Bertalan András

Bertalan András

  • Kapcsolattartó
  • Győr
+36 (30) 370 4008
Üdvözlöm!

Bertalan András vagyok, 40 éves ingatlanközvetítő, egy fiúgyermek édesapja.

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a munkám a hobbim is, hiszen az ingatlanok kapcsán energiával tölt fel, ha az ügyfeleimnek sikerül megtalálni az új otthonukat, ahol a jövőjüket építhetik, gyerekeiket nevelhetik, vagy megtalálom az ideális befektetési lehetőséget, amellyel pénzügyi céljaikat elérik. Amint meglátok egy ingatlant, már azon gondolkodok kinek lehet ideális, milyen – akár apró módosításokkal – lehet elérni, hogy meglássák benne a meglévő potenciált.

Korábban különböző multinacionális vállalatoknál dolgoztam vezetői pozíciókban, de úgy érzem, az ingatlan-közvetítői hivatás az, amelynél az eddigi munkáim közül a legnagyobb értéket tudok nyújtani ügyfeleimnek.

Nem riadok vissza a kihívásoktól, hiszen korábban fiókvezetőként dolgoztam több bankfiókban is, így tudok segíteni a hitelekben, biztosításokban, vagy befektetési célú vásárlás esetén a megfelelő megtérülési számításokban is. Emellett az energetikai szektorban régióvezetőként eltöltött éveim jó alapot nyújtanak ahhoz, hogy egy összetettebb közmű ügyintézésben is tudjak segíteni ügyfeleimnek.

Célom, hogy minden ügyfelemnek - akár vevő, akár eladó - a saját céljának megfelelő megoldást találjak.

Ingatlanok

Friss ingatlan

Modern lakás Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróvár
Eladó panel lakás, 64 m2
45 900 000 Ft
Bertalan András

Bertalan András

Friss ingatlan

Tágas családi ház Abdán

Abda
Eladó családi ház, 120 m2
42 000 000 Ft
Bertalan András

Bertalan András

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása