Barlai Anita

Barlai Anita

  • Ingatlanértékesítő
  • Salgótarján
+36 (70) 618 3536
Kedves Leendő Ügyfelem!

Barlai Anita vagyok, a Városi Ingatlaniroda munkatársa.

Fiatal korom óta érdekelnek a házak, az ingatlanok: hogyan, miből épültek, milyen az elrendezésük, berendezésük. Minden ingatlan kedves számomra, mert vagy rácsodálkozok a szépségére, egyediségére, vagy rögtön látom benne a jó lehetőségeket.
Szeretek emberekkel is kapcsolatot teremteni. Ebben a szakmában egy kicsit részese lehetek a házak és a benne lakó emberek, családok történeteinek, és reményeim szerint segítem őket a sikeres továbblépésben.

Tudom, hogy mennyire fontos az embereknek az otthonuk, a házuk – ami sokszor a legnagyobb vagyontárgyuk. Megtiszteltetés számomra, ha rám bízza az eladással, vétellel, kiadással kapcsolatos teendőket! Szakértő segítsége leszek: személyre szabott, korrekt, teljes körű ügyintézésre, lelkiismeretességre, naprakész tudásra, folyamatos együttműködésre számíthat.

A legnagyobb elismerés számomra, ha minden ügyfél elégedett. Több éves, sokrétű tapasztalatom van már ebben a szakmában, örülök, hogy újból ehhez a remek csapathoz tartozom és azt a munkát végzem ami a hobbim.

Keressen bizalommal, várom hívását!

Ingatlanok

Friss ingatlan

Bükkszenterzsébet - NagyCsaládos ház

Bükkszenterzsébet
Eladó családi ház, 120 m2
8 000 000 Ft
Barlai Anita

Barlai Anita

Friss ingatlan

Szentdomonkos - szemben a szarvasokkal

Szentdomonkos
Eladó családi ház, 92 m2
10 500 000 Ft
Barlai Anita

Barlai Anita

Mátranováki Csipkerózsika ház

Mátranovák
Eladó családi ház, 80 m2
11 000 000 Ft
Barlai Anita

Barlai Anita

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása