Bariskáné Nemes Erzsébet

Bariskáné Nemes Erzsébet

  • Prémium ingatlanértékesítő
  • Győr
+36 (70) 635 8661
Üzenet küldése
Elismerések:

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Kedves Érdeklődő!

Köszönöm, hogy benézett hozzám!

Ha már az ingatlanok foglalkoztatják feltételezem, hogy a közeljövőben komoly tervei vannak. Akár ingatlan befektetésen gondolkodik vagy épp a legmegfelelőbb otthont keresi a családja számára a tervek megvalósításához több tényező összehangolása után is mindig döntenünk kell.
Hogy ezt a döntést mi alapján hozzuk meg, na az a nem mindegy!
Ebben a fontos döntésben szeretnék Önnek segítségére lenni sok éves szakmai és kommunikációs tapasztalatommal.
Mindez mellett leveszem válláról az összes ügyintézés terhét, az első igényfelméréstől a hitel, energetikai tanúsítvány, szerződéskötésen át a birtokba vételig.

Tehát, akár saját vagy cége részre, akár ingatlan bérbeadás vagy bérbevételről legyen szó, de ha ha épp a legmegfelelőbb családi fészek megtalálása a cél akkor is minden szakmai tapasztalatommal, őszinte segítségemmel állok szíves rendelkezésére.

Hívjon bizalommal!

Ingatlanok

ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ, KÜLÖNÁLLÓ IKERHÁZ GYŐRZÁMOLYON!

Győrzámoly
Eladó családi ház, 95 m2
67 500 000 Ft
Bariskáné Nemes Erzsébet

Bariskáné Nemes Erzsébet

KIADÓ BELVÁROSI 100 m2 ÜZLETHELYISÉG

Győr Belváros
Kiadó üzlethelyiség, 100 m2
220 000 Ft
Bariskáné Nemes Erzsébet

Bariskáné Nemes Erzsébet

Eladó egy természetközeli, takaros házikó!

Győr Bácsa
Eladó házrész, 45 m2
33 500 000 Ft
Bariskáné Nemes Erzsébet

Bariskáné Nemes Erzsébet

Eladó építési telek Bőnyön!

Bőny
Eladó telek
15 500 000 Ft
Bariskáné Nemes Erzsébet

Bariskáné Nemes Erzsébet

ELADÓ IPARI TERÜLET, KIVÁLÓ LEHETŐSÉG!

Győr Ipari Park
Eladó ipari, 32179 m2
315 000 000 Ft
Bariskáné Nemes Erzsébet

Bariskáné Nemes Erzsébet

ELADÓ CSALÁDI HÁZ GYŐR ÚJVÁROSBAN, AKÁR ÖSSZEKÖLTÖ...

Győr Újváros
Eladó családi ház, 167 m2
47 900 000 Ft
Bariskáné Nemes Erzsébet

Bariskáné Nemes Erzsébet

ÚJÍTSA FEL VAGY ÁLMODJA ÚJRA!

Győr Kisbácsa
Eladó családi ház, 70 m2
47 500 000 Ft
Bariskáné Nemes Erzsébet

Bariskáné Nemes Erzsébet

ÁLMODJA MEG IDE OTTHONÁT!

Győr Kisbácsa
Eladó telek
47 500 000 Ft
Bariskáné Nemes Erzsébet

Bariskáné Nemes Erzsébet

EZ EGY KIVÁLÓ IPARI BEFEKTETÉS!

Győr Ipari Park
Eladó telek
270 000 000 Ft
Bariskáné Nemes Erzsébet

Bariskáné Nemes Erzsébet

ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ, KÜLÖNÁLLÓ IKERHÁZ KORONCÓN!

Koroncó
Eladó ikerház, 90 m2
39 900 000 Ft
Bariskáné Nemes Erzsébet

Bariskáné Nemes Erzsébet

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Böbét két éve ismertem meg, amikor egy ingatlan vásároltam tőle. Már többször dolgoztam vele, egy segítőkész, kedves, szorgalmas embert ismertem meg, akit szívesen ajánlok mindenkinek, aki ingatlant szeretne vásárolni, eladni.

Nagy Judit

Hálás vagyok a sorsnak, hogy terveimmel ellentétben egy ingatlanértékesítőt méghozzá Böbét az utamba sodort! Személyében egy nagyon közvetlen, megbízható, mindenre is odafigyelő, szakmájában profin helytálló figyelmes embert ismertem meg! Ha a jövőben szükségem lesz akár eladásnál akár vételnél segítségre biztos hogy őt fogom keresni! Köszönöm Böbe

Szekeres Alice

Böbe kiváló szakmai felkészültsége és naprakész ismeretei mellett kedvessége és empatikus képessége óriási segítséget nyújtanak az ingatlanügyletek során. Érdemes hozzá fordulni akár vásárlásról, akár bérlésről legyen szó.

Loretta

Nagyon kedves és gyors ügyintézéssel segített mindenben, bármilyen kérdésem volt mindig gyorsan és professzionálisan válaszolt. Csak ajánlani tudom bárkinek aki ingatlan vásárlában gondolkodik.

Nagy Fehér István

Életem első saját otthonát Böbe segítségével sikerült megvennem, nagyon segítőkész, megbízható, elérhető volt végig és minden lépés lebonyolításában nagyon sokat segített, végig kísért a teljes folyamaton, mindent átbeszélünk, hasznos tanácsokat adott, így nem is volt olyan ijesztő egy ekkora lépést megtenni. Szívből ajánlom mindenkinek!

Bárdos Regina

Böbe nagyon kedves és segítőkész, köszönjük szépen neki hogy megtalálhattuk álmaink házát❤️ Köszönjük a sok segítséget és bátran ajánljuk 😊

Kormos Szandra

"Böbével egy közös ismerősünk által ismerkedtünk meg, nem hiszem, hogy csak ennek köszönhető volt, hogy közvetlensége már az első pillanatban megfogott. Szakmai hozzáértése, magával ragadó stílusa , figyelmessége miatt is ajánlani tudom. De nem ez a legnagyobb erőssége, valahogy biztonságban érzi magát az ember, legyen az vevő vagy eladó mellette. Korrekt, segítőkész angyalként navigál végig az adás-vétel buktatóin egészen az aláírásig...... azaz még annál is tovább. Hiszen ha megismeri az ügyfél igényeit minden megtesz, hogy a későbbiekben is tudjon segíteni. "

Szabó Ibolya

Nagyon segítőkész, közvetlen, figyelmes, szakmailag kiváló! Mindenben a rendelkezésemre állt, bármikor segített. Könnyen megtaláltuk a közös hangot, így sokkal könnyebben ment az ügyintézés is a lakáshoz! Bátram ajánlanám bárkinek!

NAGY ATTILA

Böbével egy győri ügyfele komlói lakásának értékesítésében működtünk együtt. Bátran ajánlom mindenkinek, mert nem fog csalódni az, aki az ő segítségét veszi igénybe és az ő szakértelmére támaszkodik! Köszönöm a közreműködését, örülök, hogy "egy csapatban játszunk"!

Buschbach Éva

Nagyon segítőkész, közvetlen, figyelmes, szakmailag kiváló! Mindenben a rendelkezésemre állt, bármikor segített. Könnyen megtaláltuk a közös hangot, így sokkal könnyebben ment az ügyintézés is a lakáshoz! Bátram ajánlanám bárkinek!

Berta Klaudia

Bariskáné Böbe munkájával nagyon elégedett vagyok. Már több alkalommal is segített. Lakás vétel eladás. A hét bármely napján lehet rá számítani. Kedves, segítőkész, szakmailag kiváló. Az emberekkel könnyen megtalálja a hangot, csak köszönni tudom a segítségét.

Simon Zsuzsanna

Böbe egy kedves , figyelmes, segitőkész , mukáját maximálisan végzi, segítségével számunkra megfelelő lakáshoz jutottunk , csak köszönettel tartozunk neki!!!! Mindenkinek csak jó szivvel ajánlani tudom😊

Kelemen Kinga

Albérlet keresés kapcsán találkoztam Erzsébettel. A ház tulajdonosa is, és én is meg vagyunk vele elégedve, segítőkész, rugalmas.

László

Mindenkinek csak ajánlani tudom Bariskáné Nemes Erzsébetet, mert nagyon lojális embert ismerhettem meg személyében. Mindenben figyelmes és megértő, őszinte ember. Körültekintően jár el a lakásbemutatókon, figyelmes az ott lakóval szemben. Kompromisszumot próbál létrehozni, mind a vevő, mind az eladó között. Nyugodt szívvel tudom bárkinek AJÁNLANI!!!

Nagy Lajos

Nem az első találkozásunk volt Böbével, viszont bátran kijelenthetem, hogy bármilyen ingatlannal kapcsolatos ügyben szívesen keresem a későbbiek során is. Első körben bérlés majd vétel volt a találkozás tárgya, így tapasztalatból tudom ajánlani mindkét esetben. Rugalmas, őszinte és pozitív személyiség, aki a legjobb megoldásra törekszik ügyfelei számára. Semmi esetre sem tolakodó, jó helyzetfelismerő és a végén biztos, hogy mindenki elégedetten köszön majd el egymástól! Csak ajánlani tudom, köszönöm a sok segítséget!

Tari Csaba

Böbe profi a szakmájában, azaz megbízható, végtelenül empatikus ès segítőkèsz, a legkisebb részleteket is megoldja, helyre teszi. Mindezt gyorsan és hiba nélkül. Kerestem az alkalmat hogy mindezt elmondjam, most itt a remek alkalom. Kicsit ódzkodtam segítséget kérni, azt gondoltam, megy nekem kiadni egy lakást. Most már tudom, hogy ingatlanos segítségével sokkal-sokkal biztonságosabb és gyorsabb. Böbe, köszönöm a precíz munkádat, a derűdet, végtelen kedvességedet. A legjobb albérlőket találtad.

Kertészné Szabó Judit

Bariskáné Nemes Erzsébet (Böbe) szakmailag magas színvonalon és nagy odaadással segített nekünk a lakásunk eladásában. Már az első találkozón, a hirdetéshez szánt fotók készítésekor és a részletek megbeszélésekor meggyőzött hozzáértéséről. Az ingatlanra nagyon hamar talált olyan vevőket, akiknél úgy érezzük, jó kezekben lesz az eddigi otthonunk. Munkáját ezúton is köszönjük és jó szívvel ajánljuk őt mindenkinek, aki ingatlant értékesítene vagy vásárolna.

Somogyi Klaudia

Nagyon elégedettek vagyunk Bariskáné Nemes Erzsébet munkájával! Igazán lelkiismeretesen intézte az adás-vétel minden részletét, készségesen válaszolt a kérdéseinkre és mindenben intézkedett. Segítségével minden gördülékenyen ment!

Kiss Zsolt

Bevallom amikor nekivágtam kissé idegenkedtem attól,hogy az értékesítést ingatlanközvetítőn keresztül oldjam meg. Mára ez a véleményem teljesen megváltozott köszönhetően Bariskáné Nemes Erzsébetnek, Böbének. Munkájával tökéletesen elégedett vagyok . Felkészült, udvarias, rugalmas és nem utolsó sorban lelkiismeretes. Bátran és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek ,aki úgy szeretné ingatlanját értékesíteni , hogy csak annyi dolga legyen , hogy aláírja az adás-vételi szerződést. Köszönöm.

Ladocsi Gábor

Bariskáné Nemes Erzsébet nagyon lelkiismeretes ingatlanközvetítő. Amellett, hogy mindent megtett az ingatlan eladása érdekében, a leendő vevőt is igyekezett kiszolgálni információval az ingatlan kapcsán felmerülő bármely kérdésben. Bármikor lehetett telefonon keresni, ha éppen nem volt abban a helyzetben hogy felvegye a telefont, rövid időn belül visszahívást kezdeményezett. Munkáját megismerve úgy vélem senki nem fog csalódni, aki szerződést köt vele ingatlanjának eladására.

dr. Csonka Hilda

Kedves jövendőbeli lakás eladók / vevők ! Teljes megelégedettségemet kifejezve, ajánlom figyelmetekbe Böbét. Munkáját nagy figyelemmel, szakértelemmel és szorgalommal végzi, maximálisan figyelembe véve a felek kívánságát és érdekeit. Mindig mosolygós, pontos és készséges, csak olyant ígér amit betartható és azt be is tartja. Adás- vétel ügyletünk során szinte a család barátjává vált, Mindenkinek ajánlom . Munkájához továbbra is jó egészséget kívánok.

Dénes László

Az ingatlan eladása a kérelemnek megfelelően sikerült. Az ingatlanközvetítő tevékenységével nagyon elégedett vagyok. Mindenben figyelembe vette kéréseimet, bátran merem ajánlani bárkinek.Nagyné Tóth Gyöngyi

Nagyné Tóth Gyöngyi

Kedves Erzsébet, Munkéját röviden így jellemezném. Gyors, pontos, korrekt, és rugalmas ügyintézés, minden részletre kiterjedően. Könnyebb az élet ha ilyen szogáltatóval tamogatnak bennünket! :-) Köszönöm szépen!

Kovács Nándor

Kedves Böbe! Szeretnénk megköszönni, hogy lakásvásárlásunkkor ilyen körültekintő, korrekt és professzionális segítséget kaptunk. Nagyon elégedettek vagyunk a megvett lakással és hálásak vagyunk, hogy ilyen kedves, lelkiismeretes és segítőkész voltál velünk. Szívből ajánljuk minden ügyfélnek, hogy Böbével dolgozzon együtt, mert vele mindenképpen jól fognak járni és elégedettek lesznek.

Horváth Zoltánné

Több ingatlanközvetítővel is kapcsolatban voltam, de az összes közül Böbe volt az akin őszintén láttam, hogy szívén viseli a lakás sorsát, lelkiismeretesen állt a feladathoz. Messze a legtöbb érdeklődőt hozta, csakis olyanonat akik nem csak "nézelődni" jöttek, hanem tényleg vásárolni is szerettek volna. Szívből kívánom, hogy maradjon meg kedves és vidám személyisége és bátran ajánlom mindenkinek, mert biztos vagyok benne, hogy vele megtalálja álmai lakását/házát illeve a leghamarabb sikerül a legjobb feltételekkel értékesíteni ingatlanát!

Zoltán

Több ingatlanközvetítővel volt kapcsolatom, volt aki azzal biztatott, hogy országos hálózatuk van. De nem a hálózat a fontos, hanem ki az, aki a vevőt hozza. Lehet sok személynek mutogatni az ingatlant. De Bariskáné Nemes Erzsébet (Böbe) nem ilyen ember. Célirányosan, nagyon jó szemmel és szívvel ki tudta nálunk is kiválasztani azt az eladót és vevőt, akire mi is gondoltunk. Mindkét üzletünkben az első "ügyfél" rögtön megfelelt. És rövid határidőn belül! Nagyon ajánlom azoknak, akik egy ügyes korrekt szakértőt keresnek.

Csirszka Konrádné

Tisztelt ingatlant értékesítő és értékesíteni kívánó, illetve vásárolni szándékozó Sorstársak! A legjobb helyen van! Egy nagyszerű szakemberhez sodorta Önt sors. Biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni. Erzsébet ( Böbe, ha szabad így neveznem ? :) ) az első látásra a bemutatkozásnál elnyerte bizalmam. Nyílt, szimpatikus, őszinte kommunikációjával, udvarias, barátságos modorával és nem utolsósorban optimizmusával, szakmai tanácsival rögtön sejtette itt nem lehet más eredmény csak számomra siker. Rövid idő alatt profi fényképek készültek az ingatlanról, amiket felhasználva hatásos hirdetések kerültek a világhálóra. Napokon belül már hozta is az érdeklődőket! Köszönet érte! Tisztaszívből történő ajánlásommal Üdvözlettel Szántó Róbert

Szántó Róbert

Gyors, hiteles és rendkívül kedves csapat! Az ügyintézés minta értékű! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Horváth Zoltán

Bariskáné Nemes Erzsébet segített nekünk egy alkalommal. Bár a végén nem vettük meg a házat, mindvégig türelmes, baráti, a kérdéseinkre és aggályainkra messzemenően nyitott, készséges volt. Személyisége őszinte és megnyerő, Ha a vétel mellett döntünk, az elsősorban neki lett volna köszönhető. Ritkán találkoztam hozzá hasonló szimpatikus és értékes emberrel. Még egyszer köszönöm a munkáját!

Doktor Sándor

Böbe nagyon barátságos, lelkes szakember. Korrekt , felkészült ingatlanközvetítő. Köszönöm a munkáját. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Vajdáné Éva

Erzsebet megbizhato rugalmas es hozzaerto.

Harsanyi Gabor

Böbe szakmailag nagyon rátermett, maximálisan felkészült, megbízható. Tanácsaira, ítélőképességére nyugodtan alapozhattam, mindig az én érdekeimet tartotta szem előtt. S mindenek előtt végtelenül emberséges. Örülök,hogy megismerhettem! Mindent nagyon köszönök neki, újra csak őt választanám.

Lascsik Anikó

Mindig, minden helyzetben készséges, megbízható és pontos volt. Végig követte az eladási folyamatot, tartotta a kapcsolatot a vevővel és eladóval egyaránt. Lelkes, közvetlen, segítőkész, és ami a legfontosabb, munkájára igényes és hiteles embert ismerhettünk meg személyében. Csak ajánlani tudjuk, forduljanak hozzá bizalommal!

Bischof Renáta

Böbe nagyon kedves, szakmailag felkészült ingatlan közvetítő. Ő az embert is látja az ügyfelekben...Köszönöm a munkáját!

Czinder Szilvia

Rendkívül rugalmas, szakértelemmel átitattott , lelkes és célratörő, de úgy, hogy mindkét fél érdekeit szem előtt tartó ügyintézést tapasztaltam. Jó szívvel ajánlom ismerőseimnek is az bármilyen ingatlannal kapcsolatos ügymenet lebonyolításáshoz. Köszönöm szépen a munkáját! Tisztelettel: Kovács János

Kovács János

Bőbe mindenben a segítségemre volt és van is jelenleg, Bármit kértem, kérdeztem, mindenben maximálisan segített, és segít. Nem ismeri a lehetetlent, pedig volt hogy nagyon el voltam keseredve, de ő mindig mellettem állt, biztatott, és neki volt igaza.Anyagi téren is csak az én érdekeimet nézte. Kedves, aranyos, nagyon segítőkész ember. Adás-vétel után is még mindig segített nekem. Nagyon örülök hogy ilyen jó embert ismertem meg személyében. Én mindenkinek csak ajánlani tudom. Üdvözlettel Czeper Orsolya

Czeper Orsolya

Örömmel ajánlom mindenkinek BÖBE közreműködését, mert - nem akart pénzt kihúzni belőlem - nem akarta nekem rossz áron eladni a lakásomat - nem akarta eltitkolni a valós piaci árakat, eladásokat - alkalmazkodott a vasárnap délelőtti lakásmegtekintésekhez - bennem is az EMBER-t látta, nem a saját közvetítői jutalékát - nem a jutalék, hanem a másik ember öröme tette boldoggá

Dr Murvai Kiss Krisztián

Böbe kedves és végtelenül segítőkész. Lakásunk eladásával és új lakásunk vételével kapcsolatban is lelkiismeretesen, gyorsan és pontosan végezte a munkáját. Mindenkinek csak ajánlani tudom!! Köszönünk szépen mindent! Horváth család

Horváthné Fehér Anita

Az eladás már már sikertelennek tűnt,mi már meg is felejtkeztünk róla. Ő viszont mindent beleadva keresett kutatott,míg megtalálta a vevőnket! Az adás-vétel után is mindenben segít,igazi lelkiismeretes közvetítő,aki mindent megtesz hogy ügyfelei elégedettek legyenek! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Szilvia

Kovács Attiláné

Böbe a világ legaranyosabb, legkedvesebb és lelkes ingatlanközvetítője!!! Üdvözlettel: Nagy Rozália

Nagy Rozália

Ilyen kedves ,aranyos, segítőkész Ingatlanközvetítővel mint a Böbe még nem találkoztam a szívét lelkét beleadta minden egyes alkalommal . Köszönöm, hogy megismerhettem ! Üdvözlettel Némethné Radics Mónika

Némethné Radics Mónika

Nagyon elégedettek voltunk az ingatlan bemutatásával( 2016.12.14-én). Határozottságot, empatikus készséget, kedvességet tapasztaltunk.Az ingatlanokról teljes körű tájékoztatást kaptunk. Sok sikert kívánunk. Üdvözlettel Nyikos Katalin

Nyikos Katalin