Barna József

Barna József

+36 (70) 772 2711
Elismerések:

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Kedves Érdeklődő!

Barna József vagyok. 2011-ben kezdtem ingatlanértékesítéssel foglalkozni Szegeden, és mára már több ezer ingatlanértékesítésen vagyok túl a csapatommal.

A családommal Siófokra költöztünk és jelenleg itt vállalok új megbízásokat.

Minden követ megmozgatok a legjobb vevő felkutatására. Nagy figyelmet fordítok az ingatlanhirdetés minőségére és megszűröm az érdeklődőket.

Az ingatlanértékesítés teljes folyamatát végigviszem az első találkozástól egészen a birtokba adásig.

Országos csapatunknak köszönhetően olyan erőforrásokat és kapcsolati rendszert tudok mozgósítani, amellyel lényegesen hatékonyabban elérhető a sikeres értékesítés.

Amennyiben Siófokon szeretné ingatlanát értékesíteni, hívjon és személyesen megtekintem az ingatlant, megbeszéljük az értékesítés menetét.

Várom jelentkezését!

Ingatlanok

Kertlábszomszéd a Balaton

Siófok, Petőfi sétány 17
Eladó tégla lakás, 37 m2
47 900 000 Ft
Barna József

Barna József

Panzió Vonyarcvashegyen

Vonyarcvashegy
Eladó vendéglátó, 1162 m2
299 000 000 Ft
Barna József

Barna József

Siófok közelében, Balatonszabadi belterületi föld

Balatonszabadi, Balaton utca 10
Eladó telek
219 000 000 Ft
Barna József

Barna József

Balaton Black&Gold

Balatonföldvár
Eladó tégla lakás, 23 m2
23 900 000 Ft
Barna József

Barna József

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Szia Józsi! Őszintén köszönjük az új családi házunk kiválasztásánál nyújtott korrekt és ami a legfontosabb tisztességes segítséget, ami elengedhetetlen volt a gördülékeny és gyors ügymenet szempontjából.

Kiszner Antal

Kedves Barna József Úr! Először is sikerekben gazdag boldog újévet kívánok Önnek és kedves családjának. Barna Úrnak szeretném megköszönni, hogy ilyen jó kezekbe adta ingatlanom értékesítését. Nagyon meg voltam elégedve Zoli munkájával, kiváló szervevező készséggel rendelkezik, nagyon jó üzletember. Minden pontosan meg volt szervezve, precízen megtervezve és lebonyolítva. Gratulálok Önnek, hogy ilyen munkatársa van és köszönöm!

Kocsis Attiláné

Köszönöm, hogy hozzájárultatok első lakásvásárlásomhoz. Amiben kiválóak vagytok: gyors információszerzés, gördülékeny ügymenet, pontosság, kommunikáció!!! Csak ajánlani tudlak Titeket!

Frolyó Anett