Bondor Csaba

Bondor Csaba

+36 (70) 324 3036

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Tisztelt érdeklődő!

Bondor Csaba vagyok, közel két évtizede kereskedelmi és értékesítési területen dolgozom.Imádom ezt a munkakört és mindig is érdekeltek a "nagy kaliberű dolgok", az ingatlanok, de az élet valahogy másfelé sodort. Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni és új ismeretségekre szert tenni, ráadásul mindezt úgy tehetem, hogy közben megadva minden információt és segítséget ügyfeleim ingatlannal kapcsolatos ügyeik döntéséhez, hozzájuttatom őket álmaik otthonához.Szeretném, ha leendő ügyfeleimet naprakész, lelkiismeretes, aprólékos és precíz megoldásokkal kalauzolhatnám az ingatlanpiac országútján.Tiszteljen meg bizalmával és együtt megoldjuk ingatlanügyeit.

Várom szíves jelentkezését.

Ingatlanok

Friss ingatlan

Felújított 2+2 szobás erkélyes panellakás eladó!

Szeged Tarján
Eladó panel lakás, 72 m2
27 900 000 Ft
Bondor Csaba

Bondor Csaba

1+2 szobás felújított panellakás az uszoda mellett...

Szeged Felsőváros, Kereszttöltés utca
Eladó panel lakás, 53 m2
20 950 000 Ft
Bondor Csaba

Bondor Csaba

2 szobás nyugalom a Halasi belváros peremén!

Kiskunhalas, Kuruc Vitézek tere 32
Eladó tégla lakás, 59 m2
13 980 000 Ft
Bondor Csaba

Bondor Csaba

Nemcsak szőlőből van Mazsola!

Szeged Gyálarét, Mazsola utca
Eladó zárt kert, 14 m2
5 480 000 Ft
Bondor Csaba

Bondor Csaba

Szatymazi szántó a műút mellett eladó!

Szatymaz
Eladó föld
5 990 000 Ft
Bondor Csaba

Bondor Csaba

Építési telek gyümölcsössel eladó!

Ferencszállás, Petőfi utca
Eladó telek
1 990 000 Ft
Bondor Csaba

Bondor Csaba

Belvárosi ház 4 szobával a sugárúton eladó!

Szeged
Eladó családi ház, 180 m2
67 000 000 Ft
Bondor Csaba

Bondor Csaba

IRODÁNAK alkalmas lakás az 1.emeleten ELADÓ!

Szeged Belváros, Mars tér
Eladó iroda, 77 m2
12 900 000 Ft
Bondor Csaba

Bondor Csaba

Belvárosi 3 szobás lakás eladó az I. emeleten!

Szeged, Mars tér
Eladó tégla lakás, 77 m2
12 900 000 Ft
Bondor Csaba

Bondor Csaba

Sándorfalva mellett 1,34 ha SZÁNTÓ ELADÓ!

Szatymaz
Eladó mezőgazdasági
1 990 000 Ft
Bondor Csaba

Bondor Csaba

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Nagyon Szépen köszönöm a Kedves Csabának,a mérhetetlenül nagy segítőkészségét,kompetenciáját,barátságosságát az ingatlan adás-vétellel kapcsolatban.Minden tőle telhetőt megtett,minkét fél érdekében,hogy az üzlet létrejöjjön,és mindkét fél elégedett legyen! Nem is találhattam volna jobb ingatlan szakértőre mint a Kedves Bondor Csaba! És nem utolsó sorban, Csaba egy rendkívül barátságos,közvetlen ember,volt szerencsém vele beszélgetni kicsit az ingatlanos dolgokon túl is. Kár,hogy nem ismerek több ilyen remek embert mint ő. Tiszta szívből,csak Ajánlani tudom mindazoknak,akik ingatlanos dolgokban gondolkodnak.És még egyszer nagyon nagyon szépen köszönöm Csabi a közbenjárásodat,és örülök hogy megismerhettelek!

Zakál Gábor

Ismételten köszönetet mondok Bondor Csabának segítőkész, áldozatos, korrekt, alapos munkájáért . Csak ajánlani tudom. Hívják bizalommal. További sok sikert, jó munkát kívánok.

Takácsné Gémes Ildikó

Csaba nagyon megbízható, precíz, segítőkész, rugalmas és közvetlen szakember. Egy lakás hirdetés kapcsán lettem az ügyfele. A lakás megnzéséhez teljesen a mi időnkhöz igazodott. Nem volt probléma, hogy szombaton tudtuk megnézni a lakást, és az sem, hogy nem kevés időt töltöttünk ott elsőre, mert mindent körbenéztünk. Nagyon sok információval tudott szolgálni a lakást, a szomszédokat, a környéket és a közlekedési viszonyokat illetően, amik szintén nagyon fontosak egy lakásvásárlás kapcsán. A tulajdonosokkal azonnal felvette a kapcsolatot, amikor kérésünk, kérdésünk volt, illetve tájékoztatott bennünket mindenről. Elmondta, hogy hogyan zajlik egy ilyen eljárás pontosan, mire odartünk, hogy vásároljunk, nyitott kérdés már szinte nem is maradt. Teljes mértékben érdeke volt, hogy mind az eladó, mind a vevő jól járjon, és előtérbe helyezett mindent ez érdekében. Főleg a saját szabadidejét. A lakás megvásárlása után is segített még nekem abban, hogy a közüzemi dolgokkal kiket kell felkeresnem a tulajdonosváltás miatt. Valamint érdeklődött a hogy létünk és a lakás felől utána is. Én úgy érzem, hogy nála jobb ingatlanossal össze se futhattunk volna. Nagyon szépen köszönjük a segítségét, rugalmasságát, segítőkészségét és közbenjárását mindenben! Az ő közbenjárása nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ilyen gyorsan és gördülékenyen menjen végbe a vásárlás. További sok sikert, jó munkát és ugyanilyen jó kedvet, derűt kívánok a továbbiakban is!

Papp Nelli

Tisztelt Bondor Csaba! Nagy hálával és köszönettel tartozunk a sikeres lakásvásárlásért. A közös csillagjegyünk, hamar potenciális ügyféllé varázsolt. Nagy szakmai tudásod az emberséged és a munkád iránti alázatod mély benyomást tett bennünk. Köszönjük, hogy a vasárnapi ebédidődet feláldoztad, hogy megnézhessük az ingatlant. Édesanyám első látásra bele szeretett a lakásba és onnantól kezdve nem is akart többet megnézni. Úgy beszéltél a Tisza Palotai lakásról mintha az az édes gyermeked lenne. Szinte 3 nap alatt megköttetett az üzlet. Nagyon korrekt közvetítés a vevő és az eladó között, az ár szinte percek alatti kialkudása nagy szakmai gyakorlatra vall. Köszönet az ügyvéd Úrnak is, a gyors és precíz ügyintézésért. További munkádhoz, sok sikert, jó egészséget és kitartást kívánunk! Tisztelettel: Dobó Zoli, Juli és Erzsike néni

Dobó Zoltán

Csabát, mint ingatlanos szakembert, tiszta szívvel ajánlok mindenkinek. Megbízható, pontos, nagy odafigyeléssel, és szeretettel végzi a munkáját. Csak ajánlani tudom, ha eladni, vagy venni szeretnének ingatlant Őt keressék.!!

Takácsné Gémes Ildikó

Rövid idő alatt három lakást kellett eladnom. Úgy döntöttem, hogy több ingatlanértékesítővel kötök szerződést. Így adtam megbízást Bondor Csabának is. Mindhárom alkalommal azzal az érdeklődővel kötöttem megbízást, akit Csaba mutatott be. Nagyon köszönöm a segítésgét! Annak szerintem már nincs is jelentősége hogy csinálja. A lényeg, hogy eredményes és nekem sokat segített!

Juhász János Dr.

Csabával egy közös ismerősünk ajánlása révén kerültem kapcsolatba, akkor még csak gondolkoztunk az ingatlan eladásán, esetleg bérbeadásán. Miután az eladás mellett döntöttünk, időpont egyeztetés után megbeszéltük a részleteket, elkészültek a fotók és elindult a folyamat, Csaba személyében egy korrekt emberrel találkoztam aki nagyon készséges volt, gyorsan ment a találkozásunk megbeszélése, elmondta hogy milyen úton módon fogunk tudni együttműködni, mit tud Ő nyújtani és mi az amit elvár Tőlünk. Nagyon egyenes ember aki, úgy éreztem mindig az ügyfél érdekeit tartja szem előtt. Azon volt, hogy ár-érték arányban a legjobbat hozzuk ki az eladásból, úgy a vevő, mint az eladó megelégedettségét szolgálva. Mivel közel száz kilóméter távolságra élünk az eladott ingatlantól nagyon jól jött, hogy teljes mértékben rábízhattuk magunkat Csabára, a kulcsok átadása után Ö intézte az eladást egészen az átírásig. Csak a szerződést aláírni kellet Szegedre utazni, meg utána az átadás miatt. Nagyon köszönjük a segítséget és nyugodt szívvel ajánljuk bárkinek, akinek egy profira van szüksége. Köszönjük még egyszer és további sikereket kívánunk!

Máthé Zoltán

Csaba nagyon korrekt, pontos, barátságos és rugalmas. Minden felmerült kérdésekre őszintén és maximális felkészültséggel válaszol. Megkönnyítette a kommunikációt az eladóval. Az eladó és a vevő szempontjait is figyelembe véve és tiszteletben tartva jár el. Csak ajánlani tudom!

Simkó Katalin

Közel egy hónap alatt sikerült megvásárolni a kiszemelt ingatlant. Csaba rugalmas és segítőkész volt mindenben. Köszönjük még egyszer!

Márkus Tamás

Bondor Csabát régóta ismerem, megbízható és segítőkész. Ezért fordultam hozzá, amikor ingatlan eladásra került sor. Csaba mindenben tartotta magát a megbeszéltekhez. A lakás bemutatásától – az energetikai tanúsítvány beszerzésén és az ügyvédi eljárás lebonyolításán keresztül – a birtokbaadásig mindenben közreműködött vagy tudtommal, de jelenlétem nélkül elintézett. Munkáját nagy szakmai hozzáértéssel végzi. Az eladó és a vevő érdekeinek szem előtt tartása, az igények és elvárások sikeres összehangolása biztosította a gyors ügymenetet. Nagyon jó a kapcsolatteremtő és kommunikációs képessége, empatikus az emberekkel. Mindig pontos és mindenben az ügyfelei rendelkezésére áll. Mindenkinek szívesen ajánlom!

Tóth Gézáné

Pontos,precíz,alapos. A szakma a kezében van. Mosolygós piros csillagos ötöst érdemel!

Molnárné Pintér Zsuzsanna

Csaba segítségével sikerült meg vennünk csodás saját otthonunkat. Végtelenül kedves és alkalmazkodó kész volt! Bármikor bármiben a rendelkezésünkre állt, és minden igényt kielégítően segített, és folytatta le a kommunikációt köztünk és az ingatlant árulók között! Tiszta szívvel ajánlom mindenkinek!

Varga Virginia

Bondor Csaba nagy segitsèg volt lakàsunk eladàsàban.Szimpatikus ès megbizhatò szakembernek ismertem meg.Lakàsunkat a segitsègèvel rövid időn belül sikerült eladni.Köszönöm ès ajànlom mindenkinek!

Gombos Ferenc

Bondor Csabát a közelmúltban megbíztam egy ingatlanom értékesítésére. A munkája hatékony volt, mert egy héten belül az adásvételi szerződést aláírtuk. Bondor úr ezen túl mindig pontos és udvarias volt. Javaslom másoknak is, hogy vegyék igényben hasonló ügyben a szolgáltatását.

