Boda László

Boda László

  • Kapcsolattartó
  • Gyula
+36 (30) 489 8761
Üzenet küldése
Üdvözlöm!

Boda László vagyok, a Városi Ingatlaniroda munkatársa, feleségemmel és kisfiammal Gyulán élek.

Fiatal házasként és családapaként nem olyan régen én is átéltem a házvásárlás, illetve felújítás izgalmakkal tele ösvényét, ezért arra az elhatározásra jutottam kipróbálom magam az ingatlanpiacon, hogy én is segíthessek minden ügyfelemnek, aki elindul ezen az úton.

Jómagam, és ismerőseim is pozitív de racionális gondolkodású embernek tartanak engem, aki céltudatosan elkötelezett abban, hogy megtalálja az ügyfelei számára a legjobb megoldást.
Célom, hogy munkámmal tudjam segíteni az embereket, hogy minden ügyfelem a maximális elégedettséggel tekintsen vissza rám.

A munkám során a Városi Ingatlaniroda professzionális munkatársai mindenben segítségseg tudnak nyújtani, legyen szó ügyvédről, hitelügyintézésről, vagy energetikai tanúsítványról. Így akár ingatlan eladásról, vagy vételről van szó, biztonságban érezheti magát és nem kell aggódnia.

Egész életemben igaznak tartottam Winston Churchill szavait: "Egy pesszimista minden lehetőségben látja a nehézséget, egy optimista minden nehézségben meglátja a lehetőséget."

Amennyiben felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal!

Ingatlanok

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása