINEK! Türelmesen őszintén beszélt az ingatlanról minden megtekintés alkalmával!!!Nem miatta állítottam le a hirdetést! Vele lehetett dolgozni!!! Nagyon köszönöm a munkáját! Tiszta szívvel ajánlom ŐT mindenkinek!

Ruzsics Alladar

+ Őszintén, először elfogult voltam minden ingatlanossal szemben. Gondoltam az internet világa által egyedül is el tudom adni a házunkat.. Reginával való találkozás után megváltozott a véleményem, hiszen amíg csak én hirdettem, rengeteg időrabló-időmilliómos unatkozó emberrel volt alkalmam megtekintés címén találkozni. Regina elsőre a nagybetűs Vevővel érkezett! Bátran ajánlom Őt mindenkinek, aki gyorsan és profin szeretne akár eladni, akár vásárolni egy új otthont! Érdemes ezt a komoly lépést szakemberre bízni, hiszem nem mindennap ad el/vesz meg házat/lakást az ember! +

Németh-Szabó Veronika

Bakonyi Regina ingatlanos kedves, segítőkész, barátságos, végig mellettem volt tanácsokkal ellátott. Gyorsan talált vevőt az ingatlanomra. Bátran ajánlom mindenkinek.

Novák Gyuláné

Köszönöm szépen a gyors hozzá értő ügyintézést a volt ingatlanom eladásában és az új házikóm vételét. Örülök, hogy úgy döntöttem, hogy Bakonyi Reginát választom. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm szépen még egyszer.

Persné Farkas Tünde

Köszönöm a gyors ügyintézést és a kitartó munkát Bakonyi Reginának! Kevesebb,mint egy hét alatt az első egyeztetéstől számítva potenciális vevőt talált az immáron volt ingatlanomra! Gratulálok még egyszer,és egyben nagyon szépen köszönöm, Bátran ajánlom! További sikereket kívánok! Üdv.

Simon István