Dr. Juhász János

Bondor Csabát egy ingatlan eladása során sikerült megismerni. Már a telefonos beszélgetésünk során is szimpatikus volt, majd a személyes találkozón már úgy tudtunk beszélgetni mint ha már régóta ismerősök lennénk ami nagyon pozitív. A szakmai tudása már az elkészített képek láttán is eléggé meggyőző volt, és sikerült neki egy hét alatt értékesíteni és új tulajdonost szerezni a lakásoknak. Nagyon szépen köszönöm a munkáját, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Papp Csaba

Nagyon köszönöm!Bondor Csabának a segítséget egy lakáseladás kapcsán ismertem meg mindenkinek csak ajálani tudom segítőész mindben lehet rá számítani.

Kiss Petra

Köszönjük Bondor Csaba kollégájuk segítségét, amelyet lakásunk eladása során nyújtott. Egy közvetlen, kedves tanácsadót ismertünk meg, aki szaktudásával méltán lehet irodájuk sikeres munkatársa. Szívből ajánlom minden ügyfélnek, aki eladni vagy vásárolni szeretne, hiszen vele mindenképpen jó úton fognak járni.

Krajcsovicsné Pákozdy Ildikó

Ingatlan vásárlás során ismertem meg kollégájukat. Az adás-vétel során rendkívül segítőkész és türelmes volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Csillag Zoltán

Bodor Csabàt ingatlan eladása során ismertük meg nagyon rendes szakmailag kiváló ,mindenkinek csak ajánlani tudom.

Révész Istvánné

Egy lakás eladás kapcsán kerültünk kapcsolatba Csabával. Munkájában megbízható, precíz, kérdésekben naprakész, de ha nem, akkor rövid időn belül utána jár mindennek. Pontosan tudja mind a vevő, mind az eladó oldaláról, az érdekek egyeztetésének módját. Közreműködésével nagyon gyorsan, és korrekt áron sikerült értékesíteni az ingatlanom. Mindenkinek bátran ajálom őt, köszönettel tartozom a munkájáért!

Gyurisné Gombos Gabriella

Hálásan köszönjük, kollégájuk Bondor Csaba munkáját, kinek szakértő segítségével sikeresen eladásra került szegedi ingatlanunk. Kollégájuk segítőkészségét, dinamizmusát, precizitását rendkívül nagyra értékeljük. Támogatásával kísérte új ingatlanunk keresését és vásárlását is, csak ajánlani tudjuk. További sok sikert kívánunk!

Nagy Károly

Szeretném megköszönni Bondor Csaba kollégájuk munkáját. Szegedi lakásom értékesítésében kértem Csaba segítségét. Személyében egy kedves, közvetlen, precíz, pontos, korrekt munkatársukat ismerhettem meg. Minden kérdésemre korrekt választ kaptam, az értékesítés minden szakaszában rendelkezésre állt, még "lehetetlen" időpontokban is. Figyelmes és udvarias volt vevővel, hivatalnokkal eladóval egyaránt. Segítségével gyorsan és gördülékenyen sikerült az eladás. Csabának köszönet, Önöknek gratulálok a munkatársukhoz!

Mala Erika

pontos, precíz, lelkiismeretes munkavégzés mellett kiváló szakismerettel hajtotta végre az ingatlan eladás menetét.

Gyémánt Zoltánné

Bondor Csaba ingatlanközvetítőt csak ajánlani tudom. A lakásvásárlásunk soràn maximális segítséget nyújtott őszinteségével, korrekt, egyenes értékesítésével. Tapasztalataim szerint ezek manapság olyan értékeknek számítanak, amellyel nem sok ingatlan értékesítő (közvetítő) rendelkezik.

Dr. Kis Virág

Korrekt közvetítés volt. Máskor is keresni fogom. Gyors, rugalmas lebonyolítás volt. csak ajánlani tudom.

Horváth László

Bondor csaba ingatlanügynököt csak ajánlami tudom kedves rugalmas megbizható segitőkész nekünk nagyon sokat segitet hogy megvehesük a lakásunkat.

Duszkáné mónika