Csikós Katalin

Csikós Katalin

  • Kapcsolattartó
  • Gyula
+36 (70) 678 9989
Üzenet küldése
Kedves Érdeklődő!

Csikós Katalin vagyok, Gyulán élek családommal. A Városi Ingatlaniroda helyi csapatát erősítem.

Teljes diszkrécióval és megbízhatósággal dolgozom.
Számomra fontos, hogy olyan üzletet kössünk, amelynek a végén mindkét fél mosolyog. Bármilyen ingatlanra nyitottan várom szíves megkeresését. Az Ön elképzelésének figyelembevételével próbálom meg a legkiválóbb befektetést megtalálni.

Cégünk az egyéni igények kiszolgálása mellett maximális körültekintéssel - az Ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva - végzi munkáját.
Az Ön által kiválasztott ingatlanokról teljes körű felvilágosítást adok akár telefonon akár e-mailen, és előre egyeztetett időpontban helyszíni megtekintést is biztosítok!

„Egy lakás értelme nem a bútorok, hanem az érzés, amely eltölti ott az embereket.”

Forduljon hozzám bizalommal!

Ingatlanok

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
2021.április 14-én hívtam fel Csikós Katalint lakás vásárlás miatt. Gyorsan tudtunk időpontot egyeztetni. Segítőkész, kedves volt, mindent megmutatott és elmondott a lakásról. Gyors ügyintézése során következő héten már aláírtuk a szerződést. Nagyon köszönöm a segítségét, csak ajánlani tudom mindenkinek. Tóth Józsefné

Tóth Józsefné

2021 március hó 8. napján bíztam meg Csikós Katalint a Gyulai “Városi Ingatlaniroda” munkatársát, hogy lakásomat értékesítse. Katalin nagyon pontosan jelent meg a megbeszélt időpontban, hogy felmérje az ingatlant. Alaposan magabiztosan végezte a munkáját. A lakásról készült képekkel gyorsan talált érdeklődőt , akiknek személyesen mutatta be az ingatlant és minden érdeklődő megtekintése után fel is hívott, hogy tájékoztasson a fejleményekről. Alig egy hónap után meg is találta a potenciális vevőt, és sikeresen meg is történt az adásvétel. Nagyon meg vagyok elégedve Katalin munkájával, szakértelmével és rugalmas ügyintézésével. Amennyiben szükségem lesz még egy ingatlanszakember segítségére , azonnal jelentkezek Csikós Katalinnál.

Kozák Ferenc